מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת חומצה הילארונית בחזהלירון05/05/2017
שלום רב,
האם ההליך מומלץ ונחשב לבטוח? לאיזה תוצאות ניתן לצפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת חומצה היאלורונית בחזה
ד``ר רונן גלזינגר08/05/2017שלום לירון
על מנת להגדיל חזה בחומצה היאלורונית יש להשתמש בכמות גדולה מאד.
ההליך יקר ביותר ונשאר כשנה.
בהזרקת חומצה היאלורונית עיצוב החזה קשה ומורכב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה בזמן מחזורזויה03/05/2017
שלום
האם ניתן לבצע ניתוח הגדלת חזה בזמן מחזור , אני לקראת הניתוח ועומדת לקבל מחזור האם עדיף לדחות את הניתוח ??
בדרך כלל אני עולה קילו בזמן מחזור וחשה עייפות וסחרחורת בגלל זרם הדם שיורד האם יש השפעה לרעה על הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה בזמן מחזור
ד``ר רונן גלזינגר04/05/2017שלום רב
מומלץ שתתיעצי עם המנתח שלך מה עמדתו בנושא והאם הוא ממליץ על דחיית הניתוח.
עדכני אותו בתחושות שלך בזמן המחזור על מנת שתוכלו לקבל החלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה ותת פעילות בלוטת התריסרונה03/05/2017
היי דר
האם הרדמה כללית מסוכנת למי שסובל מתת פעילות בבלוטת התריס ?
אני רוצה לעבור הגדלת חזה ומפחדת מאוד איך ניתן להתגבר על הפחד ??
מאז שהייתי בייעוץ ויש לי דפיקות לב מואצות האם זה ישפיע לרעה על ההרדמה (זה לא בשליטתי)
האם יש סיבוכים רבים בהרדמה מלאה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
ד``ר רונן גלזינגר03/05/2017שלום רב
על מנת לקבל תשובות מקצועיות בנושא הרדמה אני ממליץ לפנות להתייעצות עם רופא מרדים או להפנות את השאלות לפורום המנוהל ע"י מרדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בסימטריה של הפטמות לאחר ניתוח ישןחן25/04/2017
שלום
לפני שנתיים סיימתי בהצלחה ניתוח אסימטריה שהורכב מ2 ניתוחים.
כחלק מהניתוח בוצע גם הקטנת פטמות.
התוצאה הייתה מאוד יפה.
אני מרוצה גם כיום מהחזה אך לאחרונה הבחנתי בכך שפטמה אחת גדולה ובהירה יותר מהשניה בצורה ברורה לעין. זה לא היה כך בשנתיים האלה. כרגע זה לא ממש מפריע לי עם זאת זה קצת מוזר... מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בפטמות.
ד``ר רונן גלזינגר25/04/2017חן שלום.
מומלץ מאד לפנות למנתח שלך ובמקביל להבדק גם על ידי כירורג שד על מנת לוודא שהשינוי הוא אסתטי בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת לעבור הגדלת חזהמירית21/04/2017
שלום, אני שוקלת
לעבור הגדלת חזה
אבל אני חוששת, מאוד חוששת.
בחיפושי באינטרנט נתקלתי
בתוכנה בשם פלסטיקום
שמתיימרת להציג בתלת מימד
הדמייה של הגדלת חזה
האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת לעבור הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר23/04/2017מירית שלום
אינני מכיר את התוכנה שאליה את מתייחסת. כמו כן לא ברור לי איך שימוש בתוכנה כזו אמור להפיג את חששותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשות הקופסית בשתלים בחזהלימור20/04/2017
אני כ13 שנים לאחר ניתוח הגדלת חזה, אתמול הייתי אצל הקופא ולפי מגע הוא אמר לי שיש לי התקשות של הקופסית ויש צורך להחליף במהרה את השתלים. יצאתי דיי מבוהלת ואני רוצה לשאול האם זה מסוכן?
אני חייבת לציין שגם אני מרגישה סוג של התקשות במגע אך בצורה הם מושלמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשות קופסית
ד``ר רונן גלזינגר20/04/2017לימור שלום
התקשות קופסית יכולה לקרות גם אחרי 13 שנה. במידה והשתלים תקינים אין לך כאביםומראה החזה לא השתנה אין צורך להחליף את השתלים. אין סיכון בהתקשות קופסית. במידה וההתקשות גורמת לך אי נוחות או כאבים אזי מומלץ להחליף את השתלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שתלים אחרי 25 שנהאסתר16/04/2017
ד"ר גלזינגר שלום,
ברצוני לדעת מה ניתן לצפות מבחינה אסתטית לאחר הסרת שתלי חזה לאחר 25 שנה. האם יהיה צורך להסיר עודף עור? האם יש פתרונות אסתטיים מספקים?
