מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום| שאלה למנתח פלסטישלום לכולם18/03/2009
שלום, אני בת 21 יש לי 2 ילדים ואני מניקה בערך שנה כל אחד... החזה שלי לא גדול ואני אישה גבוהה... הבעיה העיקרית היא שהזמן ההריון ובמיוחד (!!) בהנקה החזה ממש גדל לי... למשל בהנקה אני ממש מרוצה ממנו זה מין פלא כזה, הוא נהפך ליפה גדול ויציב הבעיה היא שבסיום ההנקה לאחר שנה הוא נהיה ממש מגעיל ומבייש... נהיה כמו שקית אוכל ריקה.. משהו מוזר ... רך מאוד ונפול... שאלתי היא האם אישה שעושה ניתוח להגדלת חזה ומתכוונת להביא עוד ילדים ואפילו הרבה ולהניק את כולם בערך שנה יכולה לעבור ניתוח מבלי שהכל ייפגע ושוב ייצנח וייראה מכוער?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וצניחה
ד''ר נמרוד פרידמן22/03/2009היי,
הרמה יכולה לפגוע ביכולת ההנקה. בנוסף, אין הגיון לבצע ניתוח אם את מתכוננת ללהרות תוך שנה. שום ניתוח לא יכול למנוע את השינויים בשד במהלך ההריון וההנקה.
אני מציע כי תמתיני עם תהליך עיצוב החזה עד לאחר שתסיימי עם הלידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה אחרי ניתוח הגדלת חזה
לא משנה27/06/2009שלום דר".
בויכוח עם נשים עלה עניין ההנקה אחרי ניתוח חזה .
אנא פתור לנו אחת ולתמיד את הסוגייה הנ"ל .
למען הסר ספק נשאל את השאלה במלואה .
" האים ניתוח הגדלת חזה פוגע ביכולת ההנקה או בסיכון לפעוט "
בתודה החבר'ה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה לאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן28/06/2009היי
הגדלה לא פוגעת ביכולת ההנקה ואין סיליקון בחלב האם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעת מחיר להגדלת חזה עם מי מלח ..ארז מירי16/03/2009
היי .. אני מעוניינת לדעת הצעת מחיר לגבי הגדלת חזה עם מי מלח דרך הטבור וחילוק התשלומים. תודה מראש, מחכה לתשובה במייל. מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן17/03/2009היי מירי,
בכל ההרצאות והכינוסים שהשתתפתי, בארץ ובעולם, לא נתקלתי במנתח פלסטי רציני אחד שמבצע הגדלת חזה דרך הטבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזה חוזרקרן05/03/2009
היי,עברתי לפני כשבועיים ניתוח להגדלת חזה אצל אחד מטובי הרופאים בארץ והוכנס לי עגול בגודל 395 מ"ל. אני מבינה שאני נמצאת כרגע בתחילתו של התהליך ושעלי להמתין שהעור יימתח והשתל מעט ייצא. אולם, אנני שבעת רצון מהגודל שיצא. הציפייה שלי הייתי לחזה שופעו גדול, אך לא פרובוקטיבי. לכל הדעות לא ניתן לומר שיש לי כרגע חזה גדול, כלומר נוכחות כלשהי. באמת שלא. דרך אגב, הניתוח נעשה מעל השריר. רציתי לשאול בבקשה כמה זמן עליי להמתין על מנת לעבור ניתוח חוזר?? והאם קיימת בעתייתיות מבחינת החלמה כאשר פותחים למעשה בעור מצולק לאחר ניתוח אחד ולא בעור חדש ונקי מצלקות? והאם בד"כ הרופא נוהג לבוא לקראת המנותחת מבחינת מחיר במקרה כזה? אודה לך עד מאוד אם תענה לי בפירוט על השאלות ששאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה לא מספיק גדולה
ד''ר נמרוד פרידמן05/03/2009היי קרן,
בדרך כלל יש להמתין כשנה עד לניתוח חוזר.
