מידע רפואי
פורומים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- אפילפסיה ילדים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- זכויות רפואיות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- הומואים, לסביות
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- פסיכיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- צמחי מרפא
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- פטרת ציפורניים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
- בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המיןגיא08/12/2020
היי ד"ר אנגלשטיין,
ברצוני לשתף אותך בשינוי באיבר המין שנגרם לי כתוצאה משימוש קצר במכשיר האנדרו פינס.
לפני כחודשיים התחלתי את השימוש באנדרו פינס. שימוש זה נמשך 17 ימים והופסק לאחר הופעת הסימנים הבאים:
-האיבר שינה לחלוטין את המרקם שלו - העור הפך לרך יותר, עם תחושה של עודף עורי במקום (בעבר כשהאיבר היה עומד לא היה נשאר עור עודף, הוא היה מתוח בצורה מקסימלית. כיום נראה שהעור הן בזקפה והן ברפיון לא הגיע למתיחה מקסימלית (ויש עודף ממנו).
-התחושה באיבר ירדה. בעבר כשהאיבר היה מגיע לזקפה מלאה האיבר היה נוקשה והייתי מרגיש אותו תוך כדי הזזתו, כיום איני מרגיש דבר כשהוא מגיע לזקפה והיא אינה מלאה (הזקפה קטנה בכ-1-1.5 ס"מ)
- היכולת לשמור על הזקפה אבדה, הזקפה איננה מלאה ואיני מצליח לשמור עליה. האיבר נהיה רפוי תוך פחות מחצי דקה.
- האיבר הפך ללא סימטרי, קשה לתאר זאת אבל הוא כנראה הסתובב מעט שמאלה
- בשלושת השבועות האחרונים שמתי לב שהשתן נוטה שמאלה ושיוצאת כמות מרובה ביחס לעבר. כעבור מספר ימים תופעה זו הפסיקה והחל לצאת שתן מפוצל. כשניסיתי לגמור הזרע כמעט ולא נפלט אלא נשאר בקצה האיבר וכשהוא כן נפלט גם הוא יוצא מפוצל והטווח נהיה כמעט אפסי.
כשניסיתי להבין מה קרה, הסתכלתי על פתח השופכה ושמתי לב שהוא התרחב כמעט פי שניים.
הלכתי עד כה לשני אורולוגים. הראשון שמע על כך שהשתמשתי במכשיר ולא היה מוכן לבדוק אותי. השני היה מאוד נחמד, הסתכל על האיבר ואמר שהכל בסדר. אני יודע שלא כך הדבר ושהבעיות שציינתי לעיל לא היו לפני השימוש במכשיר. לגבי הסעיף של הקרע בפתח השופכה לא העלתי אותו במפגש כי לא שמתי לב לכך לפני.
מפתיע אותי שלא מבצעים בדיקה כלל בעזרת מכשור מתאים או בדיקות אחרות אבל הבעיות קיימות כבר כמעט חודשיים והן מסרבות להיעלם.
קשיחות האיבר, זקפה לא מלאה, זקפה שאינה נשמרת, שינוי במרקם גוף האיבר, שתן מפוצל, זרע שלא נפלט בכמות ובצורה שבה היה בעבר כל אלה אירעו לאחר השימוש במכשיר ואני אובד עצות.
אשמח לשמוע את חוות דעתך, אולי תצליח לבצע אבחון מהפירוט שמסרתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
גיא08/12/2020בן 24, שכחתי לציין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/12/2020גיא,
זהו פורום לענייני הערמונית ואין לי נסיון עם המכשיר בו השתמשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת בערמונית בעיות זקפה- בן 44
קריאטנין גבוה בדם- בן 16
בעיות זקפה ושפיכה- שינוי באיבר המין
תוצאות ספירת זרע בן 20
כאבים ברצפת האגן- ערמונית או בעיה אחרת
דלקת ערמונית כרונית לבן 65
ערכי בדיקות pss מה המשמעות?
עקמת פתאומית באיבר המין מלפני כחודש
אספרמיה/אזוספרמיה אי שפיכה מה הטיפול המומלץ?
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?