מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודש לאחר הגדלהה16/11/2015
שלום.
לפני כחודש עשיתי הגדלה. Cc 360 שתלים אנטומיים אלרגן.
בשבועיים האחרונים אני מרגישה בשד שמאל כאב בצד החיצוני, ולעיתים תחושה של משהו מתוח בפנים. מה זה יכול להיות ??
האם הגיוני להרגיש מידי פעם כאבים ?
במידה וכן, כמה זמן זה עלול להימשך לאחר הניתוח ?
מתי כל הכאבים והתחושות אמורות להיעלם ?
אני רצת בלחץ !
אשמח לקבל תשובות לכל השאלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש לאחר הגדלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/11/2015שלום רב
בתקטפה הראשונה לאחר הניתוח בהחלט יכולות להיות תחושות שונות.
לא ניתן לתת לך תשובות ללא בדיקה.
מומלץ להתייעץ עם המנתח שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנייה לרופאים וגם למי שעבר הקטנת שדתמרה11/11/2015
עברתי לפני כחודש ווחצי ניתוח להקטנת חזה ועדיין סובלת מכאבים עזים ומגודש בשדיים. גם צורת 2 הפטמות לא זהה אחת נראית שחורה ושנייה בצבע עור ושונות זו מזו בגודלן.
גם הצורה והעיצוב ב-2 השדיים שונות זו מזו . למזלי הדבר לא בא לידי ביטוי במראה החיצוני מה עושים במצב כזה ? המראה לא ממש מושך !! נשארו גם קימטוטים לא יפים מתחת לשד
אשמח לשמוע גם תגובות ממי שעבר הקטנת שדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה לרופאים וגם למי שעבר הקטנת שד - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/11/2015תמרה שלום
בשלב זה עדיין יכולות להיות בצקות דבר שנותן תחושה של גודש.
לגבי הכאב והשוני בפטמות מומלץ להגיע לרופא המנתח על מנת שיבדוק אם תהליך הריפוי מתקדם כשורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור
תמרה11/11/2015ראשית תודה על ההתייחסות.
לגבי השוני בפטמות לא נראה לי שהרופא יעורר את תשומת הלב לעניין ולא נראה שהשינוי מקורו בתהליך הריפוי כי מה שאני רואה הוא שמדובר בשתי פטמות שונות הן בצבע והן בקוטר של כל אחת מהן כך גם עניין האסימטריה של 2 השדיים.
עשיתי הקטנת חזה רפואית כדי לטפל בבעיה רפואית אחת ונראה שיצרתי בעיה רפואית חמורה יותר ומקווה שמדובר במצב הפיך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/11/2015תמרה שלום
כאשר את מגיעה לביקורת העירי את תשומת ליבור של הרופא שלך לגבי השוני בפטמות ותדאגי לקבל תשובות שיספקו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטענתי לגודש ולא לתחושה של גודש
גילה19/11/2015יש הבדל בין תחושה לבין מצב קיים. מכאן, שמדובר בגודש של ממש . גודש שמאוד כואב
מציק וגורם לנדודי שינה , עייפות וחולשה.
לעניין הפטמות , מה עושים במקרה שפטמות לא יוצאות או לא נראות זהות לאחר ניתוח?
האם ניתוח חוזר יכול לתקן ? ומאיפה אפשר לקחת פטמה כי בשד אחד אני לא רואה שיש בכלל בפטמה ובשד שני הפטמה נראית כמו הפטמה שהייתה לי רק עדיין נפוחה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטענתי לגודש ולא לתחושה של גודש - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/11/2015תמרה/חנה שלום
בצקת זו הצטברות של נוזלים. לכן יכול להווצר גודש.
לגבי פטמות לא זהות או ניתוח חוזר עליך לפנות לרופא שלך על מנת לקבל תשובות.
לא ניתן לתת תשובות ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטענתי לגודש ולא לתחושה של גודש
גילה19/11/2015יש הבדל בין תחושת גודש לבין גודש שאתה נוגע בו ומרגיש אותו . מכאן, שמדובר בגודש של ממש . גודש שמאוד כואב מציק וגורם לנדודי שינה , עייפות וחולשה.
לעניין הפטמות , מה עושים במקרה שפטמות לא יוצאות או לא נראות זהות לאחר ניתוח?
האם ניתוח חוזר יכול לתקן ? ומאיפה אפשר לקחת פטמה כי בשד אחד אני לא רואה שיש בכלל בפטמה ובשד שני הפטמה נראית כמו הפטמה שהייתה לי רק עדיין נפוחה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה אישית
מיכל24/11/2015הי תמרה,
בתור מישהי שעברה הקטנה (לפני שנתיים) אני יכולה לאמר לך שבחצי שנה הראשונה הכל היה נראה מוזר וצבעוני, וב3 חודשים הראשונים היה נדמה לי שהחזה שלי מלא בהליום.... ועוד היו לי פצעים באיזורי התפרים וכולה וכולה....