אין בעיה לפתוח שוב והצלקת לא צריכה להיות פחות יפה לאחר הניתוח השני.
אין מדיניות אחידה במקרים אלו והכל תלוי ברצון הרופא. המחיר יכול לנוע בין תשלום עבור חדר ניתוח ושתלים בלבד ועד למחיר ניתוח מלא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- םרונית27/02/2009
אני בת 30, עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני חצי שנה, סיליקון 500CC בשבועות האחרונים התחילה הופעה של קפלים, שקעים וגלעבם בחלק הפנימי של שני השדיים. כשפניתי לרופא המנתח הוא הסביר שהסיבה לכך שאני רזה והעור שלי הוא דק ואין טיפול לתופעה הזאת.אני מרגישה שהתופעה הולכת ומחימרה , השקעים נהים עמוקים יותר ומתפרסים על פמקרהני שטח גדול יותר, לא רק מרגישים אותם אלא גם רואים אותם בצורה די בולטת. קשה לי להסתפק בתשובה של המנתח,במיוחד בגלל שהבעייה הופיע רק 5 חודשים לאחר הניתוח ובמשך 5 החודשים הראשונים מראה של החזה היה מושלם וחלק לחלוטין ואני מרגישה בהידרדרות מהירה.אשמח לדעת האם קיים פתרון לבעייה?האם החלפת השתלים תפתור את הבעיה?האם עלי לחזור למנתח ולהתעקש על קבלת פתרון?אם החלפת שתלים אכן פתרון,האם אצטרך לשלם על עבור ניתוח נוסף?האם האחריות על השתלים תקפה לגבי המקרה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפלים לאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן28/02/2009היי רונית,
הקפלים לא הופיעו מיד לאחר הניתוח מכיוון שבהתחלה יש בצקת של הרקמה. הבצקת גורמת לרקמה להיות עבה יותר ולכן לא מרגישים בקפלים.
סיבות נוספות יכולות להיות:
1.שתלים גדולים מדי לממדי גופך (500 סמ"ק הוא שתל גדול אלא אם כן את אשה גבוהה ורחבה)
2. הווצרות קפסולה אשר מכווצת את השתלים (במקרה זה, את תרגישי שהשד נהפך לקשה יותר).
3. שימוש בשתל עם ג'ל סיליקון רך (במקרה זה ניתן להחליף את השתלים אולם הבעיה לא תפתר באופן מוחלט והשדיים יהיו קשים יותר.
האחריות על השתלים לא מכסה מקרים של קפלים אלא רק קרע.
מקובל בארץ ובעולם כי במקרה של ניתוח נוסף, הלקוחה לא משלמת שכר רופא אלא רק עלויות של הניתוח (חדר ניתוח, שתלים וכד'...)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי לחכות?אילנית19/02/2009
שלום ד"ר, אני בת 38,ולאחר שתי לידות החזה שלי התרוקן וצנח. קודם כל רציתי לשאול אם אני רוצה להיכנס להריון שוב בשנתיים הבאות, האם מומלץ לי לבצע הקטנה והרמה עכשיו, או לחכות לאחרי ההריונות? בנוסף, באיזה טכניקה אתה משתמש לניתוח כזה... זאת אומרת, איפה תהיה הצלקת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והקטנה
ד''ר נמרוד פרידמן20/02/2009היי אילנית,
אי מציע להמתין חצי שנה לאחר הלידה או סיום ההנקה מאחר ואם תבצעי את הניתוח עכשיו, יתכן ולא תוכלי להניק וכן יתכן והחזה יצנח שוב.