עברתי השתלה בגיל 29, עכשיו אני בת 55.
על תגובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שתלים אחרי 25 שנה
ד``ר רונן גלזינגר20/04/2017שלום אסתר
הוצאת שתלים כמעט תמיד תהיה כרוכה בהסרת עודפי עור וכנראה שגם במקרה שלך יהיה צורך לבצע הרמת חזה.
ניתוח הרמת חזה הוא פתרון אסתטי משביע רצון ברוב המקרים.
לאחר 25 שנה מומלץ להחליף שתלים גם אם אין בהם פגם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה בהרדמה מקומיתליהי16/04/2017
בהמשך לשאלתי ולתשובתך
למה לא ניתן לבצע ניתוח חזה בהרדמה מקומית ??
במקרה מצאתי שני רופאים פלסטים מוקרים שאמרו שניתן לעשות ניתוח הגדלת חזה בהרדמה מקומית ,
למה לפי דעתך אי אפשר ?
האם יש סיבוכים בהרדמה מקומית ? קראתי שמישהי עשתה בהרדמה מקומית ולא הרגישה כלום חוץ מאי נוחות ..
האם אין מקרים קיצוניים שנשים עוברות זאת בהרדמה מקומית ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה בהרדמה מקומית
ד``ר רונן גלזינגר16/04/2017ליהי שלום
בניתוח הגדלת חזה יוצרים כיס המאפשר הכנסת השתל. ההליך כרוך בכאב רב ומיותר. כמו כן במהלך הניתוח עלול להיוצצר מצב בו צריך לעבור להרדמה כללית ותהליך זה מורכב יותר ועלול לפגוע בסטריליות.
השליטה של המרדים בתהליך טשטוש מורכבת יותר מאשר בתהליך של הרדמה כללית.
גם כאשר אומרים לך שניתן לעשות בהרדמה מקומית הכוונה היא בטשטוש עמוק מאד ולא כאשר את ערה.
אני מציע לבדוק היטב למה מתכוון המנתח כאשר הוא מדבר על הרדמה מקומית. בנוסף בחרי לך רופא אשר מופיע ברשימת חברי האיגוד לכירורגיה פלסטית ואשר הוא בוודאות מומחה לכירורגיה פלסטית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חזה בהרדמה מקומיתליהי15/04/2017
היי דר
אני בת 25 מעוניינת לעבור הגדלת חזה אל יש לי חרדה מהרדמה כללית וחוסר שליטה וזה משהו שהוא לא בידיים שלי אני לא מצליחה לשלוט על פחד כזה
האם ניתן לעבור הגדלת חזה בהרדמה מקומית כשאני ערה כך שהחשש שאני לא אתעורר לא יהיה ?
והאם זה מסוכן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה בהרדמה מקומית
ד``ר רונן גלזינגר15/04/2017ליהי שלום.
לא ניתן לעבור ניתוח הגדלת חזה בהרדמה מקומית.
על מנת להפיג מעט את החששות תוכלי לבקש להפגש עם המרדים כאשר יקבע לך תאריך ניתוח.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה נפול לאחר הפסקת התעמלותשירן09/04/2017
היי
האם הפסקת פעילות גופנית עלולה להשפיע/לגרום לחזה נפול?
אני מתאמנת המון שנים, לאחרונה עשיתי הפסקה ושמתי לב שהחזה שלי מעט צנח, הוא לא נפול אך אני דואגת, האם יש קשר בין זה לבין הפסקת פעילות גופנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת התעמלות
ד``ר רונן גלזינגר09/04/2017שירן שלום
הפסקת פעילות גופנית אינה גורמת לצניחת החזה. יתכן שירדת במשקל ולכן את רואה צניחה קלה. צניחת חזה מופיעה עם חלוף השנים בלי קשר לפעילות גופנית.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה תחושת דיכאון ובלבול .דנה06/04/2017
אני שבוע בדיוק לאחר הקטנת חזה
מידת החזה שלי הייתה G36 הרופא עשה לי חזה מאוד קטן באופן יחסי למה שהייתי משהו כמו mid C
אני מרגישה שזה מאוד קטן יחסית לגוף שלי אני מלאה שוקלת בערך 70 ונמוכה 1.60
עברו עליי ימים קשים מאוד פיזית ובעיקר נפשית
האם זוהי תוצא סופית ? מה יהיה שאוריד במשקל עד כמה באמת יורד החזה ?
