איך מעלים מסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מעלים מסת שריר
    לילך
    05/02/2014

שלום יעל,
    אני בת 35 כמעט, בעלת מבנה גוף רזה (מדי).
    אני מאוד רוצה לעלות במשקל וגם נפגשתי עם תזונאית, שטענה שאין הרבה מה לעשות פרט להוסיף כמה מוצרים לתזונה שלי. הוספתי ועדיין אין שינוי מבחינת המשקל או המראה הפיזי.
    האם קיימת אפשרות לפעילות גופנית אשר תעלה את מסת השריר במקום את אחוזי השומן בגוף (שכנראה שאין לי אפשרות להעלות, מה שכם הבנתי שגם גנטית אין לי אפשרות) ? ישנה סברה כי נשים לא יכולות להעלות את מסת השריר כמעט בכלל וחבל על המאמץ, האם זה נכון ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מעלים מסת שריר

הוספת תגובה

תמונה

• העלאת מסת שריר - תגובה

אודי ויטמן
    11/02/2014

שלום לילך,
    על מנת להעלות במשקל (מסת שריר), עלייך להתאמן כנגד התנגדות, כאשר המטרה היינה להעלות את ההתנגדות בכל פעם בצורה הדרגתית עד אשר תגיעי למשקלים גבוהים יחסית לגופך ולכושר הגופני שלך.
    לא פשוט להעלות מסת שריר, בעיקר לנשים, המלצה שלי היא להתאמן לפחות 3 פעמים בשבוע בחדר הכושר, כאשר לפחות בהתחלה מומלץ מאוד לקחת הדרכה על מנת שלא תפצעי את עצמך ותגרמי יותר נזק מתועלת.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו