מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 15, לא יודעת מה לעשות.גוגו=>15/01/2009
שלום. אני בת /15 טאני יודעת שהחזה שלי סיים לגדול. אני רק A-60 אני רוצה לדעת אם בגיל כזה מותר לעשות ניתוח הגדלה (רק ל-B80 או משהו) כמה זה עולה? צריך אישור הורים? מה בכלל עושים? צריך לחזור על הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה מתי?
ד''ר נמרוד פרידמן16/01/2009היי,
הגיל הצעיר ביותר המקובל להגדלת חזה הוא 18.
ישנם מקרים בהם החזה ממשיך לגדול גם אחרי גיל 15.
אני ממליץ כי תתאזרי בסבלנות ובמידה ולא יהיה שינוי, ניתן לבצע את הניתוח בגיל 18.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי13/01/2009
אני צריכה לעבור תיקון הגדלת חזה. עשיתי הגדלה לפני 4 חודשים, צד אחד יצא יותר גבוה וגדול קצת (למרות שבשתי הצדדים אותה כמות). השאלה שלי היא האם עכשיו לנתח צד אחד או שוב את שניהם? המנתח טוען שהבדל הגודל הוא בערך 20-25CC ומאותו סוג שתל (אינמד410C). הבעיה היא שבשתלים אלו אין כזה הבדל, רק הבדלים של 40CC. מה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן14/01/2009היי חלי,
מומלץ להמתין שנה עד לתיקון.
במידה וההבדל הוא כל כך קטן (25 סמ"ק), אני הייתי ממליץ לא לגעת מכיוון שיתכן שלאחר הניתוח השד הגדול יהפוך לקטן וייתכנו סיבוכים שונים בניתוח.
יתכן וכדאי לעבור שוב על התמונות של לפני הניתוח ביחד עם המנתח שלך בכדי להעריך שוב את מידת ההבדל בין השדיים
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה07/01/2009
שלום רב, אני רוצה לעבור הגדלת חזה. רציתי לדעת מה יהיו ההגבלות אחרי הניתוח? למשל בכושר גופני? או כמה זמן אחרי הניתוח לא אוכל ללכת לעבודה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לפעילות לאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן07/01/2009היי מאיה,
את יכולה ללכת לעבודה לאחר מספר ימים עד שבוע.
תוכלי לחזור לפעילות גופנית לאחר מספר שבועות (כשבועיים - אם השתלים שבחרת הם עגולים וחודש - אם העדפת שתלים אנטומיים).
אין הגבלות משמעותיות אבל אני ממליץ לבנות שעברו אצלי ניתוח לשון על הגב במשך כחודש.
בהצלחה בניתוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיפרה04/01/2009
שלום ד"ר, אני בת 22 מאוד רוצה לעבוד ניתוח להגדלת חזה, אימי סובלת מבעיות בכלי הדם וטרומסוזה ברגליה, המקור לכך הוא כנראה סבתי.. רציתי לשאול האם יכול להיות סיכון כלשהו שאבע ניתוח להגדלת חזה לאור הרקע המשפחתי עם הבעיות בכלי הדם? לי אין בעיות כלשהן, האם עלי לבצע בדיקות מיוחדות לפני הניתוח? האם המנתח הפלסטי אמור להפנות אותי לבדיקות אלו או שהרופא משפחה יפנה אותי לפני? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה ומחלות רקע
ד''ר נמרוד פרידמן04/01/2009היי שיפרה,
חשוב לדעת יותר פרטים לגבי הבעיה המשפחתית (אם אכן היא באמת גנטית).
ברוב המקרים הבעיה איננה משפחתית אם כי יכולות להיות בעיות קרישה משפחתיות אשר ניתן לגלותן בבדיקות דם.
אם רופא המשפחה שלך הוא גם הרופא של אמא, הוא יוכל לדעת יותר פרטים לגבי הבעיה.
במידת הצורך, המנתח הפלסטי יוכל להפנות אותך להמשך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה בגודל שונהעידית01/01/2009
שלום, אני לאחר שתי לידות, וצד אחד של החזה התרוקן לי יותר מהצד השני. האם יש דרך להחזיר לחזה את המראה שהיה לו לפני הלידות? האם אני חייבת לעבור הגדלת חזה בשביל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה לא סימטרי לאחר לידות
ד''ר נמרוד פרידמן01/01/2009היי עידית,
חוסר הסימטריה יכולה להיות כתוצאה מצניחה גדולה יותר בצד אחד או כתוצאה מאובדן נפח לא סימטרי.הטיפול בבעיה לא מחייב הכנסת שתל ויתכן וניתן להסתפק בהרמה של החזה או בשילוב של הרמה והקטנה של צד אחד.
כמובן שתשובה מפורטת ניתן לתת רק לאחר יעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)