מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שלום רב... יש לי מספר שאלותאלינור12/04/2009
אני בת 16 ויש לי חזה קטן מאוד בעצם הוא אפילו לא ממלא את החזייה A75 האם יש סיכוי שהחזה ייגדל לי ? אני חושבת לעבור ניתוח בגיל 18 אבל האם זה לא מוקדם מדי? האם זה לא ייפגע בהנקה או במהלך ההריון כשאני אהיה יותר גדולה ? והאם אתה יכול להסביר את ההבדלים בין ניתוח חזה במראה טבעי [לפי מה שהבנתי נקרא אגס] לבין סיליקון שלא נראה טבעי שאותו אני פחות אוהבת ....
אשמח אם תיתן כמה שיותר פרטים על ניתוח הגדלת חזה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה והנקה
ד''ר נמרוד פרידמן13/04/2009היי אלינור,
בהחלט יש סיכוי שהחזה עדיין יגדל.
הגדלת חזה לא מפריע להנקה.
ניתוח הגדלת חזה עם שתלים אנטומיים (אגסיים) דומה לניתוח הגדלת חזה עם שתלים רגילים (עגולים) אבל דורש מיומנות גדולה יותר של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש יל שאלהלאמשנה07/04/2009
שלום עוד 4 ימים אני יהיה בת 16
יש לי חזה קטן ואני רוצה שהוא יגדל.
מה אני עושה לקראת זה?
האם בכלל יש לי עוד להתפתח החזה.
כי אני הלכתי לרופא מקצועית היא אמרה לי שיש לי עוד סנטימטר אולי לגבוהה
הגובה משפיע על החזה ?
אשמח לקבל את תשובתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה מתפתח
ד''ר נמרוד פרידמן08/04/2009היי,
התפתחות החזה שונה מנערה לנערה ויש כאלה שהחזה גדל בשלב מאוחר יותר.
במידה ולא יהיה שינוי בשנתיים הקרובות ואת עדיין תהיי מוטרדת מגודל החזה, תוכלי לפנות לפלסטיקאי לניתוח הגדלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לאמשנה09/04/2009אוקי תודה רבה,
תשאיר לי רק את המספר פלאפון שלו ופרטים אם יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הגדלהA06/04/2009
שלום.
חברה שלי בת 24 ובעלת חזה כמעט שטוח. זה גורם לה לחוסר בבטחון העצמי. היא מעוניינת בחזה יותר גדול אבל חוששת.
כל כמה זמן יש להחליף את השתלים ומה המחיר להחלפה?
האם יש מצב שהגוף ידחה את השתלים?
האם אפשר להניק עם שתלים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן06/04/2009היי,
השתלים בהם אני משתמש הם אינם דורשים החלפה כל מספר שנים. במידה והם תקינים אין צורך להחליפם.
הגוף לא דוחה את השתלים אולם יכולות להיות בעיות כגון זהום אשר בגללו יהיה צורך להוציא את השתל. לשמחתי, הבעיות הללו נדירות למדי.
אין שום בעיה להניק עם השתלים ואין סיליקון בחלב האם המניקה גם לאחר הגדלת חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר הקטנת חזהאליה02/04/2009
שלום רציתי לדעת מה מחיר של הקטנת חזה פחות או יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן03/04/2009מחיר הניתוח:
25000-35000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה והסרת קעקועג'ולי31/03/2009
שלום
רציתי לשאול אם ישנה אפשרות בניתוח הקטנת חזה להסיר עור שעליו יש קעקוע באורך של 7 ס"מ ורוחב של 3 ס"מ והמרחק של הקעקוע מהפטמה הוא 7 ס"מ הצידה ושלושה ס"מ כלפי מעלה.לציין כי החזה שלי בגודל 80e ואני אחרי לידה ראשונה אז מן הסתם הוא מעט נפל והקעקוע איבד מהיופי שלו, אז סתם אני סקרנית לדעת אם ניתן לעשות דבר כזה
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת קעקוע
ד''ר נמרוד פרידמן31/03/2009היי ג'ולי,
במידה והקעקוע מוקם באזור שממנו יוסרו עודפי עור לצורך ההקטנה, הרי שהוא יוסר בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סופטמור30/03/2009
האם שתל סופט של סיבין הכוונה לאנטומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל
ד''ר נמרוד פרידמן30/03/2009הכוונה ככל הנראה למידת רכות הג'ל ולא לצורת השתל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה לא סימטרימרינה29/03/2009
שלום.
