מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזיית ספורטאווה22/04/2010
כמה זמן צריכה ללבוש חזיית ספורט ???
וללבוש חזיות רגילות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזיית ספורט
ד``ר רונן גלזינגר22/04/2010עליך לנהוג על פי הנחיות הרופא המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ראווה18/04/2010
עשיתי הגדלת חזה לפני כשבוע והחזה ניראה קטן עשיתי 350 בחזה אחד ו375 בחזה השני מה אני יכולה לעשות לגבי זה אני מבואסתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן19/04/2010לדבר עם הרופא שלך.
לא מומלץ לעשות תיקון בטרם חלפה שנה מהניתוח הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לד''ר דחוףף
אווה19/04/2010וזה עולה כסף התיקון ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ד''ר נמרוד פרידמן20/04/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לשמשחסויה17/04/2010
היי
נותחתי לפני 3 שבועות(הגדלת חזה)..
כמה זמן אחרי הגדלה אפשר להחשף לשמש..(להשתזף)???
גם לי החזיה מאוד מפריעה ..האם אפשר כבר להשתמש בחזית כותנה (גוזיה )???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לשמש
ד``ר רונן גלזינגר18/04/2010מומלץ לא לחשוף את אזור החזה לשמש ישירה למשך 6 חודשים לאחר הניתוח. (ניתן להשתמש בקרם הגנה עם מקדם גבוה ולשים גופיה שתכסה את האזור).
לגבי החלפת החזיה, עליך לפעול על פי הנחיות הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה..
חסויה18/04/2010תודה על התשובה !!
אך מה הסיבה שאסור לחשוף בצורה ישירה את אזור החזה לשמש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזייה לאחר ניתוחדנה17/04/2010
היי,
כמה זמן לאחר ניתוח מומלץ לחגור את החזייה הזו?נותחתי לפני שלושה שבועות
תוך כמה זמן התפרים נסגרים לגמרי והצלקת מיטשטשת?
תודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזיה לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן17/04/2010היי דנה,
אני ממליץ על חזיה למשך 3-5 שבועות, בהתאם לסוג הניתוח וסוג השתלים.
החתך סגור תוך 24 שעות לאחר הניתוח והצלקת מטשטשת תוך שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובכגכדג16/04/2010
אני בן 20 ומגיל 13 הפטמות שלי נפוחות ובפנים יש גולה כזאת...הייתי ביעוץ רפואי לגבי ניתוח הקטנה חזה והמליצו לי לא לעשות כי יכול להיות שיבוש שיווצר שקע או שיכול להיות שלא אבל אמרו שעדיף לא לקחת את הסיכון תלוי עד כמה זה חשוב...רציתי לדעת מה אתה ממליץ לי לעשות...עם ללכת לרופא של גנטיקה ולבדוק איך אפשר שהגולות יעלמו עם כדורים או משהוו...אשמח עם תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקומסטיה
ד''ר נמרוד פרידמן16/04/2010היי,
הטיפול המתאים הוא ניתוח.
התוצאות בידיים מיומנות הן מוצלחות מאוד והסיכוי ליצירת שקעים הוא קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחת או מעל לשרירCC15/04/2010
שלום,
הייתי בפגישת יעוץ עם שני רופאים- האחד המליץ על ניתוח מעל לשריר והשני אמר שיש מספיק רקמת שד על מנת להניח מעל השריר.
אשמח לשמוע מה היתרונות והחסרונות בכל אחד מהמקרים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום השתל בהגדלת חזה
כדברי הרופא, כאשר יש מספיק רקמה בחלק העליון של השד, ניתן למקם את השתל מעל לשריר.
השריר דרוש בכדי לטשטש את הגבול העליון של השתל כאשר יש מעט רקמה במקום. היתרונות במקום השתל מעל לשריר הם רבים: פחות כאבים, אין תזוזה של השד בזמן הפעלת שרירי החזה,
תנועת שד טבעית יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אחרי הגדלהאווה15/04/2010
שלום ד''ר עשית הגדלת חזה ביום שלי והרופא שםלי שתל עגול גבוה
אבל החזה לא נירא העגול ניראה שפיצי
אתה יודע אולי למה זה נירא ככה???
או בגלל שהוא עדין טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
עדיין מוקדם לשפוט את התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שהשתל ממוקם מעל השרירענבר11/04/2010
דר רציתי לשאול אם זה באמת שהשתל ממוקם מעל השריר אז הוא צנוח מהר יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת השד
ד``ר רונן גלזינגר12/04/2010חשוב לדעת שהשד צונח עם או בלי השתל, ככל שהשתל כבד יותר הצניחה תהיה מהירה יותר. ההבדל בצניחה בין שתל מעל או מתחת לשריר הוא לא מאד משמעותי יותר משמעות יש לגודל השתל ולאיכות העור שאמור להחזיק את השתל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דרענבר11/04/2010
שלום דר רציתי לשאול אותך אם אני גובה יחיסת 'מעל מטר שבעים ושקלת70 משו כזה מידתי קיום היא 80A אני יכולה לשים שתל של 425 כדי לקבל מידה סי ,סי וחצי כזה אני יודעת שיהי לך קשה לענות בלי לראות אותי אך חשוב לי לדעת מה אתה משער
תודה וסליחה על הפרעה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני
ד``ר רונן גלזינגר11/04/2010שני שלום,
אין אפשרות לתת לך תשובה רצינית ומקצועית בלי לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחןףאווה10/04/2010
שלום רציתי לדעת
עם אני עושה הגדלת חזה ואני שמה את השתל מיתחת לשריר אני יוכל להניק????