אני משתמש בטכניקה של חתך אורכי בלבד. הכוונה לחתך סביב הפטמה ומהפטמה כלפי מטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה+הרמהליטל05/02/2009
אני בת 24 ואחרי עליות וירידות רבות במשקל, החזה צנח וקטן בצורה משמעותית, זה נראה רע, כמו אישה אחרי הרבה הנקות, אבל אני בת 24!! אני שוקלת לעבור ניתוח הגדלה והרמה ואני יודעת שאני צריכה לבצע ניתוח במקום מקצועי וטוב אבל לפי אילו קריטריונים לבדוק? האם בכל המרפאות ניתן לעשות ניתוח "משולב" ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה והגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן08/02/2009היי ליטל,
חשוב לבחור את הרופא שינתח אותך ולא את המכון שהוא גוף מסחרי למטרת רווח בלבד.
דברי עם הרופא, ראי אם הוא אמין בעינייך, בדקי אם הוא מנתח אותך או משהו אחר והאם הוא עושה את כל הניתוח, בררי מי משחרר אותך מבית החולים ומטפל בך לאחר מכן (המנתח שלך או אחות).
דברי עם מנותחות שעברו את הניתוח וסי לגלות לא רק אם הם מרוצות מהתוצאה אלא גם אם הרופא היה זמין בשבילן בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב,
שחר08/02/2009אכן, בסופ"ש חקרתי על הנושא, ומה שמצאתי זה שמעט מאוד מנתחים מספרים על ההצלחה שלהם בניתוח חזה טובולרי, וכן בפורומים כמעט ואין מידע על בנות שעברו ניתוח כזה. ובמיוחד מעט מאוד תמונות של בנות עם חזה טובולרי לפני ואחרי הניתוח. שלחתי לך באתר שלך טופס "צור קשר", ושם פירטתי קצת יותר על עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה טובולרישחר05/02/2009
היי ד"ר פרידמן יש לי חזה טובולרי, שד ימין יותר קטן מהשמאלי ושתי הפטמות אינן זהות בגודלן. האם הניתוח מסובך? מה משך הניתוח? יש לי גם מה שנקרא שקע חזה. זה יכול להשפיע על הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן08/02/2009היי שחר,
הניתוח מורכב יותר מהגדלת חזה רגילה אולם תקופת ההחלמה זהה.
השיפור במראה החזה לאחר הניתוח הוא דרמטי ומשמעותי מאוד.
אני מזמין אותך לקרוא על הנושא באתר שלי.
מצורף תמונה אחת לדוגמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה נפולטל04/02/2009
אני רוצה לעשות ניתוח לעיצוב חזה מה המשמעות של ניתוח זה ומבחינת סרטן השד,בדיקה לסרטן השד? וכן צלקות זמן החלמה והפעולה הכירורגית עצמה?האם זה מחזיק מעמד לאורך שנים העיצוב? אם לא לכמה זמן? (אחותי חלתה כלומר אני בסיכון האם זה יקשה על הבדיקה לגילוי?) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצוב השד
ד''ר נמרוד פרידמן04/02/2009היי טל,
הניתוח לא מעלה את הסיכון לסרטן שד ולא גורם לאיחור בגילוי סרטן, במידה והוא נוצר.
משך הזמן שהניתוח יחזיק מעמד תלוי בניתוח שבוצע ובסוג הרקמות שלך.
פרטים מקיפים לגבי הניתוח ניתן לתת לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה מרוקן ונפולדורית02/02/2009
הי אני בת 39 אחרי 3 לידות וכרגע מסיימת הנקה של שנתיים וחצי נותרתי עם שדיים(B C אבל מרוקן) ריקים לחלוטין ונפולים מאוד אבל הפיטמה לא פונה כלפי מטה כמו בתמונות באתר ים שונים שאלותי מה פרק הזמן מתום הנקה לניתוח והאם אפשר להתייעץ גם במצב הזה האם במצב זה חובה הרמה (השאיפה להגיע למידהD :) ) האם ניתן מתחת לשריר ללא הרמה או מעל האם ניתן להשתמש בשתל עגול (לא מתחברת לצורה של אנטומי) ברור לי שיש לראות פנים מול פנים אבל חשוב לי לקבל מידע ראשוני ולהגיע מגובשת יותר תודה על עזרתך וסבלנותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה לאחר לידות
ד''ר נמרוד פרידמן02/02/2009היי דורית,
לפי התאור שלך, ככל הנראה יש צורך בהרמה.
