מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- א סמיטריהנועה29/04/2015
שלום,רציתי לדעת אם המחיר של ניתוח הגדלת חזה רגיל שונה מניתוח הגדלה לחזה א סימטרי? ואם כן מה טווח המחירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א סמיטריה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/04/2015נועה שלום
לכל רופא מדיניות משלו לגבי מחירים.
לא ניתן לתת טווח מחירים.
עליך לבחור את הרופאים שמהם את מעונינת לקבל חוות דעת ולשאול אותם לגבי המקרה הפרטי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזהSupermom28/04/2015
אני מאד רזה וצרה, עשיתי ניתוח והגודל ממש לא כמו שרציתי
250, אני רוצה לעשות הגדלה שוב ל300 כמה זמן צריך לחכות
מניתוח ראשון לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/04/2015שלום
מומלץ להמתין לפחות 6 חודשים.
התייעצי עם המנתח שלך על מנת שיתן לך את המלצתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשות קופסיתריקי26/04/2015
שלום ד״ר, מלפני כ8 חודשים עברתי ניתוח להגדלת חזה. ב3 החודשים הראשונים השד השמאלי פיתח אדמומיות ונטלתי אנטיביוטיקה, יש לציין שהשד השמאלי היה תמיד יותר נוקשה מהימני. בחודש האחרון אני מרגישה שהשד נוקשה בהרבה מהשד הימני. למראית עין השדיים נראים זהים. יש לי תחושה קלה של אי נוחות בשכיבה על שד זה. האם טיפול תרופתי (סינגולייר) יעזור בשלב זה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשות קופסית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/04/2015ריקי שלום
קשה לתת תשובה מדויקת אך הסיכויים להשפעה חיובית של הטיפול יורדים ככל שחולף הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמה והקטנת חזה לפני הגעה למשקל הרצחן11/04/2015
היי,
רזיתי בשנתיים האחרונות 25 קילו. אני מתכננת לרדת עוד 5-10 קילו. הייתי בפגישת ייעוץ לגבי ניתוח הקטנה והרמת חזה וציינתי בפני המנתח שטרם סיימתי עם תהליך ההרזיה ואני מעוניינת לרדת עוד 5-10 קג' הוא אמר שזה לא משמעותי לניתוח ולא אמור לגרום לי לדחות אותו (חשוב לציין שהגוף שלי "מעוצב" - זה לא שיש לי עודפי שומן שקשה להבין את צורתו, יש שיאמרו שאיני צריכה לרדת עוד במשקל).
קצת מוזר לי... אמנם לא מדובר על משקל גדול אבל עדיין, זה לא ישפיע על תוצאות הניתוח? הקילוגרמים שירדו לאחר הניתוח לא יכולים "לרוקן" מעט את החזה ולשנות את צורתו?.... בנוסף, לא כדאי להגיע כשהמנתח מקבל אינדיקציה מדויקת יותר של פרופורציות הגוף שלי?
האם התגובה של המנתח מעידה על חוסר מקצועיות/אחריות ואמורה להדליק אצלי נורה אדומה?
אשמח לחוות דעתך! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והקטנת חזה לפני הגעה למשקל הרצ - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/04/2015חן שלום
במידה ואת מתכננת לרדת עוד 10 קג ההמלצה שלי היא להגיע למשקל יציב וקבוע ואז לבצע את הניתוח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה צלקות ורווח בין השדייםשני10/04/2015
היי לפני כשנה וחצי עשיתי ניתוח להרמת חזה עכב דליפה של אחד מהשתלים, הכנסתי 450 סיסי וזה נראה קטן כמו 300. הצלקות מזעזעות גרמו לי לחוסר בטחון נוראי ובעיות רציניות בחיים והנישואים בפרט, החזה מרוחק ועם בגד ים ללא ריפוד נראה שטוח לגמרי... השאלה שלי האם זה הפיך? האם ישנה אפשרות ליצור מצב שהחזה בניתוח נוסף יהיה קרוב ומלא יותר? וחשוב מהכל יש סיכוי לתיקון הצלקות הללו???ממש אשמח לתגובה כי החיים שלי כבר לא אותן הדבר מאז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה צלקות ורווח בין השדיים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/04/2015שלום שני
יתכן וניתן לשפר את הצלקות אם כי ההצטלקות היא תהליך התלוי בעיקר בעור שלך.
אני ממליץ לפנות למנתח שלך ולראות האם ניתן לשפר את מראה הצלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה טובולרימיטל07/04/2015
שלום, אני בת 25 ומעוניינת לעבור ניתוח עיצוב חזה טובולרי.
יש לי כמה שאלות:
1. כיצד יש לבחור רופא? כאשר אינני מכירה אף אחת שעברה ניתוח כזה ולא ככ סומכת על פרסומים באינטרנט.
2. מה הטווח מחירים לתיקון החזה?
3. האם בפגישות עם הרופא ניתן לקבל הערכה פחות או יותר מדוייקת לאיך החזה יראה אחרי הניתוח? אני חוששת לעבור ניתוח ולשלם ככ הרבה כסף בשביל תוצאה שאני לא אהיה מרוצה ממנה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/04/2015מיטל שלום
טווח המחירים לניתוח חזה טובולרי נע בין 20000 - 30000 תלוי במנתח.
כדאי לקבל שתיים שלוש חוות דעת ממומחים לכירורגיה פלסטית ולבחור מביניהן את הרופא המתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מיטל14/04/2015תודה על התשובה!
שאלה נוספת- האם ניתן לעבור את הניתוח ללא הגדלה ורק לעצב את החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/04/2015מיטל שלום
תיקון שד טובולרי ללא הגדלה אפשרי במקרים מסוימים.
על מנת לתת את התשובות המדויקות יש לראות את השד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אשמח אם תצרי איתי קשר
שקד02/08/2015הי מיטל גם אני מעוניינת בניתוח אשמח אם תצרי איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי שתליםשרונה16/03/2015
איך יודעים איזה שתלים יותר טובים למשל יש רופאים שעודבדים עם סילימן ויש שעובדים עם מנטור כל אחד אומר ששלו הכי טוב . אז איך בוחרים? מה באמת הכי טוב ואיזה סוגים יש בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/03/2015שרונה שלום
השתלים אשר נמצאים בארץ מאושרים ע"י הFDA, רשויות הבריאות באירופה ומשרד הבריאות הישראלי.
כל רופא בוחר את השתל אשר בו לדעתו מושגות התוצאות הטובות ביותר.
כאשר תבחרי את הרופא המנתח תוכלי להתייעץ איתו בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר הגדלת חזהסיגלית08/03/2015
שלום רב, אני שבועיים ויום לאחר ניתוח הגדלת חזה. אשמח לדעת האם הגיוני שישנו הבדל בהחלמה בן שד אחד לשני? כלומר שד שמאל כבר כמעט ללא נפיחות ורך יותר ואילו שד ימין עדיין נפוח וקשה. האם יש לי סיבה לדאגה? בביקורת אצל הרופא המנתח הוא נתן לי מרשם לתרופה (לא זוכרת את שמה) שתעזור בהחלמה של השד אך כשהמרתי את המרשם בקופת חולים הרופא משפחה לא כ"כ התלהב מהרעיון שאקח את התרופה הנ"ל מכיוון שהיא מיועדת לחולי אסטמה. בבקשה ענו לי, אני דיי מודאגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/03/2015סיגלית שלום
קיימים מספר מחקרים אשר קושרים את הטיפול בסינגולר (התרופה לאסטמה) לשיפור במצב הקופסית הנוקשה.
בהחלט יכול להיות מצב שבו שד אחד רך יותר מהשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבדבי18/02/2015
אני בת 53 עברתי הגדלת חזה לפני 9 שנים. לאחר שנה ביוק התחיל לי כאב לחץ נוראי כאילו חזיה לוחצת לי זרמים שורף עד לפיטמה במיוחד לצד החיצוני של השד . מרגישה שהשד כבד כאילו יש משקולת. פניתי למנתח שלי והוא אמר שזה לא קשור לניתוח פניתי לעוד כמה פלסטיקאים ומהבדיקה שלהם לא עלה דבר שיש לי שהוא לא תקין . עשיתי MRI שד צילומים מיפוי עצמות צוואר גב עמוד שידרה הכל תקין. לאחר שניגשתי שוב פעם למנתח שלי לפני 3 שנים ביקשתי שיחליף לי את השתל . השתל הוחלף ועדיין שום דבר לא השתניה. אני סובלת כבר 8 שנים הכאב גם באיזור הצלע והגב בנקודה שמגבילה לשד. עברתי כמה וכמה הזרקות במרפאות כאב . בין צילעית, ועוד כמה הזרקות. לפני שבוע עוד זריקה שמעצבבת את איזור השד ןלא עוזר.
כל כדור לכאב הכי חזק לא עוזר לי פשוט כל היום מהבוקר כשאני מתעוררת לוחץ לי וגם יחד עם זה מרגישה פעימות חזקות כל היום.. הכאב מושך כאילו מתכווץ לי השד
מה אתה חושב דר אולי זה עצב אולי השתל לוחץ לי אני פשוט לא יודעת למי לפנות זה .. אחרי שפניתי לכמה רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/02/2015דבי שלום
לאחר שכל כך הרבה רופאים בדקו אותך ועברת בדיקות הדמייה בוודאי שלא ניתן לאבחן את הבעייה דרך האינטרנט. אולי הפתרון יהיה הוצאת השתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דבי23/02/2015כל הכבוד איזה תשובה נתתה .באמת פתרתה לי את הבעיה להוציא את השתלים גם אבא שלי שהוא לא רופא אמר לי את זה.. שאלתי אותך שאלות ואפילו לא התייחסתה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בחזה ונזק אחרי שנה וחצישני אברהם10/02/2015
דר שלום
לפני כשנה וחצי עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר,מחזה נפול שלאחר לידה והרזיה עברתי לתוספת של 350 CC ..במהלך השנה הראשונה החזה היה גבוה ויפה...
בחצי שנה האחרונה אני שמה לב לנפילה של החזה, כרגע יש רווח גדול בין השדיים ואם אני שמה חזיית ספורט אני רואה כי ה"גבעות" אינן שוות...ימין נמוך יותר משמאל וכמעט לא נראת עם החזייה "גבעות" כלל ...מרגיש כאילו השתלים נודדים לאיזור בית השחי..
במהלך השנה הקפדתי על לבישת חזיה ביום ובלילה ללא הרמת משאות כבדים- כיצד ייתכן שיש נזק שכזה לחזה?..האם זה נורמאלי?..כיצד נוצר הרווח?..
אם נזק כזה הוא לאחר שנה וחצי- האם ניתן לתבוע תיקון על ידי הפרופסור המבצע?... אם יש צורך בתמונה אוסיף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בחזה ונזק אחרי שנה וחצי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/02/2015שני שלום
נפילה של החזה קוראת תמיד, משך הזמן עד לנפילה שונה ותלוי במצב ההתחלתי, באלסטיות של העור בגודל השתלים ושינויים במשקל הגוף.
השוני בין הצדדים יכול להעלות חשד לדלף באחד השתלים וצריך לבדוק.
בכל מקרה מומלץ לחזור למנתח שלך בכדי לבדוק את המצב ולהתייעץ מה ניתן או צריך לעשות.
