מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרתאדר20/11/2020
שלום שמי אדר עוד חודשיים בן 24 בחודשיים האחרונים התחילו לי בעיות לא מוסברות באזור רצפת האגן זה התחיל בקושי לתת או להתחיל אותו שתן ודכיפות(כמות הפעמים בשירותים) טיפה רגישות בקצה השופכה מין אקצוץ כזה. הזרם לפעמים חלש וקצר ולפעמים נורמלי אבל קצר. ומין תחושה לא מוסברת כזאת שלא השתנתי כמו שצריךו צריך שוב אבל לא תמיד מצליח ועם מצליח ממש קצת יוצא הוסיף שיש לי חולשה באזור בין האשכים לפי הטבעת כמו מין וריד/שריר נפוח כואב בזמן מישוש באותו השבוע לפני חודשיים התחיל בעיות בצואה אני מרגיש שאני לא מצליח להתרוקן כמו שצריך והרגשה שפי הטבעת נסגר לא רצונית אני נעזר בשרפרף וזה עוזר לתת צואה לפעמים גם הצואה דקה וארוכה אבל לרות רגילה שאני מתאפק ממש זה יוצא כמו שילשול אבל לרוב הצואה נורמלית הייתי אצל אורלוג שאבחן שיש לי דלקת בערמונית +1 ונתן לי אטיביוטיקה ל10 ימים שסיימתי מצב טיפה ישתפר יותר קל ולרוב השתן יוצא ישר בלי לחכות אבל עדין קשה לתת שתן ארוך ותמיד מרגיש שלא התרוקנתי עד הסוף וחוזר כעבור שעתיים בנובף הרגשה של נפיחות בטנית שחזרתי לאורולוג הוא עבר שהכל בסדר אצלי והכל בראש שלי הגסטרולוג איבחן אניזנוס ונתן קל בטן ושלח לבדיקות דם שאותם מחר בבוקר אני עושה אינני יודע מה לעשות אני עובד עצות מה הבעיה אצלי יכול להיות שזה קשור לבעיה ממקור שרירי ברצפת האגן? עם כן מה הטיפול תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין24/11/2020אדר,
אכן זה נשנע לי כמו דלקת כרונית של הערמונית.
מחלה זו אכן יכולה להיות אכן צרה צרורה ומטרידה.
אין לי פתרון קסם עבורך, אך המלצתי היא שתתעניין קצת באינטרנט או אצל הרופאים האורולוגים מי עוסק בכך יותר באינטנסיביות. איני יכול לתת לך כאן שמות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)