בת שלי בת 17 ויש לה חזה אסימטרי. צד הימין C וצד שמול A . אסימטריה היא רק בגודל(מיקום של השדיים תקין). אני לא מצתי הרבה אינפורמציה ויש לי הרבה שאילות.
- האם אפשר לעשות את הניתוח אחשב(בגיל הזה) ?
- איך לדעת ששדיים סיימו לגדול ?
- צריך לעשות נתוח אחד או שתיים ?
- אם אחרי ניתוח היא תשמין או תרזה, יכולה להיות בעיה כל שהיא ?
- באחד התשובות שלך כתבתה על שתל אנטומי - מה זה ?
- מה בערך מחיר לניתוח(או ניתוחים) מסוג זה ?
בכבוד רב.
מרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה לא סימטרי
ד''ר נמרוד פרידמן30/03/2009היי מרינה,
ניתן לבצע את הניתוח בגיל 17, במידה והחזה לא השתנה בשנתיים האחרונות. אם החזה ללא שינוי (פרט לשינויים כתוצאה מעליה או ירידה במשקל), ניתן לבצע את הניתוח.
ההחלטה אם לנתח את שני השדיים או רק באחד תתקבל רק לאחר שיחת ייעוץ ובדיקה ותלוייה במבנה הגוף והחזה וברצונותיה של בתך.
כמובן ששינויים במשקל יכולים להשפיע על החזה, כמו אצל כל אישה, אבל הדבר לא אמור להשפיע על הניתוח.
שתל אנטומי הוא שתל בצורת אגס. צורה זו דומה לצורת השד הטבעי.
קשה לקבוע את מחיר הניתוח ללא בדיקה מאחר ואופי הניתוח ומורכבותו שונים מאוד מאחת לאחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמודה בת 33חמודה בת 3328/03/2009
הי רונן,
מה שלומך? כבר כמה חודשים שאני גולשת באתר זה בפורומים של אנשים וברוב המקרים נמצאה תשובה לשאלה שאי פעם רציתי לשאול!! תודה מקרב לב על כך , זה פשוט נהדר!
אני נשואה כמעט 13 שנים ולי ארבעה ילדים הבכורה בת 11 והקטן בן 3, אני במשקל 45-47 קילו רזה שרירית נראית מעולה עם חזה קטן מאד 75A הנקתי את כל ארבעת ילדיי בשנה הראשונה ללא מתן כל תוספת ,החזה שלי ירד, נפל,הצטמק, משהו נראה בו מוזר ונוסיף לו את כל סימני המתיחה ( למרות שממש לא עליתי הרבה בהריונות בערך 7-8 קילו ) מראה החזה שלי מאד מאד פגם בביטחון העצמי שלי וכן במיניות שלי עם בעלי, איני הולכת לים ולבריכה בבגד ים ומתביישת בחזה שלי שבעצם אני נראית כמו "ילד"
הבעיה העיקרית שלי לקיום הניתוח היא כספית אני עובדת בשכר מנימום ובעלי היה עובד במקום מסויים במשך כמה שנים גם בשכר מינימום וכרגע הוא מפוטר
האם יש מרפאה, או בית חולים שעושים ניתוחים בהנחות משמעותיות גם לאנשים חסרי היכולת ממש ? מאד הייתי רוצה לדעת שקיים מקום שכזה שאם לא כן לעולם לא אוכל להגשים את חלומי ואשאר אמא שנראית כמו ילד ולא נשית סקסית ויפה
ממש עצוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה
ד''ר נמרוד פרידמן28/03/2009היי,
שלי את הפרטים שלך במייל למרפאה שלי ואני אבדוק מה ניתן לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בחזה....מאי25/03/2009
שלום..
אני בת 24 אחרי 3הריונות ואני מעונינת לבדוק את האפשרויות לעשות ניתוח בחזה למצק אותו ..
אני מבואסת מהמראה של החזה שלי כי מלא בסמני מתיחה נהפכו לפסים לבנים.. והם ירדו הם כמו שקיות שוקו ממוצע.. ואני מוטרפת מזה...