בהצלחה
דר' רונן גלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהרונה06/02/2015
האם ניתן לבצע הגדלת חזה בהרדמה מקומית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/02/2015שלום רונה
לא מוכרת לי שיטת ניתוח חזה בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ניתוח גניקומסטיהעידו29/01/2015
היי :)
לפני שלושה וחצי שבועות עברתי ניתוח גניקומסטיה. הייתה לי גניקומסטיה דרגה 2. כבר עכשיו אפשר לראות שיפור ממה שהיה קודם, אבל החזה לא שטוח והפטמות עדיין גדולות יחסית.
רציתי לשאול מתי אני אוכל לראות את התוצאה הסופית של הניתוח.. האם המראה של החזה עוד ישתנה? ובנוסף, האם הפטמות ישארו באותו הגודל או שיתכווצו בדומה לעור?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ניתוח גניקומסטיה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/01/2015דניאל שלום
תהליך השינוי לוקח מספר חודשים עד שמגיעים לתוצאה הסופית.
במידה ובמהלך הניתוח הקטינו לך את הפטמות סביר להניח שהן יתכווצו, במידה ולא הוקטנו הפטמות בהליך ניתוחי ההתכווצות שלהן תהיה מועטה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון לאחר ניתוח להקטנת חזהעדי22/01/2015
היי, עברו 10 חודשים מהניתוח, וכבר כשהתעוררתי מהניתוח צד שמאל היה גדול מצד ימין... הלכתי להתייעץ עם המנתח, כי לבצע ניתוח חוזר לתיקון האיסימטריה, רק מה ששכחתי לשאול, זה איך ניתן לתקן צד אחד מבלי לתקן גם את הצד השני? כדי ששני הצדדים יהיו שווים
למשל, האם גובה הפיטמה לא ישתנה ויהיה שונה המצד שלא אמור לעבור תיקון?
זה לא מסתדר לי הגיונית בראש
אני מפחדת להכנס למשהו שעלול בסוף להראות יותר גרוע..
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לאחר ניתוח להקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר25/01/2015עדי שלום
לפני שאת נכנסת לניתוח את צריכה לקבל תשובות על כל השאלות הנ"ל מהמנתח שלך.
אף פעם לא ניתן להגיע למצב ששני הצדדים זהים לחלוטין אך יש לנסות ולהגיע למצב בו ההבדל יהיה קטן ככל הניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל לאחר הגדלת חזהאושרי19/01/2015
ברצוני לשאול מה קורה לשדיים שעברו הגדלת חזה אם יורדים במשקל... האם הם נופלים? מאבדים מצורתם? האם זה מושפע רק מירידה דרסטית או לצורך העניין עם אני יורדת 5,10 קילו אז החזה נשאר אותו הדבר?
והאם יש חשיבות להשפעה של הירידה במשקל כאשר השתל מונח מעל או מתחת לשריר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר25/01/2015אושרי שלום
חלק מהשד מכיל רקמת שומן.
כאשר יורדים במשקל, השומן באזור השד מתמעט ולכן יכול להווצר שינוי במראה השד.
כמה שינוי ואיזה שינוי קשה להגיד מכיוון שאצל כל אחד כמות השומן באזור והתנהגות רקמת השומן במהלך ירידה במשקל שונה.
שינוי יהיה בכל מקרה גם כאשר השתל מתחת לשריר וגם מעליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהגלית17/01/2015
שלום אני בת 19 ואני מעוניינת לעבור השתלת חזה. המשקל שלי הוא 52 והגובה 1.57 רציתי לדעת איזה גודל הכי מתאים לי.. הייתי אצל רופא מסויים והוא אמר שהגודל המקסימלי עבורי הוא 350 סיסי.. זה נראה לי נורא קטן ואני פוחדת לעשות ולהצטער שזה לא מספיק גדול! רציתי לדעת איזה גודל יכול להתאים לי ביחס למבנה הגוף שלי. .תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/01/2015גלית שלום
לא ניתן לתת תשובה לשאלתך ללא בדיקה.
כאשר תבחרי את הרופא המנתח שלך תוכלי לקבל ממנו הערכה איזה גודל מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)