כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
    אדר
    20/11/2020

שלום שמי אדר עוד חודשיים בן 24 בחודשיים האחרונים התחילו לי בעיות לא מוסברות באזור רצפת האגן זה התחיל בקושי לתת או להתחיל אותו שתן ודכיפות(כמות הפעמים בשירותים) טיפה רגישות בקצה השופכה מין אקצוץ כזה. הזרם לפעמים חלש וקצר ולפעמים נורמלי אבל קצר. ומין תחושה לא מוסברת כזאת שלא השתנתי כמו שצריךו צריך שוב אבל לא תמיד מצליח ועם מצליח ממש קצת יוצא הוסיף שיש לי חולשה באזור בין האשכים לפי הטבעת כמו מין וריד/שריר נפוח כואב בזמן מישוש באותו השבוע לפני חודשיים התחיל בעיות בצואה אני מרגיש שאני לא מצליח להתרוקן כמו שצריך והרגשה שפי הטבעת נסגר לא רצונית אני נעזר בשרפרף וזה עוזר לתת צואה לפעמים גם הצואה דקה וארוכה אבל לרות רגילה שאני מתאפק ממש זה יוצא כמו שילשול אבל לרוב הצואה נורמלית הייתי אצל אורלוג שאבחן שיש לי דלקת בערמונית +1 ונתן לי אטיביוטיקה ל10 ימים שסיימתי מצב טיפה ישתפר יותר קל ולרוב השתן יוצא ישר בלי לחכות אבל עדין קשה לתת שתן ארוך ותמיד מרגיש שלא התרוקנתי עד הסוף וחוזר כעבור שעתיים בנובף הרגשה של נפיחות בטנית שחזרתי לאורולוג הוא עבר שהכל בסדר אצלי והכל בראש שלי הגסטרולוג איבחן אניזנוס ונתן קל בטן ושלח לבדיקות דם שאותם מחר בבוקר אני עושה אינני יודע מה לעשות אני עובד עצות מה הבעיה אצלי יכול להיות שזה קשור לבעיה ממקור שרירי ברצפת האגן? עם כן מה הטיפול תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דב אנגלשטיין
    24/11/2020

אדר,
    אכן זה נשנע לי כמו דלקת כרונית של הערמונית.
    מחלה זו אכן יכולה להיות אכן צרה צרורה ומטרידה.
    אין לי פתרון קסם עבורך, אך המלצתי היא שתתעניין קצת באינטרנט או אצל הרופאים האורולוגים מי עוסק בכך יותר באינטנסיביות. איני יכול לתת לך כאן שמות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו