טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעלי ואני מנסים להרות מזה כשנתיים וחצי. אובחנו כעקרות ללא סיבה, כלומר מבחינת הבדיקות הקיימות היום, הכל תקין אצל שנינו. עברנו כבר לא מעט טיפולי פוריות כולל IVF ועכשיו אנחנו בהפסקה ומקווים בכל זאת להרות טבעי.
בשני המחזורים האחרונים שלי, בערך ביום 10 למחזור, השדיים שלי התנפחו והחלו לכאוב יותר ויותר מידי יום. בערך סביב היום ה- 22 הכאב פחת וכמעט נעלם ואז ביום 28 הגיע הווסת. מאחר והמחזור הגיע רק ביום 28 הבנתי שהביוץ היה ביום 14 ולמעשה הכאבים בשדיים התחילו עוד קודם לכן. השאלה שלי היא ממה זה נובע? האם זה עודף פרוגסטרון? האם ייתכן שיש לי ציסטה? כאמור עכשיו אני לא במעקב רפואי ואשמח לחוו"ד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד