חיידק אי קולי בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק אי קולי בדרכי השתן
    אנה
    15/06/2011

שלום,אינני יודעת בוודאות אם שאלתי קשורה ישירות לפורום הנ"ל אך בכל זאת החלטתי להתייעץ.
    מאז גיל 16 אני סובלת מדלקת חוזרת בדרכי השתן,אי קולי.הדלקת מלווה בחולשה וריח חריף של השתן,כל התקופה הייתה מטופלת באנטיביוטיקות שונות אך ללא תוצאה משום שהדלקת הייתה חוזרת על עצמה לאחר תקופה מסויימת,אני מניחה כחודש אחרי הטיפול האנטיביוטי.
    בגיל 18 התאשפזתי בבית חולים לשבוע ימים עקב דלקת בכליה שמאלית, פיאלונפריטיס.
    כיום אני בת 29,נשואה אני ובעלי שוקלים להיכנס להריון בפעם הראשונה.גם היום אני סובלת מאותו החיידק שכל הזמן חוזר על עצמו ובנוסף לזה שמעתי שהוא גורם להפלות,החיידק אי קולי.
    מה עליי לעשות ואיך לפעול? ייתכן ויש טיפול כל שהוא שניתן לעבור לפני הכניסה להריון?

ודבר נוסף אשר רציתי לשאול,שמעתי גם שלידת הילד הראשון צריכה להיות לפני גיל 25 ולאחר גיל 25 ישנם סיבוכים.ידוע לי שיכולים להיות סיבוכי הריון בכל גיל אבל אם מדובר על אישה בריאה לחלוטין.

אודה על תשובתכם,
    המשך יום טוב או ערב טוב בעת קריאת ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק אי קולי בדרכי השתן

הוספת תגובה

• חיידק אי קולי בדרכי השתן - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    15/06/2011

פורום זה מיועד לשאלות בנושא פוריות. ניתן להפנות את השאלה לפורום המתאים או לפנות לרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו