מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי מושג ממה אני סובליעקב27/06/2010
שלום אנ בן 27 ללא מחלות רקע ומזה 8 חודשים אני מאד סובל מקרקורי בטן חזקים לאורך כל היום
הגורמים לאי נעימות רבה , מורגש מאד במקומות שקטים ! כמו כן אני גם סובל מגזים מידי פעם הגורמים גם לאי נעימות . היציאת שלי לאחרונה הם רק בבוקר פעם ביום ואחרי שאני שותה מים!
מעבר לכך חשוב לציין שאני לא מעשן ואף פעם לא הייתי , אני מתעסק בספורט ופיתוח גוף , משתדל לאכול תזונה בריאה המכילה 120 גרם חלבון ביום .
כל אלא לא נותנם לי סיבה להבין מה יש לי בעצם וכל הזמן אני חושב שזה פשוט יעבור מעצמו ...
וזה לא קורה , ואני הייתי רוצה לדעת האם יש איזה בדיקה שעלי לבצע כדי להבין מה יש לי ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010נשמע שאתה סובל מריבוי גזים. אחת האפשרויות השכיחות היא אי סבילות ללקטוז. אם את כל משקאות החלבונים אם אתה שותה על בסיס חלב זו יכולה להיות הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה אומר ש...
יעקב29/06/2010וזה אומר ש... אסור לי לאכול כלל מוצרי חלב ?
ואת המשקה חלבון אני שותה רק עם מים ולא עם חלב !
וחוץ מזה שממש בקושי שאני אוכל מוצרי חלב ולרוב בכלל שלא .
איך בכל זאת ניתן לבדוק מה יש לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש
ד''ר רם דיקמן02/07/2010את הבירור קשה לבצע באתר אינטרנט, פנה לדיטאנית וערוך עימה תוכנית אלימינאציה של מזונות חשודים כגורמים לתלונותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רום הבטןאופיר27/06/2010
שלום רב,
אני בן 28,במשך כמה ימים אני מרגיש תחושה לא נעימה ברום הבטן ,בין "השדיים"
אני בן זכר,התחושה לא נעימה,פעם זה כאב ופעם זה כאב עמום,ותחושה לא נעימה וגם לעיתים
חמימות.האם זה יכול להעיד על בעיה בקיבה?
או שזה בכלל לא קשור לתחום של גסטרו.
במידה וכן ,
לאיזה כיווניים אפשר ללכת ,בתחום של גסטרו,לכוון לחיידק אילובקטר,או למעיים ,או לדלקת בקיבה?
אברהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רום הבטן
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010זו יכולה להיות בעית גסטרו אבל תחושה שיש מספר ימים לא צריך לברר. תוכל לקחת מלוקס או גסטרו למספר ימים ורק אם זה לא חולף במשך מספר שבועות אז יש הצדקה לברר זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאחת27/06/2010
שלום.
זה תקופה שקיימים לי כאבים באזור שמאל של החזה ובאזור השד השמאלי ומתחתיו.. הכאבים הם בעיקר עמומים ולעיתים מלווים בכאבים בכתפיים ובידיים.
