מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שוקלים שתלי סיליקון?א22/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משקל שתלי סיליקון
ד``ר רונן גלזינגר22/02/2017שלום
כל CC שוקל גרם. אם השתל הוא 250 CC אז הוא שוקל 250 גרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי גודל ו/או צורהמיכל17/02/2017
בת 47 ,עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני 8 שנים.
האם יש שינוי בגודל ובצורה לאחר מספר שנים???
היום החזה נראה אחרת, ריק מעט ונפול. האם זו תופעה ידועה???
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים במראה החזה
ד``ר רונן גלזינגר20/02/2017מיכל שלום
בהחלט יכולים להיות שינויים במראה החזה במהלך השנים.
מומלץ לגשת למנתח פלסטי על מנת שיבדוק שהשתלים תקינים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמק שומני לאחר הקטנת חזהכרם17/02/2017
שלום רב
אני ארבעה חודשים אחרי הקטנת חזה, ושד אחד מרגיש לי כואב במעט מהשני באיזור הפטמה, וכן הוא גדול יותר במקצת
הבנתי שיתכן שזהו נמק שומני, אך לאחר חיפושים נרחבים בנושא באתרי האנטרנט השונים לא מצאתי שום הסבר מדוייק בעברית על התופעה.
אשמח לדעת מה הם התסמינים של נמק שומני, האם הוא מסוכן? האם הוא מצריך טיפול? ניתוח חוזר?
ובכלל, מה זה בעצם נמק שומני?
תודה ויום נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמק שומני
ד``ר רונן גלזינגר20/02/2017שלום כרם
אחד הסיבוכים העלולים להופיע לאחר הקטנת חזה הוא נמק שומני.
על מנת לבדוק האם אכן מדובר בנמק שומני עליך לפנות למנתח.
שאלותיך מורכבות ומצריכות תשובות מפורטות וארוכות אשר לא ניתן לתת במסגרת פורום זה.
את כל התשובות לשאלותיך מומלץ לקבל מהמנתח שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסימטרייה/ שאלה שנשאלה ע"י אחרת. אמח לשמוע את התשובהסיגל12/02/2017
שלום, אני בת 23.
לפני כשנתיים סבלתי מאסימטריה מולדת נוראית בחזה עם שקע פנימי בבית החזה.
לאחר סבב מומחים בארץ, עברתי ניתוח להגדלת חזה.
צד ימין- שהסתבר שלא קיים בו שריר, הוכנס שתל אנטומי 370
צד שמאל-שתל רגיל 120
בשנה הראשונה התוצאה הייתה מדהימה,החזה עמד,היה שיוויון בין השניים. (למרות צורתן השונה של הפטמות)
לאחר שנתיים וקצת מהניתוח,השד השמאלי נפול בצורה משמעותית ולא מחמיאה.
יש לציין כי רזיתי מעט בתקופה הזו,בשל עבודה קשה (מ51 ירדתי ל48).
מה עושים? מדוע זה קרה?
אצטרך לעבור ניתוח שנית? ואם כן,אתה ממליץ לעשות זאת שוב בגיל כזה צעיר?
האם יש אפשרות לעשות רק בצד אחד ומה הסיכויים שיהיה שוויון לאחר מכן?
אני לא הולכת עם חזיות בכלל,האם הליכה עם חזיה תתרום למצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה
ד``ר רונן גלזינגר12/02/2017סיגל שלום
קשה מאד לתת תשובות לשאלות הנ"ל ללא בדיקה.
בעיקרון ירידה של 3 ק"ג בדרך כלל לא גורמת לנפילה של השד.
מאחר ואת כשנתיים לאחר הניתוח מומלץ לגשת למנתח שניתח אותך ולהתייעץ איתו.
ניתן לבצע ניתוח רק בצד אחד אך כמובן שכל מקרה הוא לגופו ואין לי אפשרות לתת לך תשובה לגבי מידת ההתאמה האישית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל מתחת לשריר או מעל?סיגל12/02/2017
שלום רב
אני לפני ניתוח הגדלה והרמת חזה ואני מבולבלת. האם שמים שתל מעל השריר או מתחת. לציין שהחזה שלי נפול. לא יודעת מה להחליט, 2 רופאים 2 דעות. איך אדע מה נכון לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל מעל השריר או מתחת
ד``ר רונן גלזינגר12/02/2017סיגל שלום
לא ניתן לתת לך תשובה חד משמעית.
ההמלצה היא לבחור את הרופא ולסמוך על המומחיות שלו והבחירה שלו לגבי מיקום השתל.
ניתן גם לשאול אותו לגבי ההבדלים בין שני המיקומים ולקבל החלטה יחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל סביב שצל אחרי הגדלהמירב08/02/2017
שלום
לאחר בדיקת MRI זה התשובה שקיבלתי . 5 שנים אחרי הגדלת חזה .
שד שמאל:
השתל שמור ללא סימני קרע או דליפה.
נראה נוזל תגובתי סביבו בכמות בינונית .
בבית השחי הודגמו בלוטות מוגדלות חלקן ללא מרכז שומני עד לקוטר כ- 3.2 ס"מ
נוזל סביב השתל משמאל כנראה תגובתי.
בלוטות מוגדלות בבית השחי כנראה תגובתיות.
מה זה אומר? האם זה סרומה? ? השד שמאל כואב נפוח . האם ניקוז נוזלים יכול לעזור ? ומי אמור לבצע זאת המנתח הפלסטי והאם זה נעשה בניתוח או לא?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל סביב השתל
ד``ר רונן גלזינגר08/02/2017מירב שלום
סרומה לא אמורה ליצור תגובה בבלוטות הלימפה, מציע שתיגשי עם התשובה לרופא המנתח או לכירורג שד שיבדקו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשד לאחר הגדלת חזהkineret07/02/2017
שלום ד'ר
אני 6 חודשים לאחר הגדלת חזה תחת השריר
יש לי כאב תמידי ודקירות חדות במהלך כל היום
לאחרונה התגלה גוש בשד השמאלי שמכאיב במיוחד במצב שכיבה
הזמנתי תור לצילום אולטראסאונד
על מה זה יכול להעיד יש סיבה להילחץ? ומתי הכאב או גירוי התחושה עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד
ד``ר רונן גלזינגר08/02/2017כנרת שלום
הדרך לדעת מהות הגוש הוא בדיקת US שלאחריה נדע מהו הגוש. הכאבים לאחר הניתוח אמורים לעבור תוך זמן קצר יותר מ 6 חודשים בד"כ, ממליץ להגיע אל המנתח לבדיקה ובירור מקור הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפה בשני השתלים והנקהלימור31/01/2017
שלום יש לי 11 שנה שתלים ,לאחר תחושה מוזרה בשד שמול הופנתי לאולטרסאוד ואכן ראו דליפה .לצערי משני השתלים הופנתי לmri התור רק בעוד חודשיים .
קבעתי תור יעוץ למנתח פלסתי חדש(המנתח שלי כבר לא עובד בארץ)
לשאלה 1-:אני אמא לשניים בת 37 ביתי בת שנתיים עדיין יונקת .האם זה בעיתי?
2-אני רוצה להרות שוב בהדקם, האם להחליף שתלים לפני ?כמה זמן צריך להמתין לאחר החלפת שטלים שאוחל להיות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת שתלים
ד``ר רונן גלזינגר01/02/2017שלום לימור
עדיף להחליף שתלים לאחר סיום ההנקה (כחצי שנה). מומלץ להחליף שתלים לפני ההריון הבא. ניתן להכנס להריון עם סיום ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שתלים
לימור01/02/2017תודה .
צריך להמתין חצי שנה גם אם היא יונקת פעם ביום ?לא באמת יש שם יותר מידיי ?
