מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמות לא זהותאני28/06/2009
הי אני בת 22
יש לי בעיה- הפטמות שלי לא זהות- אחת יותר גדולה מהשניה
אני מידה 80C
מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות שונות
ד''ר נמרוד פרידמן28/06/2009היי,
ניתן להקטין את הפטמה הגדולה ולהצר את העטרה הרחבה בניתוח קצר בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
אני28/06/2009כמה זה עולה?
האם זה מכוסה דרך מכבי?
והאם נשארת צלקת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אני29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גידלה ......26/06/2009
אני בת 14 , ואני יודעת שהחזה שלי עוד יגדל אבל בנתיים הוא פונה לצדדים , האם הצורה עוד תשתנה ? , עד איזה גיל בערך החזה גודל ?
ומה אפשר לעשות כדי שהוא לא יהיה נפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן27/06/2009היי,
החזה עדיין לא קיבל את צורתו הסופית והוא יכול לגדול וללהשתנות בשנים הקרובות. משך הגדילה והתוצאה הסופית לא ניתנים להערכה מראש.
שימוש קבוע בחזיה יכול להאי את קצב צניחת החזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום(:
יוני22/07/2009אני בת 13.7 והחזה שלי הוא 70B אני יודעת שהחזה שלי עוד יגדל אבל עם יש לי ורידים כחולים כאלה על החזה והחזה כול הזמן דופק מה זה אומר?(:
ועוד משהו עד איזה גיל החזה גודל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן22/07/2009היי,
גדילת החזה מלווה גם בהרחבת כלי דם ולכן את רואה ורידים כחולים. את מרגישה את פעימות הלב ולא את זרימת הדם בתוך החזה הגדל.
החזה גדל במשך מספר שנים וקצב הגדילה שונה מנערה לנערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלית - חזה שנוטה לצצדיםגלית23/06/2009
שלום ...
אני בת 24 ויש לי שאלה
החזה שלי נוטה לצדדים ז"א כל שד נוטה לצד השני
ולדעתי זה לא יפה בכלל
ואפילו בעלי העיר לי על זה למה זה ככה
אני מידה בחזיה 85B ,
האם ניתן לעשות משהו ? ניתוח? או תרגילי כושר על מנת שהם יהיו באמצע
זה מאוד מאוד מתסכל אותי ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה שד
ד''ר נמרוד פרידמן23/06/2009היי גלית,
טיפול במבנה החזה יכול להעשות רק בניתוח. פעילות גופנית לא תשנה את המצב.
לאחר בדיקה יוכל פלסטיקאי לומר לך אם יש מקום לבצע ניתוח או עדיף להותיר את המצב כפי שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להגדלת חזה (:שיר, 1715/06/2009
היי ד"ר,
בעוד כחודש וחצי אני אהיה בת 17,
ואני מאוד רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה מגיל 12 בערך.
רציתי לשאול אם אוכל לעשות במהלך החודשים הבאים,
לפני גיל 18 (אני לא רואה שום טעם לחכות).
ושאלה נוספת היא, כמה רופאים בדיוק נוכחים ונותנים חלק בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן15/06/2009היי שיר,
מקובל להמתין עם הגדלת חזה לגיל 18.
בניתוח נוכחים רופא מרדים והפלסטיקאי המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מתמשך....חיים08/06/2009
שלום, אני בת 21 עשיתי ניתוח להרמה והגדלת החזה, לפני 10 ימים.
מאז יש לי דימום קבוע מאחד התפרים. אני מחליפה פאדי גזה כל 3 שעות לערך.
הייתי אצל הרופא המנתח לביקורת, הוא טען שהכל בסדר, וביקש שאני אמשיך לחטא את המקום ולהניח פאדים. שאלתי אותו כמה זמן עוד לחכות כדי שהדימום יפסק, הוא אמר לי עוד שבוע.
השאלה האם דימום אמור להמשיך יותר מ 10 ימים בלי טיפול?, אני חוששת מאוד מצלקת במקום הדימום, היתכן? האם הרופא לא מושך אותי בתקוה שהדימום יפסק מעצמו, או שיש צורך לבצע תיקון במקום הדימום ?????
אשמח מאוד לתשובתך, אני חרדה מאוד.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן09/06/2009היי,
נדיר שיש דימום לאחר 10 ימים.
לרוב מדובר במעט דם שהצטבר ברקמה ויוצא החוצה.
אם זה המצב, אין בכך כל בעיה וההפרשה תפסק בזמן הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהאנייי07/06/2009
אני בת 16 ויש לי חזה קטן , קיבלתי מחזור בגיל 15 וחצי ככה.
יש מצב שהחזה ימשיך לגדול לי?