ובזרת השם אני עושה השבוע הגדלת חזה רציתי לדעת מה אני צריכה להביאי ביום של הניתוח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן11/04/2010היי,
אין בעיה להניק.
אני ממליץ שתפני לרופא שלך בגבי הנחיות מה להביא איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות ניתוח החלפהבתאל10/04/2010
עברתי ניתוח להגדלה לפני 23 שנה, החזה רך יפה ונראה טיבעי אך הפגם היה מלכתחילה שההגדלה הייתה מינורית ביותר ביחס למה שהיה, כיום רוצה לעבור שוב הוצאת שתלים ישנים לחדשים, בררתי בכמה מקומות ושמעתי פערי מחיר קיצוניים שהצליחו לבלבל אותי, אתם עושים לי רושם אמין לכן אודה לכם על מחיר ברמת האינדקציה כשמדובר בהחלפה
ודבר שני הגודל שהומלץ לי הוא 350 רציתי לדעת על איזה סוג של שתלים מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים בחזה
ד''ר נמרוד פרידמן11/04/2010היי רננה,
במידה והשלים קרועים (ויש סיכוי לכך מאחר ומדובר בשתלים ישנים מאוד) הניתוח מורכב יותר ולכן עלותו גבוהה יותר.
לא ניתן להמליץ על שתל ללא בדיקה ונפח השתל הוא המרכיב הפחות חשוב בהחלטה.
השתל נבחר בהתאם לממדי גופך, ממדי החזה של ושאיפותיך. הבחירה נעשת בהתאם לאורך, רוחב וגובה הנדרשים ולא בהתאם לנפח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול ניתוח עקב BMI גבוהשרון10/04/2010
שלום
לפני כשישה חודשים הייתי אמורה לעבור ניתוח הקטנת חזה. עברתי את כל השלבים עד ההגעה לניתוח עצמו. לאחר החלפת הבגדים ושרטוט אופי הניתוח על החזה, נכנס המרדים ולאחר קבלת נתוני גובה ומשקל (גובה 1.52 מטר ו92 ק"ג) החליט כי לא ניתן לערוך את הניתוח עקב הסכנה בהרדמה (יש לציין כי איני סובלת ממחלות ובריאותי מצויינת) והניתוח בוטל. בכל התהליך שקדם לניתוח לא עלה נושא זה על הפרק, הדבר גרם לי לחשוש להתחיל את התהליך מחדש עד כדי מחשבה על ביטול הניתוח באופן מוחלט עם כל הסבל שכרוך בכך.
האם ידוע על מקרה דומה? (מבירור שערכתי לא נתקלתי במקרה דומה.
האם זו החלטה נכונה שנלקחה?
כיום אני שוקלת 82 ק"ג האם נתון זה מתאים לניתוח?
בברכה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול ניתוח
ד``ר רונן גלזינגר10/04/2010השיקול לביטול ניתוח כפי שאת מציינת הוא על ידי המרדים כך שצריך להתייעץ עם המרדים לפני הניתוח ולא להשאיר זאת לרגע האחרון שלפני הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי BMI
שרון10/04/2010האם הדבר לא היה אמור להילקח בחשבון ע"י המנתח בשלב הראשוני ולא בזמן הניתוח עצמו?
מן הסתם המנתח אמור להיות בקיא בפרטים אלו.
האם במשקל של 82ק"ג וגובה של 1.52 מטר ניתן לבצע את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ל דייר פרידמןאירנה09/04/2010
שלום . אים יש דבר כזה כמו הגדלת חזה ב מישור משולב ו מזה עומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן11/04/2010היי אירנה,
הכוונה לניתוח בו מפוצל השריר כך שחלק מהשתל נמצא מעליו וחלק מתחתיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כודמת שלי ל דייר פרידמןאירנה08/04/2010
שאלה מי כודם ל דייר פרידמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי...
ד''ר נמרוד פרידמן09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה טובולריאירנה08/04/2010
שלום דייר ראיתי תמונות ב אתר שלך חזה טובולרי אתה עושה הרמה דרך פיתמה החזה שלי מעוד דומה כמו ב תמונות כמה זה יאלה לי בארח מי איזה מחיר עד איזה מחיר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן09/04/2010היי אירנה,
קשה לתת הצעת מחיר ללא בדיקה ושיחת יעוץ.
טווח המחירים: 20000-30000 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)