מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חזק בעמוד השדרה לאחר שתיה חמהישראל04/05/2011
שלום רב.
בשנה האחרונה מספר פעמים לאחר ששתיתי שתיה חמה (שוקו)החלו לי כאבים חזקים בעמוד השדרה באמצע , וכן בלסת ימין תחתונה .
הכאב בא בגלים למשך רבע שעה,,ומתגבר במיוחד לאחר גרעפס.
האם ידוע מה האבחון של זה ,והאם יש דרך למנוע זאת.
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חזק בעמוד השדרה לאחר שתיה חמה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין06/05/2011לא לכל תלונה יש שם מדעי. אם זה נגרם ממשקה חם (על בסיס חלב חם?), כדאי להקפיד על שתיית משקאות פושרים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשה מאדרפי04/05/2011
שלום רב
אני בן 22 ,עברתי לפני יותר משנה וחצי ניתוח קיצור קיבה, ונוטל תרופות אנטי דכאוניות מזה שנתיים ללא הפרעות במערכת העיקול, לאחרונה (בערך 45 יום) אני סובל מעצירות קשה מאד שבמהלך כל התקופה הזאת אני משתמש בתכשירים בכדי שאוכל להתרוקן,
1.מה יכולה להיות הסיבה השכיחה לכך?אני מרגיש תחושת נמנום לאורך עמוד השדרה האם לזה יש קשר?מה תהליך הבירור שאני צריך לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה מאד - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין06/05/2011הסיבות השכיחות בגילך קשורות לתזונה/שינוי בתרופות/תוספת ויטמינים כמו סידן וברזל. כדאי לפנות ליעות מסודר במרפאה ושם יתרשמו מה הבירור שצריך לעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת צליאקניסן02/05/2011
שלום רב צוות BEOK
עשיתי בדיקה של צליאק ורציתי לדעת האם התוצאות שלה מוכיחות שיש לי צליאק או חשד לצליאק או שאני תקין
שם הבדיקה
תוצאה
תוצאה לעומת טווח הנורמה
מידע נוסף
ALPHA FETOPROTEIN TM 2.46 ng/mL
0.00
סמן - ערך תקין
2.46
7.00
IgG 1470 mg/dl
700
סמן - ערך תקין
1470
1600
IgM 107 mg/dl
40
סמן - ערך תקין
107
230
IgA 161.00 mg/dl
70.00
סמן - ערך תקין
161.00
500.00
CELIAC SCREEN 3.8 U/ml
0.0
סמן - ערך תקין
3.8
40.0
TRANSGLUTAMINASE_IgA See CELI SCREEN EU/ml See CELI SCREEN
לבדיקה קודמת לבדיקה הבאה
פירוט תוצאות הבדיקה
CELIAC SCREEN
Includes TTG and DGP
לרופא:עדכון באתר המעבדה
TRANSGLUTAMINASE_IgA
IgA isotype of tTG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת צליאק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/05/2011הנתונים לא ברורים כי מבנה השורות לא תקין. כדאי להראות את הפלט המקורי לרופא המפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולנוסקופיה והנקהמיכל01/05/2011
שלום,
לפני כשנה וחצי שלח אותי רופא גסטרו לעשות בדיקת קולנוסקופיה.
אלא שאז גיליתי שאני בהריון וחששתי לבצע את הבידקה והחלטתי לדחות.
כעת אני, חצי שנה לאחר לידה , אך עודני מניקה. נשמע לי מזעזע להניק ושהתינוק יספוג חומרים משלשלים, האם יש פתרון אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולנוסקופיה והנקה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/05/2011מרוקן לא נספג בגוף ולא יעבור בהנקה.