וגם הוא יכול לגדול יל בגיל 18?
אשמח לקבל את תשובתך
בתודה,
סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה קטן
ד''ר נמרוד פרידמן07/06/2009היי,
מאחר וקיבלת את המחזור מאוחר, בהחלט צפוי כי החזה עוד ימשיך לגדול.
התאזרי בסבלנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב בטוב
אנייי07/06/2009אוקי ,
אבל עד איזה גיל בערך זה יפסיק לי לגדול?
והאם יש מצב שגם בגיל 18 ומעלה זה יגדל לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן08/06/2009היי,
בהחלט יתכן כיהחזה ימשיך ויגדל עד 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה אוקי
אנייי08/06/2009אוקי הבנתי תודה.
אבל האם הוא יגדל גם מעל גיל 18?
מ-18 ומעלה? (נגיד בגיל 19 , 20 , 21).
יש מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי?
ד''ר נמרוד פרידמן09/06/2009היי,
לרוב החזה לא גדל מעבר לגיל 18 אולם כל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים טובים
אנייי09/06/2009הבנתי.
אבל החזה גדולכול שנה שעוברת בקצת או פעם בחודשיים ?
בקיצור פעם בכמה חודשים החזה גודל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
אנייי09/06/2009ותסביר לי בבקשה המ זאת אומרת למקרה בגופו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר נמרוד פרידמן10/06/2009החזה גדל בהדרגה ולא בקפיצות.
קצב הגדילה הוא אינדיבידואלי ושונה מאישה לאישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהגל07/06/2009
שלום,
ילדתי את בני הבכור לפני שנה וקצת והשדיים שלי גדלו במידה והידלדלו. אני מעוניינת לעבור ניתוח של הרמת חזה, למרות שבלידות הבאות המצב עשוי לחזור לעצמו. שאלתי המרכזית היא האם אוכל להניק בעתיד לאחר פרוצדורה שכזאת?? זה הנושא "הבוער" מבחינתי.
בתודה מראש
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והנקה
ד''ר נמרוד פרידמן07/06/2009היי גל,
במידה והחזה שלך צנוח במידה קלה עד בנונית, ניתן לבצע הרמה בחתך סביב הפיטמה בלבד. במקרה זה יש סיכוי טוב שתוכלי להניק לאחר מכן.
במידה ואת זקוקה להרמה משמעותית יותר ויש צורך להרים את הפיטמה באופן משמעותי יותר,
יש יותר סיכון לאובדן יכולת ההנקה.
בכל מקרה לא ניתן לצפות מראש את יכולת ההנקה או תהבטיח כי היא תשמר.
אם הנקה חשובה לך מאוד, אני ממליץ לדחות את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה והנקה
שירן30/06/2009אני יכולה להגיד לך על עצמי שעברתי הרמת חזה בגיל 32 כי לא חשבנו שנרצה עוד ילד
אך אנחנו מתכננים תוכניות ו..
בכל מקרה לא הייתה לי בעיה להניק אחרי זה רק הנסיון שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 101104/06/2009
שלום,
אני אהיה בת 20 בקרוב ,מאז היותי קטנה אני סובלת ממידת חזה גדולה של 75E החזה מאוד לא בפרופורציה לגופי וכן אני סובלת מכאבי גב. שאלתי היא מה הסיכון בניתוח הקטנה והרמה של החזה (אני רוצה להגיע למידה של 75C לפחות) מה המחירים והאם יותר משתלם לי לעשות ניתוח דרך כללית מושלם אסתטיקה ? האם יש היתערבות של הקופה בעלות במקרה של תופעות לוואי מגודל החזה(כאבי גב ועמוד שידרה)?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן05/06/2009היי,
במקרה של חזה גדול במיוחד אשר גורם לכאבי גב, הקופה אמורה להשתתף בכיסוי ההוצאות.
הסיכונים העיקריים הם פתיחה של תפרים, פגיעה בתחושה בפטמות, חוסר יכולת להניק, חוסר סימטריה וצלקות לא יפות.
חשוב להדגיש כי מדובר בסיבוכים ולא במהלך רגיל שלאחר הניתוח.
מידע נוסף על הנושא תוכלי למצוא באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות ניתוחש01/06/2009
שלום
רציתי לדעת כמה עולה ניתוח להקטנת פטמות (אצל גבר) ?
בנוסף לכך האם ישנה דרך חלופית לבצע זאת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת פטמות
ד''ר נמרוד פרידמן01/06/2009שלום לך,
עלות הניתוח היא: 5000-9000 ש"ח.