במידה ואת רוצה חזה גדול יותר, ניתן להוסיף גם שתל.
ניתן כמובן לעשות זאת עם שתל עגול.
אני ממליץ להמנע משתלים גדולים אשר יקנו לשד מראה יפה בהתחלה אולם די מהר המשקל שלהם יגרום לצניחה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להגדלת חזהאביבית29/01/2009
שלום אז מה עושים במקרה הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד''ר נמרוד פרידמן31/01/2009היי אביבית,
חשוב לקבוע את הסיבה המדוייקת לבעיה וזאת ניתן לדעת רק לאחר בדיקה.
את הפתרון יש להתאים לכל אשה ואשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להגדלת חזהאביבית27/01/2009
היי זו שוב אני ששואלת לגבי ההגדלה: האם הקפל מסוכן? והאם המצב שהשתל קצת התכווץ( אבל השד עדיין רך) מסוכן? איזה עוד סיבות יכולות להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת המשך
ד''ר נמרוד פרידמן28/01/2009שוב שלום,
הקפל לא מסוכן באופן מוחלט. יש סיכוי קטן שהוא יגרום לבלאי מעט מהיר יותר של השתל.
השתל לא יכול להתכווץ אם הוא שלם ואם מדובר בשתל סיליקון. ככל הנראה מדובר בקפסולה שמכווצת את השתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה בהגדלת חזהאביבית26/01/2009
הי שלום: עשיתי ניתוח להגדלת חזה לפני 4שנים , הייתי מאוד שטוחה ,הניתוח: 380 בכל צד שתלים שטוחים ומעל השריר יש לציין שביצעתי את הניתוח 7 חודשים אחרי לידה היום אני שוב חודשיים אחרי לידה ושמתי לב עוד בתקופת ההריון השד השמאלי נהייה צר יותר לעומת הימני שהוא רחב ורך יותר וגם שבשד השמאלי יש קפל טיפה מעל הצלקת שבשד הימני אין. בזמן שאני נוגעת בשניהם בו זמנית אני מרגישה הבדל כאילו השד השמאלי התכווץ והשתל קטן יותר אך השד לא קשה . מה זה? ומה צריך לעשות? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בשד
ד''ר נמרוד פרידמן27/01/2009היי אביבית,
יכולות להיות מספר סיבות למה שאת מתארת אבל לא ניתן לדעת מה מקור הבעיה ללא בדיקה.
אני ממליץ שתפני להתייעצות עם המנתח שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהמתוסכלת23/01/2009
אני חודש לאחר ניתוח אף בהרדמה מקומית,ורוצה לעבור ניתוח להגדלת חזה, אני 51 ק"ג גובה 1.69, שדיים קטנים אך לא שטוחים,כל שאני רוצה הוא שיהיו לי שדיים קצת יותר גדולים לא רוצה חזה גדול אלא קצת יותר גדול לפי מה שראיתי בתמונות 220-200 סמ"ק משביע רצוני,אני מאוד רוצה החלמה קלה, ניתוח בהרדמה מקומית, ושתל שיונח מעל השריר, ללא קפלים, האם קיים דבר שכזה? האם בהערכה כללית שלך אפשר להכניס שתל במימדים כאלו מעל השריר, בהרדמה מקומית?ללא קפלים? הייתי כבר בייעוץ שממנו יצאתי מאוכזבת כי הרופא שתק כל השיחה ורק הראה לי מצגות, אני מקווה שתוכל לומר לי משהו שיעודד אותי, תודה מראש, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן26/01/2009היי מיכל,
אני מאוד מבין את חששותיך והשאלות שאת שואלת הן נכונות.
מטרת היעוץ היא לנהל דו שיח בכדי שהרופא יבין מה הן רצונותיך וחלומך ואת תביני מה ניתן להשיג ובאזה דרך.
