מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת בועות בחזה מיד אחרי ניתוחענבל21/02/2019
אני שבוע אחרי ניתוח הגדלה, כבר הורדתי את התחבושות. כשאני נוגעת באזור סביב החזה אני מרגישה מעין תנועת אוויר סוג של בועות כאלה. זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בועות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס21/02/2019כן זה יכול להיות. זה יעבור. זה פשוט אוויר שנלכד בכיס ויספג לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתלים כל 10 שניםשרון19/02/2019
לפני 10 שנים עשיתי הגדלת חזה. בזמנו אמרו לי שצריך להחליף שתלים כל 10 שנים והיות שאני מתקרבת למועד רציתי לדעת אם קביעה זו עדיין נחשבת נכונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים כל כמה זמן?
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס20/02/2019הי שרון, בחלוף 10 שנים מההגדלה עליך לבצע אולטראסאונד של החזה ובתי השחי. אם הוא תקין ואת אוהבת את צורת החזה - אין הכרח להחליף אלא להיות במעקב כל שנתיים בערך.
קחי בחשבון שהסיכוי לקרע ספונטני (שקורה פתאום) עולה משמעותית לאחר 10 שנים ולכן ההמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאה של שתלים מהגוףמיכל17/02/2019
היי, עשיתי הגדלה לפני כמעט 10 שנים שתלי מנטור רוצה להוציא אותם לפני שבוע עשיתי us והרופאה אמרה שהשתלים שלמים למרות שרואים שהם לא חדשים ושהבלוטות נקיות ואמרה שאין קופסית שאלתי אותה איך אין הרי הגוף מייצר לכולן . התעקשה ואמרה שאין האם זה יכול להיות שאין קופסית בכלל? שאלה שנייה נניח שיש קופסית רכה ודקה ואני בכל זאת רוצה להוציא הכל!!! בשלמותו כולל כל הקופסית שלא תישאר אפילו חתיכה הכי קטנה האם זה הליך המלווה בסיכונים? והאם באמת חייב מומחה למיקרו כירורגיה ? מצרפת את סוג השתלים שלי אודה לך גם אם תגיד לי האם מחוספס או חלק..אודה לך למענה על שאלותיי כי רוצה להוציא אותם בדחיפות!!! עוד אתמול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שתלים כולל קופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/02/2019מיכל יקרה, תודה על שאלתך. אכן את צודקת, סביב כל שתל שמוכנס לגוף נוצרת קופסית. ברוב המוחלט של המקרים הקופסית היא עדינה ולא מורגשת אך בחלק מסויים היא מתקשה וגורמת לעוות ואף לכאבים.
לגבי הוצאת השתלים עם הקופסית הרי שאני בעצמי מבצע את הניתוח הזה בצורה סדירה ואין צורך להרחיק לחו״ל. מה שכן עליך לבצע בירור ראומטולוגי או אחר במידה ואת מעוניינת להוציא את השתלים והקופסית בשל סימפטומים שאת מייחסת לשתלים.
לגבי השתלים שלך - מנטור פרופיל גבוה חספוס עדין. אין כל סכנה בשתלים אלה בניגוד לפייק ניוז שהופצו בטלוויזיה. זוהי חברה מצויינת והשתלים שלה נבדקו לאורך השנים על ידי ה FDA.