מה אתה מציע להעלמת הסימנים שמעתי שמתיחה כן מטשטשת אותם זה נכון..?
אשמח לקבל תשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמני מתיחה
ד''ר נמרוד פרידמן25/03/2009היי מאיה,
הרמה (עם או בלי שתלים) יכולה לעצב את השד ולתת לו מראה צעיר ורענן יותר.
פסי המתיחה לא יעלמו אולם לעיתים הם בולטים פחות לאחר ההרמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה..
מאי26/03/2009אני רוצה לדעת האם אלו תוצאות מניתוח שאתה עשית?
אם כן זה נפלא אני חושבת שאם זה היה קורה לי הייתי בשמיים...
ורוצה ברשותך לדעת מה המחירים של הרמת חזה ? לחזה ממוצע בדיוק כמו שבתמונה?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן28/03/2009היי מאיה,
התמונה היא של בחורה שניתחתי וכמובן שתוכלי לדבר איתה, אם תרצי.
המחיר תלוי בסוג הניתוח וסוג השתלים. הטווח: 24000-29000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורים - הגדלת חזהדנה23/03/2009
שלום
אני בת 18 וחצי ואני מעוניינת מאוד לעבור הגדלת חזה - יש לי חזה קטן ונפול במידה B75
עם זאת שמעתי שהשתלים מתפוצצים או מתקלקלים אחרי כמה שנים ורציתי לדעת אם זה נכון
אני מאוד מעוניינת בניתוח הזה אבל לא חשבתי שצריך כל כמה שנים לעבור עוד ניתוח עם עוד סיכונים להחלפת שתלים
לכמה שנים בערך מחזיקים השתלים והאם היו מקרים שלא היה צורך בהחלפת שתלים ושאפשר להישאר איתם כל החיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך חיי השתל
ד''ר נמרוד פרידמן23/03/2009היי דנה,
השתלים החדשים לא מתפוצצים אולם יש סיכוי קטן שהם יקרעו בשלב כלשהו של החיים.
אין צורך בהחלפה מונעת כל מספר שנים אולם בהחלט יש סיכוי כי במהלך החיים תצטרכי להחליפם.
חשוב לדעת כי גם שתל קרוע איננו מסוכן אבל מומלץ להחליפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי...
הדס04/04/2009אשמח לתרום לך מניסוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הדס!
הילה04/04/2010רציתי לדעת, איך ההרגשה אחרי הניתוח מבחינת תזוזה, הרמת ידיים, מגע בחזה וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנסת שתל מתחת למעטפת השרירארי22/03/2009
עד כמה נפוץ ניתוח מסוג זה, מה יתרונותיו וחסרונותיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום השתל
ד''ר נמרוד פרידמן23/03/2009היי,
הכנסת השתל מתחת למעטפת השריר יכולה להפחית את הסיכוי ליצירת קפלים נראים מבחוץ.
אני נוקט בגישה הזו בכל מקרה בו לאשה יש מספיק עובי רקמה בחלק העליון של השד. במידה ואין מספיק רקמה, אני מעדיף להניח את השתל מתחת לשריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה לשד ששוחזר מרקמה, אפשרי??..
מירי03/04/2009שלום רב דוקטור נכבד!
לפני 5 שנים עברתי בו זמנית, כריתת שד, עם שיחזור מיידי שנלקח מהבטן.
לאחר ההקרנות השד המשוחזר הצטמק משמעותית. ניכר כי הרקמה, עקב ההקרנות עברה שינויים.(לציין שהאזור קשה).
שאלתי אליך:
האם יש דרך, להוסיף משהו קבוע לשד המשוחזר, על מנת להשוות את הגודל??
שמעתי שיש שיטה חדשה, ולא ממש ברור לי מה היא, וכיצד לברר.
שנית, במידה וקיים ניתוח כזה, האם יש השתתפות מצד הקופה בעלויות?
אודה לתשובתך..
בברכה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחזור שד לאחר הקרנה
ד''ר נמרוד פרידמן04/04/2009היי מירי,
הסיכוי להצליח בהגדלת הנפח על ידי שתל במקרה של שינויים ברקמה כתוצאה מהקרנות, אינו גדול.