בנוסף מופיעות לעיתים דקירות באזור החזה והצוואר. יכול להיות שזה קשור לבעייה במעי?? עליי לציין כי לפני ככמה חודשים טיפלתי בחיידק הליקובקטר. האם כאבים אלו מתאימים לבעיות בבטן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010כאבים מהסוג שאת מתארת לא נשמעים קשורים לחיידק או
למערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אחת29/06/2010האם יכול להיות שכאבים אלו קשורים לגזים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר רם דיקמן02/07/2010במידה וההתרוקנות בשירותים מיטיבה עם הכאב אז כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספירציות ורפלוקס בתינוקרחל27/06/2010
יש לי שאלה בקשר לבני. תינוק בן שנה ועשרה חודשים מדובר בתינוק שנולד עם הרנייה דיאפרגמתית קשה עם דחיקת ריאות ולב משמעותית ועליה של הכבד והמעיים לתוך בית החזה. היה על אקמו 18 יום ולאחר מכן עבר ניתוח לתיקון הבקע. כיום נמצא במוסד סיעודי, עם פגיעה מוחית קשה בעקבות נזק היפוקסי איסכמי למוח, פיגור התפתחותי חמור ווריאה היפופלססטית הוא סובל מפרכוסים ומטונוס מוגבר זקוק לסקשנים רבים, אינהלציות, ומוזן דרך גסטרו ואפילו עם הגסטרו הוא ממשיך לעשות אספירציות ונזקק לאשפוזים רבים וארוכים עקב דלקות בראות הרופא המליץ על טיפול בתרופה פרפולסיד, התכשיר אינו רשום בישראל ומצריך אישור מיוחד וגם אישור שלי למתן הטיפול שאלתי היא האם כדאי להסתכן ולתת את התרופה הנ"ל שידועה כגורמת להפרעות בקצב הלב. או לנסות פתרון אחר יותר משמעותי כמו התערבות כירוגית אשמח מאוד לתשובתך המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל רך
ד''ר רם דיקמן27/06/2010הפורום, עמך הסליחה מיועד למבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסלירן27/06/2010
כבר שנים רבות אני סובלת לעיתים מהתקפות ריפלוקס, בטן עליונה נפוחה גזים וכו' וזה בעיקר כשאני לחוצה.בתקופה האחרונה התחילו לי צרבות בושט ובגרון שממש אני מרגישה כאילו כל האזור נשרף לי כשבלילה זה הופך לגרוע יותר.אני נוטלת כעת כדורי אומפרזול שנותנים בקנדה כי אני גרה שם כעת (אני מניחה שהלחץ ממגורים במקום אחר והגעגועים עושים ותי רגישה ולחוצה באופן טבעי ואני גם טיפוס דאגני מטבעי).עשו לי בדיקת גסטרוסקופיה ואין עדיין תוצאות כדי לאבחן אם מדובר בחיידק הליקובקטר וגם עשו לי אולטרסאונד של הבטן ולזה קיבלתי תשובה שהכל תקין.לפני 3 חודשים נטלתי את הכדורים למשך חודש וחצי וכשסיימתי אותם זה עבר (אז לא היו לי צרבות , רק ריפלוקס מדי פעם).עכשיו אני כחודש לאחר הפסקת הטיפול וכאמור החלו תופעות שמעולם לא סבלתי מהן קודם (צרבות) לכן על אף חומציות היתר שממנה אני סובלת מזה שנים.האם אצטרך לקחת את הכדורים לכל החיים? גם עם הכדורים אני מרגישה ש"עולה" לי לפעמים ויש לי גרפסים.חזרתי ליטול כעת אומפרזול פעמיים ביום.אגב, האם מותר ליטול כדורים אלו בזמן הריון? תודה מראש על ההתיחסות לשאלתי (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד''ר רם דיקמן27/06/2010את כותבת המון ולא ברור בסוף מה רצונך, תנסחי שוב את השאלות בבקשה ותקצרי, להשתמע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס 2
לירן28/06/2010אתה צודק וסליחה.מה שאני רוצה לדעת זה אם תופעות של ריפלוקס, צרבות קשות וחומציות יתר בקיבה שחוזרות לאחר טיפול בן חודשיים באומפרזול מצריכות לקחת את הכדורים הללו כל החיים או שיש צורך בטיפול אחר וחזק יותר? אני לוקחת כעת אומפרזול פעמיים ביום שוב לאחר הפסקה בת חודש מאז הטיפול האחרון שכאמור ארך כחודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010הטיפול לא מרפא רפלוקס אלא מקל על הסימפטומים. מסיבה זו מרבית האנשים זקוקים לטיפול זה למשך תקופה ארוכה/כל החיים. אין טיפול "חזק" שמחסל רפלוקס אחת ולתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור
לירן29/06/2010תודה רבה לשני הדוקטורים היחידים שעונים כל כך מהר ובפירוט.כשמרגישים לא טוב ולחוצים מכל תופעה חדשה לא נעימה בגוף מאוד חשוב שיש מישהו/מישהי מקצועיים שעונים מהר ובמקצועיות הראויה, מה שמקל ונותן הסברים על התופעות השונות ואיך ניתן לטפל בהן.תודה רבה על התיחסותכם הרצינית, המקצועית והמהירה.אתם עושים עבודת קודש ואני כשלעצמי מאוד מעריכה את פועלכם.יישר כח (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גזים לא מובנתמשה26/06/2010
אני נהג במיקצועי... ואני הייתי אצל רופא עור כמה פעמים מכיוון שאני מרגיש לא משנה מתי או באיזה מצב רטיבות באיזור פי הטבעת... הרופא נתן לי משחה לימרוח וקפסולות בשם "איטרנול". מאז אני עדיין סובל מרטיבות באיזור פי הטבעת אז שנוסף לזה גם ריח של גזים במשך כל הזמן למרות שאנני פולט... מה עליי לעשות? ולמי עליי לפנות? תודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שליטה על גזים
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010ייתכן שיש דליפה של כמות קטנה של נוזל או אי שליטה על גזים בגלל חולשה מסוימת של פי הטבעת.
