מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מעלים מסת שרירלילך05/02/2014
שלום יעל,
אני בת 35 כמעט, בעלת מבנה גוף רזה (מדי).
אני מאוד רוצה לעלות במשקל וגם נפגשתי עם תזונאית, שטענה שאין הרבה מה לעשות פרט להוסיף כמה מוצרים לתזונה שלי. הוספתי ועדיין אין שינוי מבחינת המשקל או המראה הפיזי.
האם קיימת אפשרות לפעילות גופנית אשר תעלה את מסת השריר במקום את אחוזי השומן בגוף (שכנראה שאין לי אפשרות להעלות, מה שכם הבנתי שגם גנטית אין לי אפשרות) ? ישנה סברה כי נשים לא יכולות להעלות את מסת השריר כמעט בכלל וחבל על המאמץ, האם זה נכון ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאת מסת שריר - תגובה
אודי ויטמן11/02/2014שלום לילך,
על מנת להעלות במשקל (מסת שריר), עלייך להתאמן כנגד התנגדות, כאשר המטרה היינה להעלות את ההתנגדות בכל פעם בצורה הדרגתית עד אשר תגיעי למשקלים גבוהים יחסית לגופך ולכושר הגופני שלך.
לא פשוט להעלות מסת שריר, בעיקר לנשים, המלצה שלי היא להתאמן לפחות 3 פעמים בשבוע בחדר הכושר, כאשר לפחות בהתחלה מומלץ מאוד לקחת הדרכה על מנת שלא תפצעי את עצמך ותגרמי יותר נזק מתועלת.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?