לא ידוע לי דרך אחרת לטיפול בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר רגש לאחר ניתוח הגדלת שדענת30/05/2009
לפני שנה עשיתי הגדלת שדיים - 350 בכל צד,
מאז הניתוח ועד יום זה יש לי תחושה של 50% בצד אחד וב-20% בלבד בצד השני
האם יש מה לעשות בנידון או שזה מקרה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתחושה
ד''ר נמרוד פרידמן30/05/2009היי ענת,
יש סיכוי לשיפור נוסף בשנה הקרובה אם כי לא ניתן להבטיח זאת.
לצערי אין אפשרות לשפר את התחושה במידה והיא לא חוזרת מעצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהבת 1627/05/2009
הי ד"ר
רציתי לשאול כמה שאלות
האם בגיל 16 ניתן לעבור ניתוח הקטנת חזה ?
האם יש זמן קבוע להחלמה או שזה עיניין אינדיבידואל ?
ותוך כמה זמן ניתן לקבוע ניתוח ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן28/05/2009היי,
לרוב הניתוח מבוצע אחרי גיל 18.
במקרים מיוחדים בהם החזה גדול במיוחד וגורם להגבלה משמעותית, ניתן לנתח בגיל צעיר יותר.
ההחלמה היא כשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית עטרותאורית שלו22/05/2009
יש לי עטרות פטמה מאוד גדולות. רציתי לברר מספר דברים בנוגע לניתוח אפשרי...
מה ההליך הנפוץ?
האם מתבצע בהרדמה מלאה? ומה משך ההחלמה??
האם בעיה שכזו נחשבת בעיה אסתטית או שחברות ביטוח מממנות?
ו.... מה היא העלות של הניתוח?
תודה רבה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרות
ד''ר נמרוד פרידמן22/05/2009היי אורית,
הנבעיה בהחלט מוכרת והטיפול הניתוחי בה לא מורכב.
הניתוח יכול להעשות בהרדמה מקומית וטשטוש או בהרדמה כללית.
הבעיה נחשבת אסתטית ולא מכוסה על ידי חברת הביטוח.
עלות הטיפול תלויה בסוג ההרדמה וברופא. הטווח הוא: 5000-15000 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבקורין14/05/2009
שלום ,
יש לי בת , היא בת 17 .
בגיל 13/14 היא התפתחה טוב מאוד ואז התחילה לעשן ופתאום החזה שלה לא התקדם לשום מקום ונשאר כמו שהוא והיא מתלוננת על זה .
האם זה קשור לעישון הסיגריות ?
ומתי הכי טוב שהיא תעשה ניתוח ?איזה גיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון וחזה
ד''ר נמרוד פרידמן15/05/2009היי קורין,
כמובן שכולנו היינו מעדיפים שהיא לא תעשן אולם לא מוכר לי קשר בין עישון והפסקת גדילת החזה.
אני ממליץ שהיא תגיע לגיל 18 לפני שתעבור הגדלת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנועם13/05/2009
למה יוסף טמאן הפסיק להשתתף בפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מידע על כך.
ד''ר נמרוד פרידמן14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזהקארין12/05/2009
שלום,
עברתי לפני כשנה וחצי ניתוח להגדלת חזה .
הושתלו לי שתלים אנטומיים בגודל 305CC, הבעיה היחידה שאני סובלת ממנה היא צניחה של שד ימין וכאבים קלים כאשר אני נוגעת בשד. הצניחה מאוד מפריעה לי אני חייבת ללכת רק עם חזיות והאסימיטריות בין השדיים בולטת עקב הצניחה , ממה דבר זה יכול לנבוע והאם ניתן לעשות תיקון ? השד השני נראה ממש יפה והוא לא כואב בכלל.
האם כדאי לי לגשת לרופא שדרכו עשיתי את הניתוח כדי לטפל או לגשת לייעוץ אצל רופא אחר ?
ממה יכולים לנבוע הכאבים הקלים שאני מרגישה בעת מגע ? אציין שהכאבים הם רק באותו שד שצנח.
איך אפשר להרגיש אם שתל נקרע ? האם בכלל זה דבר שניתן להרגיש אותו ?
אודה לך מאוד על ה תייחסותך לשאלותיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן14/05/2009היי קארין,
הצניחה יכולה לנבוע מסיבות רבות וחלקן לא קשורות לניתוח.
הסיכוי שהכאבים קשורים לניתוי גם הוא קטן אלא אם מתפתחת לך קפסולה במקום.
קרע של שתל לא גורם לכאבים והסבירות ששתל יקרע לאחר שנה וחצי היא נמוכה ביותר.
במידה ויש לך יחסי אמון עם הרופא שלך ואת סומכת עליו, אני ממליץ שתחזרי אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)