אתה יכול לפנות לכירורג פרוקטולוג/גסטרואנטרולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה,בחילות והקאותרחלי26/06/2010
שלשום ,בני בן ה15.5, החל לסבול מחום ,שהתפתח אתמול לחום גבוה,שלשולים ,בחילות והקאות.
הרופא שבדק אותו הבחין ברגישות במעי,ואמר שיש לו שם דלקת שככל הנראה נגרמה מוירוס.
כמה זמן אמורה להימשך המחלה? אני מוטרדת במיוחד משום שמחר עליו לגשת למבחן בגרות.
וכן במה עדיף להשתמש להורדת חום? באדויל או אקמול?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס במערכת העיכול
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010מחלה ויראלית לרוב נמשכת מספר ימים.
מקווה שעבר בהצלחה את הבחינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק ההלחקטובקטרציון25/06/2010
שלום רב,
לאחר בדיקה נמצא כי יש לי את חיידק ההליקובקטר בגוף הרופא נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה אך ציין כי הטיפול עלול שלא לעזור בגלל שאני מעשן והעשן "מאכיל" את החיידק וגם ציין שגם אם אצליח לחסל את החיידק הוא עלול לחזור אליי בגלל שאני מעשן. האם כל זה נכון ועליי לשקול פעמיים אם לקחת אנטיביוטיקה שכן בינתיים אני לא רואה את עצמי מפסיק לעשן.
שאלה נוספת:האם החיידק גרם לי לבטן נפוחה(קרס),כבדות לאחר ארוחה,עייפות ברוב היום ואף דיכאון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010אתה יכול לקחת את הטיפול גם אם אתה עדיין מעשן.
החיידק לא גורם לכל מה שמטריד אותך (כדאי לבדוק האם אתה בעודף משקל, מה איכות השינה וכו...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לשוהה בחו"לital25/06/2010
אבקש לדעת האם תופעה כזו מוכרת לך ותוכל להפנות אותי לבדיקה המתאימה ולפיתרון?
אני סובלת מתחושה של חול בצד שמאל של הגרון, כתוצאה מזה יש לי קושי בנשימה, התופעה מתעצמת בזמן מאמץ (כרכיבה על אופניים וכשהראש כלפי מטה) סבלתי גם מעייפות וחולשה (זה קצת יותר טוב ב 3 ימים האחרונים) אך לא חזרתי לעצמי
עברתי בדיקות שונות כולן היו תקינות:
אאג, בדיקת דם לדלקת, את הריאות שמעו, בדקו אם יש תסחיף ריאתי והתקף לב, הכל 100%
אני מרגישה שינוי קל בדחף האכילה שלי, לא יכולה לאכול כמויות כמו בעבר, אוכלת פחות בכל פעם, תחושת בטן מלאה
(אולי כי הקיבה, ריאות וכלי הנשימה קרובים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות בבטן
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010לא ברור ששתי התלונות קשורות אך התלונות לגבי הקיבה מצריכות ייעוץ גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירויות ודימומיםst25/06/2010
שלום רב!אני חייבת ייעוץ ועזרה אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מאוד מוטרדת:
הנני בת 27. בחורה בריאה בדר"כ, לא מעשנת . כבר כ 6 שנים אני סובלת מעצירויות מתמשכות ויציאות לא סדירות. אני לא אוכלת כל כך נכון בגלל אורח חיי המהיר ולכן לאחרונה קיבלתי תפריט מתזונאית. כמו כן בערך בשנתיים האחרונות החלו להופיע לי מעט דימומים מידי פעם בזמן היציאות. הלכתי לכירורג שאמר לי שאין לי טחורים ולא שלחו אותי לבדיקות נוספות. רק לאחרונה ,כיוון והופיעו אצלי דימומים בתדירות יותר גבוהה,רופא גסטרו עשה לי סיגמוסקופיה ואמר שהכל תקין אבל כיוון והוא לא מוצא את הסיבה לדימום הוא רוצה לעשות לי קולונוסקופיה.