כך פעם שהבאתי את הבהלה שלי לרופא הוא בעיקר אמר שאני צריכה סבלנות,
ובסוף באמת (ואני מדברת על שנה אחרי) זה נראה אחרת לגמרי, ואני מאד מרוצה.
כן יצא לי לראות בחורות עם תוצאות פחות טובות.. אז תיידעי את הרופא בכל מה שמדאיג אותך, ושיסביר לך גם את התהליך.. אבל באמת תדעי שזה יכול לחלוטין ליהיות עניין זמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל תודה ותודה לרופאים על התגובה
תמרה25/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
אילנה24/12/2015מיכל שלום,
אני מחפשת המלצה על מנתח להקטנת חזה
אשמח לדעת אצל מי עשית את היתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות לאחר הגדלהה10/11/2015
שלום.
אני שלושה שבועות לאחר הגדלה. בשבוע האחרון אני מרגישה ששד שמאל נוקשה, מציק ולא נוח לעומת שד ימין. האם יכול להיות שנוצרה קופסית בשד שמאל ??
אני ממש בלחץץץץ מזה.
כיצד בודקים את זה ?? האם בדיקה ידנית של רופא מספיקה לקבוע ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה שבועות לאחר הגדלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/11/2015שלום
סביר להניח שעדיין לא התפתחה קפסולה.
יתכן שיש בצקת או שטף דם.
בבדיקה אצל המנתח שלך תוכלי לקבל תשובות מדויקות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר אבישי וינברגר-מישהי יכולה להמליץדפנה03/11/2015
מתעניינת בהגדלת חזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי ויינברג
תמרה11/11/2015הוא הוא מנהל אגף לכירורגיה פלסטית בבי"ח ברזילי באשקלון אני לא ממליצה לך ללכת אליו יש לו שם רע גם כבן אדם וגם כמנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום- הגדלת חזה הנקה קופסיתMm21/10/2015
שלום, לפני שנתיים עשיתי הגדלת חזה חוזרת אחרי שנהיה לי קופסית, סיכמתי עם המנתחת לעשות מתחת לשתל בשביל להנמיך סיכויים שהקופסית תחזור.. בסוף היא החליטה על דעת עצמה להחזיר את השתל לאותו מקום-מעל השריר.. אחרי חודשיים הקופסית חזרה, בנתיים נכנסתי להריון אני מניקה תינוק בן שנה וממש כןאבמלי הקופסית.. מתי ואיך אני יכולה לעשות ניתוח חוזר ולהיפטר מהסבל הזה שהרס לי את.החיים???
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום- הגדלת חזה הנקה קופסית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר25/10/2015שלום לך
כל זמן שאת מניקה לא ניתן לחזור לניתוח.
לכל רופא יש הנחיות שונות לגבי ניתוח לאחר הנקה.
התייעצי עם המנתחת שלך מה הן ההנחיות שלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו מכיר את ד"ר אריה זריצקיאור21/10/2015
אני מעוניינת בהקטנת חזה אם יש מישהי שעברה הקטנת חזה אצלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ניתוח הרמה עם שתל מתחת לשריראני03/10/2015
שלום לפני 3 שבועות עשיתי ניתוח הרמה עם שתל מתחת לשריר..מדובר בשתל חברת מנטור פרופיל בינוני + בגודל 350 cc ... השאלה היא שלאחר שירדה הנפיחות , הגודל קטן מדי.. השאלה האם יש סיכוי בשבועות הקרובים שיגדל החזה עוד טיפה? כי מדובר בשתל מתחת לשריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הרמה עם שתל מתחת לשריר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/10/2015שלום רב
החזה לא יגדל
החזה בשלבי עיצוב ויתכן שיקח עוד זמן עד שתראי את התוצאה הסופית.
גודל 350 cc זה גודל ממוצע והמידה הסופית תלויה בגודל החזה שהיה לך לפני ההגדלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנייה לבנות לאחר הגדלת חזהלינדה09/09/2015
היי, ברצוני לקבל המלצות על מנתחי הגדלת חזה באזור המרכז והשרון.. שמעתי על דר רון טנצר מישהי עשתה אצלו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - יעוץ לפני ניתוחסיגל07/09/2015
שלום
אני מתעניינת לגבי הגדלה, יש לי חזה קטן אבל לא שטוח לאחר 3 לידות.. אני בעלת מבנה גוף קטן יחסית ולכן התעניינתי בחזה קטן ויפה, חשבתי על 300 או אפילו פחות, הייתי בפגישת ייעוץ והרופא אמר שהבסיס שלי רחב (14סמ) ולכן אני צריכה לעשות 380 או 360.. עגול בפרופיל בינוני
אני לא רוצה חזה גדול!! מה כדאי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ לפני ניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/09/2015סיגל שלום
מומלץ ללכת ליעוץ נוסף ולשמוע חוות דעת נוספת.
