מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבני02/11/2008
שלום רב, איזה כיף אני הראשון! יש לי בעיה קשה. אני סובל מחרדה חברתית עזה מילדות. ניסיתי: פסיכולוג, פסיכיאטר, כדורים שונים, טיפול התנהגותי קוגניטיבי מספרים, ועוד. כל אלו ביחד עזרו בטיפה. עדיין יש לי חרדה חברתית נוראה. האם תרפיה באומנות יכולה לעזור לחרדה חברתית? ואיך בדיוק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך בנושא חרדה חברתית
תמי הלוי02/11/2008בני שלום!
לגבי שאלתך, בעקרון טיפול באומנות מנסה לעקוף קשיים מילוליים. בעיקר כאשר מנסים להגיע לשורש הבעיה ויש תחושה של חוסר מוצא. כאשר מציירים מפסלים או עובדים דרך כל כלי יצרתי/אומנותי אחר (כמו: מוסיקה, דרמה, סיפור ועוד), יוצאים תכנים רגשיים לא מודעים שבד"כ מתארים את תמונת המצב הרגשית. התכנים הללו בשילוב הקשר הטיפולי יכולים לגרום לשינוי, התפתחות וגדילה (ואני עדה לכך מזה 10 שנים).
לגבי קושי חברתי, לדעתי הטיפול המתאים ביותר הוא טיפול קבוצתי, שנעשה גם דרך האומנויות השונות. הטיפול הקבוצתי מאפשר להתנסות בדיוק באותן החרדות והקשיים שאתה מספר עליהן. במידה ותהיה מעוניין לשמוע קצת יותר, אני מציעה לספר לך על תהליך של טיפול באומנות שמטרתו היתה טיפול בחרדה חברתית. אולי, הצגת המקרה תוכל לאפשר לך הבנה מעמיקה יותר.
מה דעתך?
אשמח לשמוע ממך.
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכותלילי וידבסקי29/10/2008
ברכות לפתיחת הפורום! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
מיה גל M.A.29/10/2008חן חן, יוצאים לדרך חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמי הלוי29/10/2008תודה רבה!
מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לפתיחת הפורום!מערכת BeOK28/10/2008
הגולשים מוזמנים לשאול שאלותיהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
תמי הלוי28/10/2008מזל טוב !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוזמה ברוכה בהצלחה!!!!!
אורנה שמר29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיה גל M.A.29/10/2008חן חן על האיחולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמי הלוי29/10/2008אורנה, תודה!!!!
מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמי הלוי29/10/2008תודה רבה!
מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)