בעקבות זה יש לי כמה שאלות לרופאי הפורום:
1. מה מראה בדיקת הסיגמוסקופיה ? האם היא מספקת?
2. על מה יכולים להעיד הדימומים ?
3. לסבתי מצד אימי היה סרטן המעי הגס בגיל 70 האם זה תורשתי האם אני בסיכון (חס וחלילה)?
4. האם יש לך המלצות לבדיקות שעלי לעבור שיהיו יותר יעילות? אולי בכיוון הקיבה?
5. האם יש טיפול טבעי יעיל לעצירויות
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ודימום
ד''ר יהודית אסולין דיין28/06/2010עדיין רוב הסיכויים שמדובר בטחורים. סיגמואידוסקופיה היא בדיקה של המעי עד לעומק כ-50 ס"מ ולרוב מספיקה במקרה של דימום בבחורה צעירה כמוך. סיפור משפחתי של גידול במעי אצל הסב שהינו קרוב מדרגה שניה אינו מגדיל את סיכוייך לחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור הטבוראופיר24/06/2010
שלום רב,
יש לי 2 שאלות.
האם כאבים בבטן תחתונה בעיקר באזור הטבור יכולים להיות מקורם בבעיה עם הקיבה?
שאלה נוספת החיידק האילובקטר פוגע בכל כך הרבה אנשים,לחלקם הוא עובר בטיפול הראשון ,לחלק אחר הטיפול בכלל לא עוזר.מדוע זה ככה? בגלל התזונה ואורח חיים לא בריא או שזה בכלל קשור לגנטיקה. לאחותי לדוגמא עבר ולי זה חזר שוב.
אודה לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבור
ד''ר רם דיקמן25/06/2010הטבור מרוחק מהקיבה, חפש סיבה אחרת, לגבי הליקובקטר, אחוז ההצלחה של הטיפול הוא סביב 70-80 אחוזים, ישנם טיפולים למי שנכשל בטיפול הראשון, פנה לרופא גסטרו בעניין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!!עדן24/06/2010
שלום!כלפני חודש יצאתי לטיול שנתי.
הבעיה היא שחזרתי הביתה הלכתי לשורתים והקאתי.דודה שלי אחות בתואר שני אז שאלנו אותה והיא אמרה שהיתייבשתי קשות.לאחר 3 ימים השתקמתי וחזרתי להיות בריא,הרגשתי טוב.
אבל יום למחרת תפס אותי כאב בטן נורא. הלכנו לרופא והוא שתפס אותי וירוס בבטן אך לא ידוע מי מה.הוא הביא לי כדורים אומפרדקס.לקחתי במשך שבועיים ובשבועיים האלה הרגשתי טוב וכשהפסקתי לקחת הרגשתי רע שוב אבל במקום אחד (מצרף תמונה).כולם אמרו לי שאני בריא וזה מלחץ מאירוע גדול שיש לי.והאירוע עבר ואני עדיין מרגיש על הפנים
שאני שוכב יש לי בחילה לפעמים אני מזיע ושאני נוסע עם האופוניים יש לי בחילה נוראית.נעזרתי באתרים של תרופות סבתא לאכול מלפפון תה וכאלה אבל זה עוזר לכמה דקות.