אין פתרון אחר מלבד לשלשל כהכנה או להמתין עד לאחר הפסקת ההנקה. אם חיכית שנה וחצי כדאי לשקול בכלל את הצורך בבדיקה כזו ייתכן שניתן לוותר עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם וצליאקליאת01/05/2011
שלום רב,
אני בת 22, ולאחר ביצוע בדיקות דם שגרתיות נתגלה כי רמת ה-hb נמוכה (11.3), רמת ה-hct נמוכה (36.1) ורמת ה- mchc (31.3) נמוכה. הרופאה הפנתה אותי לבדיקת צליאק וברזל. ה-ferritin יצא 22.8
ה- TRANSGLUTAMINASE_IgA 0.20
DEAM.GLIADIN.PEPT 9.6.
מה זה אומר?
תודה רבה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם וצליאק - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/05/2011המוגלבוין מעט נמוך בגלך הוא דבר שבשגרה וזה קשור לדמם בזמן הוסת. בדיקת הדם הנוספת תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סבילות ללקטוז?שרון01/05/2011
אני בת 17. לפני שנתיים בערך התחילה אצלי תופעה שכל פעם שאני אוכלת מוצר חלב יש לי תגובה של נזלת. זה היה תלוי מהו המוצר וכמה אכלתי ממנו (חלב, גבנ"צ, קוטג', יוגורט- היו עיקר הבעיה).
לפני 4 חודשים בערך התחילו לי גם כאבי בטן כל פעם שהייתי אוכלת מוצר חלב. זה התבטא גם בשילשולים ובחילות.
יש לציין כי לפני שנה בערך עשיתי בדיקה של אי סבילות ללקטוז ונמצא כי אין לי רגישות.
בשבוע האחרון הכאבים הפכו לבלתי נסבלים והשלשולים החריפו. מספיק שאני רק מלקקת כפית שהיה עליה חלב ויש לי את הרגישות הבטנית.
מה ניתן לעשות עם זה?
האם אני צריכה לעשות שוב את הבדיקה?
האלרגייה בנזלת הופחתה מאד והוחלפה בעיקר בשלשולים.
אני מאד אוהבת מוצרי חלב.. מה אני יכולה לעשות?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות ללקטוז? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2011בדיקה אי הסבילות ללקטוז אינה מדויקת במאת האחוזים. אם את מקשרת סבל כלשהו לצריכת מוצרי חלב אין מנוסף מלהימנע לחודש ימים ולראות האם מצבך טוב יותר כשאת נמנעת באופן מוחלט (מחלב ומוצריו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים חריפים במשך שבועיקיר30/04/2011
שלום... קוראים לי יקיר בן 23 בריא בד"כ ואני מטייל במזרח כמעט שלושה חודשים...
לפני שבוע חזרתי מטראק בנפאל לקטמנדו ומאותו יום אני מרגיש רע...
זה התחיל בשלשולים הקאות כאבי בטן וחום (במשך יום וחצי) וממשיך כבר שבוע עם בחילות כאבי בטן
חוסר תאבון ושלשולים חריפים(4פעמים ביום)...
שאלתי היא האם עלי להתחיל טיפול אנטיביוטי? למרות שהחום עבר....
ואם לא אז מה עלי לעשות....
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים חריפים במשך שבוע - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/04/2011אם אין חום ויש "רק" 4 יציאות ליום הרי שאין צורך להתחיל אנטיביוטיקה כי היא לא תקצר את משך המחלה (כלומר אם היית מתחיל טיפול כשזה התחיל זה היה רלבנטי וכעת הרושם הוא שלא). ניתן להיעזר בקל בטן ושתיה מרובה מעבר לכך הרבה סבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל סמיך מפי הטבעתיואב29/04/2011
שלום רב, בעת שישבתי חשתי מן צורך להפיח, "הפחתי" ויצא נוזל סמיך ממש כמו זרע! בכמות של שפיכה ממש! אני לא יודע מה זה ואיך זה יכול ליהיות. זה היה לבן ושקוף וזה יצא פעמיים אחד אחרי השני בהפרש של 5 דקות ואז הפסיק. האם זה זרע? ומה ההיגיון שהוא יוצא מפי הטבעת?? ממש אודה לתשובה...!!............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל סמיך מפי הטבעת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/04/2011מדוב בריר שמקורו במעי וזו הפרשה תקינה של המעי. זרע יכול לצאת מהרקטום רק לאחר יחסי מין אנאליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי רגישדפנה29/04/2011
שלום,
לפני כשנה איבחנו לי מעי רגיש, בעקבות כאבי בטן, ובדיקות דם תקינות כולל אולטראסאונד. לקחתי חצי שנה קולטאל, שעזר מעט אך לא פתר לגמרי את הבעיה. לפני כחודש קיבלתי פרנדיזון (20 מ"ג- עקב בעיה אחרת), שמתי לב שבזמן זה לא סבלתי כלל מכאבי בטן. אני כרגע על 15 מ"ג, ואמורה לסיים עם הסטרואידים בעוד כשבועיים לערך- ואני חוששת שכאבי הבטן יחזרו. האם עליי לצפות שכאבי הבטן יחזרו? האם יש קשר בין הכדורים להעלמות כאבי הבטן? האם בעתיד במידה ויהיה לי כאב בטן אוכל לקחת פרנדיזון לכאבים?