יכול להיות שהפתרון הוא ניתוח נוסף עם רקמה עצמונית (מהגה או מהעכוזים). הזרקה של חומר מילוי כדוגמת המקרולן יכולה להיות בעייתית ולא מוצלחת במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום רב הגדלת חזהאודי סאסי22/03/2009
אני אחרי לידה ראשונה בת 28 שאלותיי הן: 1.עשיתי בדיקות כלליות והתגלה תת פעילות של בלוטת התריס ------------tsh 9.93 האם אני יכולה לעשות ניתוח עם הפרעה בבלוטת התריס? כל שאר הבדיקות תקינות. 2. האם בשד טובולרי ההגדלה תהיה מעל השריר עקב מבנה השד? 3.האם לשד טובולרי הפרופיל יהיה גבוה בינוני או נמוך של השתל? תודה ד"ר והמשך עבודה פוריה באתר ובכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן23/03/2009היי ליאת,
אני מציע כי תתייעצי עם רופא המשפחה לגבי תפקוד בלוטת התריס.
במידה וההפרעה היא חדשה או לא מאוזנת, אני ממליץ להמתין עם הניתוח עד ואיזון הבלוטה.
אני מבצע תיקון של חזה טובולרי גם מעל וגם מתחת לשריר. ההחלטה על מיקום השתל תלויה בעיקר בכמות הרקמה בחלק העליון של השד.
השתל המתאים ביותר לדעתי לתיקון חזה טובולרי הוא שתל אנטומי. שתל עגול יכול לגרום לתוצאה לא יפה ובועה כפולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשד טובולרי נוצר אחרי לידה?
פיצפונת20/05/2009נפילה וצניחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לא ברורה...
ד''ר נמרוד פרידמן20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה לבת 15 וחצי:)19/03/2009
שלום , ביתי בת 15 וחצי ובעלת חזה גדול מאוד 75D היא סובלת מאוד מכאבים מסימני מתיחה על העור ומהערות חוזרות ונשנות לגבי החזה הייתי רוצה לדעת מתי תוכל לעבור ניתוח להקטנת החזה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנה לנערה.
ד''ר נמרוד פרידמן22/03/2009שלום לך,
במידה והבעיה משמעותית והחזה הפסיק את הגדילה, ניתן לבצע את הניתוח גם בגילה.
היא צריכה לדעת כי יתכן והיא לא תוכל להניק לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה אצל בת 15
...27/03/2009האם סימני המתיחה לאחר ההקטנה יכולים להעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמני מתיחה
ד''ר נמרוד פרידמן28/03/2009היי,
סמני מתיחה נראים בולטים ואדומים בתחילה ובהמשך הם מטשטשים.
הניתוח לא מעלים אותם (פרט כמובן לאותם סמנים שהיו על עודפי עור שהורדתי בניתוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי בוחר את גודל החזהנגה19/03/2009
אני הולכת בחודש יוני הקרוב לעשות הגדלת חזה .
מאז שאני זוכרת את עצמי אני רוצה חזה גדול ממש. יש לי כרגע מידה A75 ואני רוצה להגדיל לפחות ל-D.
הרופא שלי מצד שני מתנגד ואומר שזה יהיה גדול מדי ולא פרופורציונלי וכדאי לי להגדיל מקסימום ל-C כדי למנוע כאבי גב וסיבוכים
מי צודק במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה גדולה מדי
ד''ר נמרוד פרידמן22/03/2009שלום נגה,
שינוי מ A ל D הוא גדול מדי ויזיק לרקמת השד.
לאורך שנים התוצאה לא תהיה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי
הדס04/04/2009אשמח לתת לך את דעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרולייןמירב19/03/2009
לרופא שלום, אני בת 34 אחרי 3 לידות (וזהו בינתיים.....) שמעתי על הגדלת חזה בטלוויזיה עם חומר שנקרא מקרוליין - איפה ניתן לקבל פרטים על זה? האם אתה עושה הגדלת חזה עם מקרוליין? מה ההדל בין זה לבין שתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרולן
ד''ר נמרוד פרידמן22/03/2009היי ירב,
מדובר בחומר שנקרא ח. היאלורונית (כמו החומר שמשמש למילוי קמטים).
הטיפול מתאים למי שלא רוצה הגדלה משמעותית (ניתן להזריק כ-100 סמ"ק לכל צד).
החומר מחזיק שנה - שנתיים ועלותו יקרה יותר משל השתלים להגדלת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)