לצערי הפורום לא יכול להוות תחליף לשיחה כזו מאחר וללא שיחה , דיון מעמיק ובדיקה, אין ביכולתי לחוות דעה לגביך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שירי28/01/2009אם את כבר עושה ניתוח תעשי הגדלה של לפחות 250-260. אני עשיתי 225 בדיוק כמוך לא רציתי יותר מדי גדול. הניתוח יצא יפה אבל בסופו של דבר לאחר שנה, הנפיחות יורדת והחזה נראה קטן מאשר בהתחלה,ראי גם הודעתי בדף זה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יצא האף?
טל04/02/2009אני רוצה לעשות ניתוח אף יש לך מנתח להמליץ לי? יצא לך יפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה חוזרתשירי19/01/2009
שלום רב, לפני כשנה עשיתי ניתוח הגדלת חזה 225 סמק, בשום אופן לא רציתי אז חזה גדול . (לפני כן הייתי ממש שטוחה ופחדתי משיוני קיצוני).עד לפני כחודש הייתי ממש מרוצה מהגודל ואילו עכשו החזה נראה לי קטן אני מאד מעונינת לעשות ניתוח חוזר, להגדיל ל-270 סמק. האם ישנם סיבוכים בניתו ח חוזר? האם ניתן לנתח שוב תוך שנה? תודה מראש שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה חוזרת
ד''ר נמרוד פרידמן20/01/2009היי שירי,
ניתן לחזור על הניתוח לאחר שנה והסיבוכים דומים לסיבוכים שייתכנו לאחר הניתוח הראשון.
זכרי רק כי התאמת השתל איננה רק לפי נפח אלא בעיקר לפי מידות אורך, רוחב וגובה שלו וזאת בהתאמה למבנה גופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה דרך הטבורמור18/01/2009
אני מעוניינת להגדיל חזה אך בשום אופן לא עם צלקות , אני לא סובלת צלקות ומעדיפה לא להגדיל בכלל..
שמעתי על ניתוח מהטבור, יתרונותיו וחסרונותיו, בכל זאת רציתי לשאול - האם לא ניתן לייצב את המי מלח עם חומר כמו באוכל, נגיד, ג'לטין ? למה יש רק מי מלח ואין עוד חומרים שמתאימים להגדלה שכזו? שמעתי שזה דולף ומשקשק, אבל עדיין אני מעוניינת.. אם זה דולף אז אחרי כמה שנים ניתן יהיה למלא בחזרה , אז מה הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם רציתי לראות צלקת מניתח כזה,
מור18/01/2009בתמונה שמתארת את החתך.. איך אני יכולה לראות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן18/01/2009הכנסת שתל דרך הטבור הוא פתרון לקוי אשר לא מקובל על רוב הפלסטיקאים בעולם.
מיקום נכון של הצלקת וטיפול ברקמה בשיטות הנכונות מפחית מאוד את הסיכון לצלקת לא יפה.
שתל מי מלח הוא מוצר שחולף מן העולם מאחר ושתלי סיליקון עדיפים בהרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ג'ורג פלמן
שיר וייסמן11/03/2009מישהו מכיר את ד"ר פלמן?? שמע עליו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח פלסטי?????
ד''ר נמרוד פרידמן13/03/2009הרופא הנ"ל אין מומחיות בכירורגיה פלסטית.
ניתן לראות את רשימת המומחים בכירורגיה פלסטית באתר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חשוב ביותר !
ליאורה24/03/2009ד"ר ג'ורג' פלמן אנו ואני חוזרת ומדגישה אנו רופא בעל התמחות בכרוגיה פלסית המוכרת במדינת ישראל ! הנ"ל מחזיק בתואר של כרורג כללי בלבד ! רצוי להעיר שגם את למודי הרפואה שלו עשה לפני זמן רב באחת ממדינות ברית המועצות לשעבר. כל מי שמפקרה או מפקיר את גופו לרופא בעל כישורים אלו לוקח סיכון עצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)