האם הרופא שלי עשה טעות ? הוא הוציא לי 500 גרם וטוען שהחזה שעשה מתאים לנתונים שלי
יש לציין שהניתוח נעשה באר״הב והרופא דיי מקצוען
אני ממש מדוכאת מכל העניין ומאשימה את עצמי
אני בת 42 ולאחר שש לידות הנקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון ובלבול
ד``ר רונן גלזינגר09/04/2017דנה שלום רב
סביר להניח שהרופא התאים את גודל החזה לפי מה שסיכמתם ביניכם.
חזה יותר קטן יפול בהמשך יותר לאט כך שאין סיבה לתחושות קשות. C זה גודל מתאים למידות שלך.
המתיני לתוצאות הסופיות בסבלנות. שבוע לאחר ניתוח קשה לראות תוצאה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטראסאונד לאחר הגדלהkineret07/03/2017
שלום ד"ר
עשיתי הגדלת חזה לפני 6 חודשים
בביקורת האחרונה לפני חודש התלוננתי על גוש שכואב ומציק לאחר הניתוח ונשלחתי לבדיקות אולטראסאונד שד
הממצאים של הבדיקה:
כרית סיליקון שנראית שלמה בשני הצדדים
שד ימין - לא נצפו גושים, סריקת בית שחי ב.מ.פ
שד שמאל- הודגמה קשרית מוגדרת 0.34 ס"מ
סריקת בית שחי ב.מ.פ
לסיכום : קשרית בשד שמאל ו-Birads 2
רציתי לדעת מה זה אומר והאם יש סיבה לדאגה?
אודה לכם אם תענו... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות אולטראסאונד
ד``ר רונן גלזינגר09/03/2017שלום רב
עליך לפנות לרופא המנתח עם התשובות על מנת שיתן לך את התשובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה מתחת לשרירמור01/03/2017
היי, עברתי ניתוח הגדלת חזה מתחת לשריר לפני שנתיים. האם יכול להיות ששרירי החזה גורמים לעיוות ותזוזה של השדיים לצדדים בעת הפעלת השריר? האם יש משהו לעשות בעניין כדי למנוע מזה לקרות? או אפילו להקל על זה?
ועוד שאלה, איך אני יכולה לדעת אם יש קופסית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי החזה
ד``ר רונן גלזינגר01/03/2017מור שלום
שרירי החזה מופעלים בכל תנועה.
יתכן והם משפיעים על מראה השד.
מומלץ לגשת למנתח שלך שיראה אם יש קשר בין העיוות לניתוח והאם ניתן לשפר.
כאשר את מגיעה אל המנתח בקשי ממנו לבדוק האם יש לך קופסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שתל ומשקל וגובהמיקה28/02/2017
שלום ד"ר אני שוקלת בין 50-51 גובה 1.62 ההיקף שלי קטן יחסית עשיתי ייעוץ להגדלת חזה הרופא המליץ לי על שתל בגודל 375 , ניסיתי גם את השתל של ה 400 ורופא אמר שהשתל נראה גדול לגוף שלי ,האמת שאני גם הרגשתי שהשתל קצת גדול אך חברות שלי שיש להם שתל 400 נראה שזה דווקא טוב וגם במהלך התעניינות שלי בפורומים ראיתי שיש המון בנות שעשו שתלים סביב ה 350 והם מאוכזבות מה שהטריד אותי כי אינני מעוניינת בתיקונים , האם לפי המשקל והגובה שלי 400 יהיה גדול מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שתלים
ד``ר רונן גלזינגר28/02/2017שלום מיקה.
גודל השתל נקבע בהתאם למבנה הגוף של כל אחת.
המלצת הרופא היא לאור נסיונו.
כדאי לסמוך על תחושת הבטן שלך והמלצת הרופא.
אל תשכחי שעם השנים השד נופל וככל שהשתל גדול יותר יש סיכון שנפילת השד תהיה מהירה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ניתוח הגדלת חזה מוטרדתנוי25/02/2017
היי
אני לפני ניתוח להגדלת חזה ונושא ההרדמה מטריד אותי
יש סיכוי לדום נשימה או דום לב במהלך הניתוח ?? אמרו לי שאצטרך לחתום עם דברים כאלה וזה מלחיץ
כמה זמן אורך הניתוח והאם יש סיכוי שארגיש במהלך הניתוח ולא אוכל לדבר ?? (שמעתי גם על מקרים כאלה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
ד``ר רונן גלזינגר25/02/2017נוי שלום
החששות מובנים וקיימים אצל כל מועמד/ת לניתוח.
בכל תהליך רפואי קיים סיכון וכך גם בתהליך ההרדמה.
בקשי להפגש ולשוחח עם המרדים לפני הניתוח ותשאלי אותו את כל השאלות. המרדים הוא הכתובת לכל התשובות בתחום זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)