ההחלטה לגבי גודל השתלים צריכה להיות בהתאם למבנה שלך אך גם בהתחשבות רבה ברצון שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הקופה מממנת ניתוח להקטנת חזה?שירי06/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם הקופה מממנת ניתוח להקטנת חזה? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/09/2015שירי שלום
הקופה ממנת ניתוח הקטנת חזה בהתאם להנחיות שיש בכל קופה.
בררי בקופה שלך מה נדרש על מנת לעמוד בקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרתכם!ש30/08/2015
שלום לכולם,
מחפשת המלצה לרופא באזור תל אביב שעוסק בכירוגיה פלסטיק והגדלת חזה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרתכם! - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/08/2015את רשימת המומחים לכירורגיה פלסטית תוכלי למצוא באתר של האיגוד לכירורגיה פלסטית.
האתר לא ממליץ על מנתחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קרן אגם
גלית17/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קרן
גלית17/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה דרסטית במשקל לאיר הגדלת חזהלירון26/08/2015
שלום ד"ר עברתי לפני כשבוע ניתוח להגדלת חזה. משקלי לפני הניתוח היה 41 קילו ,כרגע הוא עומד על 47 כלומרש עליתי 6 קילו בשבוע. האם עליה כה דרסטית במשקל אפשרית לאחר הגדלת חזה? חשוב לציין שהשתלים הם קטנים 275 ו325 וגם התזונהנשלי לא השתנתה אף פחתה. אשמח לתשובה בהקדם עלמנת שלא אמשיך להשמין. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה דרסטית במשקל לאיר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר26/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה דרסטית במשקל לאחר הגדלת חזה
לירון26/08/2015שלום ד"ר ותודה על התשובה המהערה אך אינני מצליחה לראותה. אודה לך אם תכתוב אותה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה דרסטית במשקל לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר26/08/2015לירון שלום
סביר להניח שהעליה במשקל היא תוצאה של בצקות שנוצרו בגוף עקב הניתוח.
הבצקות חולפות לאחר זמן מה, וברוב המקרים המשקל חוזר לקדמותו בתוספת משקל השתלים.
אין צורך לשנות את התזונה. התופעה קרוב לוודאי תעלם תוך מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור קופת חולים ניתוח הקטנת חזהלורן24/08/2015
קיבלתי אישור מהקופת חולים לעשות ניתוח הקטנת חזה
אני בת 23 בעלת מידה e-f שוקלת 72 גובה 1.58
האם החזה עלול להשתנות לאחר הניתוח?
האם ניתן להקטין למידה c?
והאם צריך לרדת במשקל לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר24/08/2015לורן שלום
אין צורך לרת במשקל.
מאחר ומורידים חלק מרקמת השד מראה השד משתנה.
בדרך כלל ניתן להקטין לגודל C אבל על מנת לקבל תשובות מדויקות תצטרכי להתייעץ עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
לי02/03/2016הי, מעוניינת לעבור ניתוח להקטנת חזה מס חזיה f-g ובכל זאת סירבו לאשר בקופת החולים. רציתי לדעת איך עושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזה , הצטברות נוזליםנטלי14/08/2015
היי.. אני 3 ימים אחרי הגדלת חזה , מתחת לשריר , 295cc , מרגישה עדין כאבים אבל במיוחד מציק לי הנושא שהבטן שלי נפוחה וישנה תחושה שאלו הצטברות נוזלים בעיקר מתחת לחזה ומטה .. מתי זה אמור להסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה , הצטברות נוזלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/08/2015שלום נטלי
בצקת לאחר ניתוח היא דבר מוכר.
יקח כמה שבועות עד לשיפור,ועד שהבצקות יספגו בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות שעשו ניתוח חזה טובולרי כנסו!!!רעות10/08/2015
הי אני ממש מחפשת מישהי שעברה ניתוח לתיקון חזה טובולרי. בבקשה בבקשה אם את כזאת או מכירה מישהי, צרי איתי קשר
אני רוצה לעשות ניתוח וצריכה מאוד עזרה!! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנות שעשו ניתוח חזה טובולרי כנסו!!! - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/08/2015רעות שלום
רוב המנתחים הפלסטיים שהם בעלי נסיון יודעים לפתור בעיה של חזה טובולרי.
לכי להתייעצות עם שניים או שלושה מנתחים וקבלי החלטה אצל מי את רוצה להתנתח.
את מוזמנת לפגישת יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)