וכמה זמן נמשכת החלמה לאחר החלפת שתלים?
ראיתי שמומלץ לא להיכנס להריון שנה לאחר הגדלה זה שנה בהחלפת שתלים?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפת שתלים
ד``ר רונן גלזינגר02/02/2017שלום לימור.
מאחר ויש עדיין חלב בצינורות החלב יש להמתין כחצי שנה.
החלמה היא אינדיבידואלית ואורכת אצל כל אחת זמן שונה.
לא ניתן להגדיר זמן מדויק.
כל הריון עלול לשנות את מראה השד. כפי שנאמר בתשובתי הקודמת לאחר ההחלמה ניתן להכנס להריון. מומלץ בכל מקרה להתייעץ עם המנתח שלך והגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה וסיכונים במהלך ניתוח הגדלת חזהמיה30/01/2017
שלום ד"ר
אני בת 25 אחרי שתי לידות שוקלת 50 וגובה 1.63
ברצוני לעבור ניתוח הגדלת חזה כבר שנים שאני חולמת לעשות צעד זה אך מה שמטריד אותי זה ההרדמה הכללית אני מפחדת מאוד מחוסר שליטה ומתנומה שהיא לא בשליטתי עד כמה זה מסוכן ? האם סיבוכים בהרדמה כללית הם נדירים יחסית ? האם סטרס ופחד לפני הניתוח עלולים לשבש את תהליך קבלת הגוף להרדמה ..
אשמח מאוד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
ד``ר רונן גלזינגר01/02/2017שלום מיה
ניתוח הגדלת חזה ניתן לעשות רק בהרדמה כללית.
סיבוכים בהרדמה כללית בניתוח זה הם יחסית נדירים (פחות מ1%).
לחץ וחרדה לפני ניתוח הם תופעה שכיחה אשר אינה מפריעה לניתוח וכמו כן ניתן לקחת נוגדי חרדה מספר שעות לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוח החלפת שתליםרחל10/01/2017
עברתי ניתוח החלפת שתלים לפני כשבוע.. אתמול התחיל לי כאב חד באיזור הצלקת בצד שמאל שמורגש בזמן קימה או שכיבה במיטה. האם זה סימן לזיהום או שהפצע נפתח? צלקות הניתוח מכוסות עדיין בפלסטר.. הפלסטר לבן אין בו סימנים של דם או זיהום.. האם זה תקין? האם מותר לי להוריד את הפלסטר?
וכן יש לי מיום הניתוח ועד עכשיו כאבים באיזור הצלעות כאילו החזיה לוחצת.. האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים
ד``ר רונן גלזינגר10/01/2017שלום רחל.
לא ניתן לדעת מה מהות הכאבים ללא בדיקה. מאחר ואת מודאגת אני ממליץ לפנות למנתח שלך על מנת שיבדוק אותך.
אל תורידי את הפלסטרים ללא הנחיה של המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח הגדלת חזהמור04/01/2017
עברתי הגדלת חזה לפני שנתיים כמעט, רציתי לדעת האם צריך להמשיך ולעשות עיסויים?
שאלה נוספת, לפי הביקורות שעברתי אין לי קופסית, אבל השדיים עדיין נוקשים.. מה אפשר לעשות עם זה? למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר04/01/2017מור שלום
לדעתי אין כל משמעות לעיסוי לאחר כל כך הרבה זמן, אחרי שנתיים השד אמור להיות רך אם הוא נוקשה בד"כ מדובר בקופסית מציע לפנות למנתח שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת לאחר הגדלת חזההדר02/01/2017
שלום רב,
רציתי לדעת כמה ביקורות לבדיקה אצל הרופא המנתח יש בדרך כלל אחרי ניתוח להגדלת חזה?
ובאיזה מרווחי זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקורות
ד``ר רונן גלזינגר03/01/2017הדר שלום
לכל רופא יש את הפרוטוקול שלו.