מקווה שעניתי על שאלותיך ושהבנת שאין דחיפות בהוצאת השתלים והקופסית אך אם בכל זאת תחליטי על כך - יש כתובת בארץ ואין צורך במומחה מיקרו כירורגיה. צירפתי זוג שתלים עם הקופסית שהוצאתי לא מזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקוןןןןןןןןןן
מיכל18/02/2019איך זה בטוח הסיליקון מלא במיני סוגי מתכות..מה בדיוק בטוח בזה???? מצרפת לך גם קובץ
האם אתה מוכן לצלם ולהסריט גם את תוך השד אני חייבת לדעת בווגאות שלא נשארה נקודה של הקפסולה שום כלום!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקוןןןןןןןןןן
מיכל18/02/2019היי, העלית בטעות קובץ לא נכון מעלה פה את הקובץ הנכון..בנוסף רציתי להוסיף ולשאול? מגוע בתמונה שהעלית הקפסולה השמאלית לא נראית שלמה? כאילו יש כמה חורים. יש מצב שנשאר בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת קופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/02/2019מיכל יקרה, לא יודע מאיפה הבאת את הטקסט על המתכות שיש בסיליקון כלומר לא יודע אם המקור מהימן או לא אבל רק מזכיר לך בקטנה ממש שאם תעשי דגימה של גוף האדם תמצאי לא מעט מתכות כבדות חלקן אפילו "מסוכנות" וחלק "רעלים" שהגוף פשוט לא יכול לעבוד בלעדיהן, כלומר לא מדובר בזיהום אלא בחלק מהתהליך הביולוגי.
לגבי הקרעים - אלו קרעים בלבד לא נשארה קופסית בפנים.
פרטים נוספים את יכולה לקבל במהלך פגישת יעוץ. לצלם אין לי בכלל בעיה אם את מאשרת. להסריט בווידאו את כל הניתוח זה קצת מייגע - חייב להיות לך אמון במנתח שאת בוחרת. שיהיה המון בהצלחה עם זה - את יותר ממוזמנת להגיע אלי למרפאה לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקוןןןןןןןןןן
מיכל19/02/2019היי, קודם כל המקור מהימן זה מחברת השתלים עצמה.
ב. אולי זה קצת מייגע אני מוכנה לדלם גם יותר בשביל זה. מהסיבה שאני היסטרית ואני סובלת מחרדות בגלל השתלים אס אני ממש צריכה את זה...יש לי חברה שיש לה סרטון..אחד מהצוות פשוט הסריט את ההוצאה של הקפסולה שלמה וצילם גם בתוך השד שהיא תראה שזה נקי.
אני מוכנה לשלם גם יותר. אני אקבע ייעוץ..אבל אודה לך אם תעשה את זה בשבילי למרות שזה מייגע חייבת להיות רגועה
ורציתי לשאול מה קורה במידה והקפסולה דקה ונניח דבוקה לצלעות? איך אתה מוציא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת מלאה של הקופסית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/02/2019לאט ובזהירות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזר להקטנת חזהנילי17/02/2019
כשהייתי צעירה עברתי ניתוח להקטנת חזה, מאז עברתי הריונות והחזה שלי גדול יותר משהיה אז, האם יש אפשרות לעשות ניתוח כזה פעם שנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הקטנת חזה חוזר
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/02/2019הי נילי, כן בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה כשיש משקל עודףלי13/02/2019
האם אפשר לעשות ניתוח הקטנת חזה למי שיש לה משקל עודף (בהרבה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה לבעלת משקל עודף
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס14/02/2019הי לי, יש מספר היבטים שצריך לענות עליהם שמתייחסים להקטנת חזה ולמשקל עודף. הראשון - המשקל עצמו. יש מדד שקוראים לו BMI (יש מחשבונים ברשת), BMI מעל 35 לא ננתח ניתוח פלסטי - אסתטי. אם את מתחת אפשר לשקול זאת.
הדבר השני המשקל - התוצאה של הניתוח משתנה כשהמשקל משתנה. אם את מתכננת לרדת משמעותית במשקל אז עדיף קודם לרדת ורק אחרי זה לעבור את הניתוח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפלים בשתל אחרי הרזיהרוית11/02/2019
עשיתי הגדלה לפני 5 שנים, בשנה האחרונה ירדתי בערך 10 קילו במשקל ואז התחילו להיות לי קפלים בשתל. יש איך לתקן את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפלי שתל לאחר ירידה במשקל
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס11/02/2019הי רוית, זוהי תופעה ידועה לאחר ירידה במשקל, ניתן לשקול להחליף את השתל או להזריק סביבו שומן, אבל הפתרון הטוב ביותר הינו עליה במשקל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה נראה יותר טבעיתמרה07/02/2019
מעוניינת לעשות הגדלת חזה והתחלתי לקרוא קצת על שתלים ועל אפשרויות, הבנתי שאפשר לשים את השתלים מעל השרירים או מתחת לשרירים, במה זה תלוי? במבנה הגוף או ברצון של המטופלת? הבנתי שמעל השריר זה נראה טבעי יותר, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה טבעי בהגדלת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס07/02/2019הי תמרה, שאלת שאלה נהדרת. בגדול מיקומו הטבעי של השתל הוא מעל השריר שם נמצאת רקמת השד. עם זאת קיימים פרמטרים שונים שיקבעו עד כמה התוצאה תראה טבעית. אני חושב שהפרמטר הכי חשוב הינו כמות רקמת השד ומבנה השד. אם יש הרבה ריפוד (כלומר שומן תת עורי ורקמת שד) - בדרך כלל התוצאה שתתקבל תהיה טבעית ואז גם אפשר לשים את השתל מעל השריר. כשאין הרבה ריפוד - אז המון מהתוצאה תלוי במיומנות של המנתח ובבחירת השתלים וגם קצת ברצונה של המטופלת .... במקרה זה בדרך כלל אין ברירה אלא לשים את השתל מתחת לשריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה בהמשך לשאלה הקודמתחווה05/02/2019
שלום ד"ר שיין, ענית לי בשאלה קודמת שלגיל אין משמעות אלא המצב הבריאותי. אני סוכרתית (סוג 2) מאוזנת. האם זה משנה את התשובה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת גיל ומצב בריאותי על ההתאמה לניתוח חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס05/02/2019חווה יקרה, אם ההמוגלובין A1C שלך תקין, אינך מעשנת ומלבד זאת בריאה -אפשר בהחלט להתנתח. אם מעשנת עליך להפסיק חודש לפני הניתוח וחודש נוסף לאחריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה אחרי גיל 50חווה03/02/2019
האם מבחינה בריאותית יש בעיה לעשות ניתוח להרמה ולהגדלה של החזה אחרי גיל 50?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הרמת חזה עם שתלים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/02/2019הי חווה - לגיל אין שום משמעות בבואנו לבחון ניתוח הרמת חזה עם שתלים. מה שכן חשוב הוא המצב הבריאותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתלים אחרי 20 שנהורד30/01/2019
היי, לפני 20 שנה הגדלתי את החזה . לפני עשר שנים החלפתי את השתלים ועכשיו שוב אני צריכה להחליף את השתלים עקב קרעים . היום השתלים נראים מעולה. אני מאד אוהבת את המראה שלהם. שאלתי היא : האם החלפת השתלים תשמור על הצורה שלהם או שזה תלוי במיומנות המנתח ? (המנתח שלי לא מנתח יותר).
מחדדת את שאלתי : האם הפעם הראשונה ששמים שתלים יותר קריטית מבחינת התוצאה (מראה החזה) לעומת החלפת שתלים ? תודה מראש על התשובה .
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים עקב קרע
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס31/01/2019הי ורד, צר לי שעליך להחליף שוב שתלים אך זה לא נורא זו דרך הטבע - דברים מתבלים אט אט. לגבי הצורה - מנתח מיומן ידע, בדרך כלל, להעניק לך את המראה שתרצי וגם לשמור, פחות או יותר, על צורת החזה. קחי בחשבון שהרבה פעמים דווקא הקרע גורם לשד להרגיש טבעי מאוד ואת התחושה הזו קשה לשחזר עם שתלים חדשים אבל ניתן לעשות זאת עם שומן עצמי. בכל מקרה כשאת ניגשת ליעוץ אצל מומחה לכירורגיה פלסטית - הביאי איתך את דו״ח הניתוח הישן. זה מאוד מקל על הדיון.
מוזמנת אלי או לכל אחד מחברי האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה לאחר לידות והנקותשר30/01/2019
לאחרונה התעניינתי בשתלים להגדלת חזה ולאחר בדיקה להבנתי ישצורך לא רק בשתלים אלה גם בהרמת חזה אם מדובר בניתוח לאחר לידות והנקות. רציתי לשאול מה טווח המחירים הסביר לניתוח המשלב את שניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלויות הרמה או הגדלה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס30/01/2019הי שר, אני לא חושב שזה המקום לפרט את המחירים של הפעולות, מה גם שהטווחים מאוד מאוד רחבים בהתאם להיצע בשוק. יש פרימיום ויש זול... מזמין אותך לבצע סקר שוק מסודר.
האם את זקוקה להרמה או רק להגדלה - במהלך היעוץ תוכלי לקבל את כל התשובות על כך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה
שר30/01/2019הייתי שמחהאם מישהו היה יכול ליצור איתי בקשר במייל(גרה בחו״ל ואוצה להגיע במיוחד לזה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות ניתוח הרמה או הגדלה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס31/01/2019הי שר, את מוזמנת לפנות למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח להקטנת חזהיעל29/01/2019
שלום ד"ר,
אני מיועדת לעבור ניתוח להקטנת חזה במימון הקופה, פרופסור אולמן הוא המנתח ומאחר ואני לא מכירה רבות שעברו ניתוח זהה אין לי דרך לדעת אודותיו של הרופא (למרות שאני בטוחה שהוא מקצועי). אשמח לחות דעתך.
דבר שני, לעניין הנקזים, מאוד מפחיד אותי- שמעתי שלהוציא אותם זה כאבי תופת, מוציאים אותם ביום הניתוח? כמה ימים אחרי? איך זה נעשה והאם תמיד יש צורך בנקזים?
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה במימון הקופה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס30/01/2019הי יעל, פרופ' אולמן הוא מנהל מחלקה רב פעלים ומקצוען ובטוחני שהניתוח יעבור בהצלחה מרובה והתוצאה תהיה לשביעות רצונך. לגבי נקזים - הדעות חלוקות, אני אישית כמעט לעולם לא משאיר נקזים, אחרים מאמינים בכך יותר ממני. בכל מקרה ההוצאה אינה כואבת והם נשארים למשך מספר ימים, בדרך כלל עד שההפרשה בהם יורדת מתחת ל 20-30 סמ"ק ביממה. המון בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
יעל04/02/2019תודה רבה על תשובתך.
התייעצתי אתמול עם רופא פרטי, ד״ר רמון, במידה והניתוח לא יקבל את אישור הקופה, הצעת המחיר שקיבלתי היא 37,000 ש״ח, אלו המחירים? אין לי אפילו לא מעט מושג בתחום ובאילו רופאים מתמחים בהקטנת חזה, זה מידע שאפשר לקבל ממך? המלצות לרופאים שמתמקצעים בתחום של הקטנת חזה, בכל מקום בארץ.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/02/2019הי שוב יעל, כל מומחה בכירורגיה פלסטית בארץ (אני ביניהם) מבצע הקטנות חזה באופן שוטף. טווחי המחירים באופן פרטי מגוונים מאוד (כמו לשאול מה טווח המחירים של רכב חדש בארץ..). תוכלי למצוא רשימה של כלל המומחים בארץ באתר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. ממליץ לך להתרשם מתיק עבודות, אולי לראות או לשוחח עם מטופלת מרוצה או שתיים, מרמת התקשורת והנוחות שלך עם המנתח וכמובן מהמחיר.
שיהיה המון בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שתלי סיליקון+קפסולהנטלי27/01/2019
שלום, מעוניינת להוציא שתלי סילקון (מתחת לשריר) בני 20 שנה.ללא החלפת שתלים כרגע. בלוטות לימפה בבתי שחי מסוננות סיליקון (אין הוכחה לקרע בשתלים).