אני רוצה לציין שאינני סובלת מתופעות לוואי של התרופה, למעט אולי נדודי שינה (אבל מעדיפה אותם על כאבי הבטן).
תודה ושבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/04/2011העובדה שאינך סובלת מתופעות לוואי אינה קשורה לכך שאסור יהיה לקחת סטירואידים לכאבי הבטן. ללקיחה שלהם לאורך זמן יש סיבוכים רבים כגון אוסטאופורוזיס, טרשת עורקים, סוכרת ועוד. קולוטל ניתן להקלה ואנו פותר את הבעיה כי מעי רגיש לא ניתן לריפוי. שתפי את רופא הגסטרו בכך שהיה שיפור עם סטירואידים ועל סמך ההיכרות איתך צריך יהיה להחליט אם יש מקום לברר בכיוון של דלקת במעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות וסוגר פי הטבעת שלא "מודיע"רוני28/04/2011
שלום ד"ר,
אני סובלת מכאבים באזור האגן שעצב באזור מקרין, לפי הרופאת משפחה.
סבלתי כשבוע מעצירות ושלשום בעזרת עיסויים וכדורי פחם הצלחתי "להשתחרר". כעת כבר יומיים שאין לי "יציאות". רציתי לדעת מה הסיכויים שהעצב שמקרין כאב גרם להחלשות של סוגרי פי הטבעת? ומה אוכל לעשות. תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות וסוגר פי הטבעת שלא "מודיע" - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2011מהחלשות של פי הטבעת יש דליפת צואה ולא עצירות, אז נראה שאין סיבה לדאגה בענין זה. עצירות יכולה לגרום לשינויים ברגישות הרקטום בלי קשר לעצב שאת מתארת. תפני למרפאה של רצפת האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- questionsavi27/04/2011
hello
I have two questions please:
1) is sugerless candies are causing diharia ? I've been eating a sugarless chocolate about two hours ago, and now I have diharia, feeling a little waek
Can it be from that candy ?
2) i've noticed that sometimes after I have an attack of caught that i'm have the need to go to the toilet and sometimes the caoygth is coming when i'm in the middle of in the toilet.
Is there any connection between those symptoms ?
Are they can ocourr because of a sodden stress ?
Thank you for the response.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר questions - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2011sugerless candies can cause diarrhea.
I didn't get the second question.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח של בדיקות קולונוסקופיהלירון26/04/2011
שלום
עברתי בדיקת קולונוסקופיה לפני חודש בערך והתוצאות הגיעו, אשמח אם תוכלי לפענח לי אותן ( יש לי תור רק בעוד שבוע )
1. terminal ileum:
small bowel mucosa without significant changes.
2. right colon :
mild chronic non-active inflammation with slight excess of eosinophils/
reactive lymphoid follicular hyperplasia.
3. transverse colon:
moderate chronic and focally acute inflammation.
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2011המעי הדק תקין.