יש רופאים שמזמינים לביקורת ראשונה אחרי שבוע ויש שמזמינים אחרי שבועיים.
כנ"ל לגבי מספר הביקורות.
כאשר תבחרי את המנתח שלך, תבררי איתו את המידע לגבי הביקורות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפה משתל וכאבים בשדרונית31/12/2016
הגדלת חזהברתי ניתוח חזה עקב דליפה מהשתל הימני ולאחר שלוש שנים.התחיל לי כאבים ושינוי צורה בשד.עברתי אמריי וראו שיש לי נוזל מסביב השתל קופסית.הצטברות נוזלים.ודיכוי של סיליקון.זה עבר לי ולאחר שמונה חודשים זה חזר לי שוב עם כאב חזק והתקשות של השד.לפי בדיקת רופא יש לי רמה של הצטלקות ארבע.אבקש ליצור איתי קשר בהקדם האפשרי על מנת לדעת מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר31/12/2016רונית שלום.
לא ברור לי מה שאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזהברתי ניתוח חזה עקב דליפה מהשתל הימני ולאחר שלוש שנים.התחיל לי כאבים ושינוי צורה בשד.עברתי אמריי וראו שיש לי נוזל מסביב השתל קופסית.הצטברות נוזלים.ודיכוי של סיליקון.זה עבר לי ולאחר שמונה חודשים זה חזר לי שוב עם כאב חזק והתקשות של השד.לפי בדיקת רופא יש לי רמה של הצטלקות ארבע.אבקש ליצור איתי קשר בהקדם האפשרי על מנת לדעת מה עלי לעשות
רונית01/01/2017שאלתי היא איך פותרים את הבעיה...
והאם אני יעשה ניתוח..נוסף זה יפתור את ההעיה...
והיא לא תחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר01/01/2017שלום רונית
ללא בדיקה לא ניתן לתת לך תשובה או פתרון.
על מנת לתת לך תשובות מתאימות יש לבדוק אותך.
מומלץ לפנות לרופא שניתח אותך על מנת שיתן לך תשובות המתאימות למצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח הגדלת חזהשירן(שם בדוי(17/12/2016
עשיתי הגדלת חזרה לפני כשבוע, המשקל שלי כמעט 42 קילו גובה 1.55 הרופא הכניס לי שתלים 275cc זה נראה לי ממש קטן.. זה ישתנה בחודשים הקרובים?יגדל?יוקטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר18/12/2016שירן שלום
שבוע לאחר הניתוח החזה וכל אזור הניתוח עדיין עם בצקות ושטפי דם.
השתלים עדיין לא במקום בו הם יהיו בסוף התהליך.
את בחורה מאד קטנה וסביר להניח שהרופא הכניס שתל המתאים למבנה גופך.
התאזרי בסבלנות עד לקבלת התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הרמה והגדלת חזהשרי13/12/2016
היי אני לאחר הרמה והגדלת חזה (חזה טובולרי) הוכנס שתל גודל 200 . החזה נורא קטן..אני לאחר שבעה חודשים מהניתוח..ברצוני לעבור ניתוח נוסף להגדלה..כצה זמן עליי לחכות ? שאלה נוספת..אחרי הניתוח התפתח לי זיהום שטופל באנוביוטיקה במשך שלושה שבועות.. האם גודל הסיכון בזיהום בניתוח הראשון יהיה זהה לניתוח השני היות ומדובר בהגדלה בלבד .תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הרמה והגדלה
ד``ר רונן גלזינגר18/12/2016שרי שלום.
הסיכון להתפתחות זיהום אינו שונה מזה שהיה בניתוח הראשון.
זמן ההמתנה בין ניתוח ראשון לשני תלויה בהחלטה של הרופא על פי הקריטריונים שהוא עובד בהם.
על מנת לתת תשובות מדויקות יש לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)