הבנתי שבארץ נוטים הרופאים לומר "אין צורך להוציא את הקפסולה", מה שלא מדוייק מבחינה רפואית, ורציתי לדעת האם בכל זאת בארץ ניתוח כזה אפשרי?
בנוסף ליתרונות הרפואיים שיש בהוצאת הקפסולה, ראיתי מהלך ניתוח ללא הוצאת קפסולה וזה נראה לי מאוד לא הגיוני. אם אני לא טועה נעשה שם חתך בקפסולה שדרכו מוצא הסיליקון ג'ל החוצה (במקרה והשתל קרוע מדובר ממש בג'ל שצריך "לצוד" משם והוא דביק ולא ניתן לוודא שכולו הוצא), מה גם שלדעתי לבצע חתך בקפסולה בלי להוציאה רק יכול ליצור סיכון שאם נשאר סיליקון ג'ל שלא הוצא או פוספס, פשוט ידלוף בהמשך בקלות החוצה מהקפסולה ויתפזר בגוף.
אשמח ואודה על הסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Total vs partial Capsulectomy
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/01/2019הי נטלי, שאלת שאלה נהדרת.
בכותרת ציינתי באנגלית את שם הניתוח אליו את מתכוונת כלומר כריתת קופסית. ניתן לבצע כריתת קופסית מלאה, חלקית, חריצה של הקופסית או כלל לא לגעת בקופסית. לכל אופציה ניתוחית יש יתרונות וחסרונות. בדרך כלל ברגע שהקופסית נראית תקינה ורכה במהלך הניתוח וכשהמטופלת אינה מעוניינת בהחדרת שתלים חדשים, אין חובה לכרות את הקופסית. כמובן שהדבר נתון לשיקול דעתו של המנתח משום שאם יהיו ממצאים המחייבים כריתה של איזור מסויים או של כל הקופסית - הכריתה תתבצע. אפשר גם לשקול לתאם מראש כריתה מלאה של הקופסית. מקווה שעזרתי - זמין לכל שאלה. את מוזמנת להגיע גם ליעוץ ולקבל את כל המידע הרלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסית ומניעה של הנקהליטל24/01/2019
נוצרה אצלי קופסית, הבנתי שאפשר לתקן רק בניתוח. אני בהריון ומתכננת להניק כך שזה לא רלוונטי לזמן הקרוב. האם הקופסית תמנע ממני להניק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופסית והנקה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס24/01/2019הי ליטל - קודם כל שיהיה בשעה טובה. שנית - אין שום מניעה להניק בנוכחות קופסית. תניקי לכל משך זמן שתרצי ולאחר מכן המתיני 3 חודשים ותוכלי לעבור ניתוח מתקן. לעיתים ניתן לשפר את מצב הקופסית באמצעות טיפול תרופתי אך לא בהריון או בהנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיית ספורט לאחר ניתוח הגדלהמיליקי22/01/2019
שלום,
האם חזיית ספורט מועכת מידיי את החזה ולא ממש רואים תוצאה לאחר ניתוח?
הגדלתי את החזזה אני שבוע לאחר ניתוח ומרגישה שהחזה לא באמת שופע שחפני היה יותר משמעותי?
מה עדיף יותר שתל גבוה או שתל אנטומי?
תודה רבה 😎* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היחסים בין חזיית הספורט לחזה אחרי ניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס22/01/2019הי מיליקי - בדרך כלל חזיית הספורט לא אמורה למעוך את החזה אלא לתמוך בו. היות שכך והיות ואת שבוע אחרי ההגדלה את אמורה לראות את החזה במלוא תפארתו... ממליץ לשאול את המנתח שלך לגבי הצורה והגודל - מניח שתיאמתם ציפיות קודם לכן. לגבי השתל - עגול גבוה או עגול בינוני (אנטומי זו צורה אחרת לגמרי) - מה זה משנה כרגע הרי לפני שבוע עשית ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)