במעי הגס יש עדות לדלקת. מעבר לכך ההתייחסות תהיה ע"י הרופא המטפל כי יש לו את מכלול הנתונים ולא רק את תוצאות הביופסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ גסטרוירדנה26/04/2011
שלום
הנני בת 50 סוהלת מצרבות כרוני לקחתי ליפני חודש טיפול משולש ועדיין יש צרבות יש לציין שעדיין לא עשיתי בדיקת נשיפה מה אני עוד יכולה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ גסטרו - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2011מרבית הצרבות אינן קשורות לחיידק אלא לרפלוקס ולכן הן לרוב ממשיכות לאחר טיפול בחיידק. ממליצה לחדש אומפרדקס ולפנות לגסטרואנטרולוג לייעוץ. אין חשיבות רבה לתבחין נשיפה במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק הליקובטור
ירדנה02/05/2011שלום
האם החיידק תמיד גורם לפצע הקיבה
כמו שהרופה שלי אומרת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ גסטרו - תגובה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/05/2011ברוב המקרים הוא נמצא בקיבה שנים מבלי לגרום נזק. בחלק קטן יכול לגרום לכיב "פצע".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פילורינתי25/04/2011
שלום רב,
הרופא שלי נתן לי לטיפול שלישי:
1. moxyvit 500 mg
2. omepradex 20 mg.
3. amoxycillin 500 mg
האם זה כמו שאת אמרת? האם זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/04/2011מוקסיפן ומוקסיויט זה אותו דבר. זה לא הטיפול לקו שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר
נתי26/04/2011טכות שלי.
1.מוקסיויט גרם 1 פעמיים ביום
2. אומפרדקס 20MG פעמים ביום
3. MYCOBUTIN 150MG פעמים ביום.
אנא ממך אני ממש מיואש כי כל אחד אומר לי "קו שלישי" אחר.
תני לי מענה סופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2011כמו שכבר ציינתי הקו השלישי המקובל הוא עם טבניק/לבו.
יש נסיון עם מיקובוטין אך לרוב הוא נשמר כקו "רביעי". צריך להבין שאין נכון או לא נכון. יש כמה טיפולים אפשריים ולא כל הרופאים נוהגים בדיוק באותו אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטן ימנית עליונהרונן23/04/2011
שלום,
עם UC 8 שנים ברמיסיה ע"י רפסל.
לפני כשנתיים עלו GOT ו- GPT בצורה מינורית 42 ו- 69 (במכס') וירדו ספונטאנית לאחר כ 5 חדשים.
נשלחתי ל- MRCP שקבע PSC ברויזיה נקבע חד משמעית לא PSC האינזימים בנורמה 13 ו- 15 כבר מעל שנה! אולם בלוטות לימפה בשער הכבד שהתגלו לפני כשנה וחצי ב- US קיימות עדיין ויש גם כאב מסוים מימין למעלה שהופיע לאחרונה (2-4 חדשים) כל בדיקות הדם כולל סמני סרטן ו- CT שעשיתי החודש תקינות (פרט לעמילז 123).
נראה לי שיש משהו אחר ונתפשים ל- PSC שכנראה לא קיים?? יתכן בעיה בלבלב?
בלוטות לימפה לאורך כ"כ הרבה זמן וללא חום או משהו אקוטי לא מצביעות על בעיה כרונית נוספת ל-UC? האם יתכן ש-UC לכל אורך המעי (גם אם ברמיסיה) תגרום לבלוטות המוגדלות בשער הכבד וכתוצאה מהן הכאב?
תודה מראש רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בטן ימנית עליונה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/04/2011לא חושבת שיש קשר בין הכאב שלך לבלוטות המוגדלות. לפי התיאור אין גם שום בעיה בכבד שמסבירה את הכאב. בעיה בלבלב כש-CT ו-MRCP תקינים לא סביר תגרום לכאב. לא ברור לי מהתיאור מה הגורם לכאב אך בנוכחות כל כך הרבה בדיקות תקינות הרושם הוא שגם אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)