יכול להיות שהוירוס נבע מההיתיבשות?
מה אני צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבור?
יש כדור אחר ממולץ?
בנוסףשאני קם בבוקר אני ישר הולך לספה לשבת.וכול פעם שאני קם מהספה אני רואה נקודות שחורות בעניים וכאב ראש קל.רק לכמה שניות.ואז כאב הבטן מתקיף שוב
נגיד שקמתי ב-8:00 וקמתי מהספה פעמיים לפני שאכלתי ריאיתי נקודות שחורות,ובשעה 9:00 אכלתי-שקמתי מהספה אחרי האוכל הייתי בסדר חוץ המכאב בטן.
חוץ מזה גם אחותי התחילה עם כאבי בטן ושילשול.יכול להיות שהדבקתי אותה?חוץ מזה אני לא משלשל,הרופא אמר שהוירוס היה יוצא בשלשול אבל לא יצא.קקי אני עושה גם פעם ב-יומיים יום.
חייב עזרה דחוף כול דבר יעזור....!!!111
בבקשה עזרה מהר עדן [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד''ר רם דיקמן25/06/2010אתה מתאר כאב בטן ובחילות שלא חולפות, אני מציע לפנות לבדיקת רופא גסטרו, ייקחו בדיקות דם ויבצעו בירור מלא. ייתכן ואירוע ההתייבשות אינו קשור למה שאתה מתאר, כעת העניין הפך למציק ויש לפנות לרופא המתאים, רופא הגסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדן י25/06/2010תודה רבה על עזרתך המיידית.....
אני אלך להיבדק שוב,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה וטיפים?
עדן י25/06/2010אני צריך קצת טיפים-כמו להרים את הראש בשכיבה וכזה....אבל ממך.
האם מותר לי לעשות פעילות כל שהיא?כולל שחייה?
מה מותר לי לאכול ומה לא?
מים אני צריך לשתות?
שאני שוכב אני מרגיש שמשהו עולה במעלה החזה,להמשיך לשכב?
מה אני צריך לעשות כדי למנוע את כול הגרפסים?
אני לא אהיה נאג' יותר
מקווה לתשובה מהירה עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומירהטל24/06/2010
שלום .אני חולת קוליטיס והתחלתי לקבל יומירה לאחר שגיליתי שאני אלרגית לאימורן.
אני מעוניינת להכנס להריון האם יומירה בטוח במקרה זה ?והאם יתכן שכחולת קוליטיס אני מתקשה לרדת /לשמור על המשקל ?(אני ברמיסיה מזה כחודשיים וללא קורטיזון חודש וחצי )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומירה והריון
ד''ר רם דיקמן25/06/2010אני מציע לך לפנות למרפאת הריון ומעי דלקתי שבבילינסון, להעברת פקס - 9210313, בעיקרון יומירה פחות בטוחה לעובר מאשר רמיקייד ולפיכך יש לדון על כך עם הרופא המטפל במרפאה זאת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןנוי24/06/2010
שלום,
אני בת 17 וסובלת מתופעה משונה בבטן.
קודם כל, עליי לציין כי יש לי גזים לעיתים קרובות מהרגיל, לא בצורה מוגזמת אבל בכל זאת.
מלבד זאת, כאשר אני יוצאת בערב עם חברים, משום מה דווקא אז הבטן שלי מתנפחת מאוד ומתחילים לי כאבים עזים מאוד בבטן התחתונה (לפעמים עד כדי חוסר יכולת ללכת), שלא עוברים עד שאני מגיעה הביתה והולכת לשירותים (אגב גם אז ההקלה קוראת בזכות גזים ולאו דווקא יציאה)
הדבר מביך אותי מאוד וגורם לי אי נעימות בחיי היומיום.
מה יכול להיות מקור הבעיה ואילו בדיקות עליי לעשות על מנת לברר זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר רם דיקמן24/06/2010נסי לקרוא על הבעיה שהצגת ב"שאלות נפוצות", יש שם הרבה אינפורמציה מועילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה קשה לטיפול בהליקובקטורהילה23/06/2010
שלום רב
שמי הילה ואני בת 32
סבלתי מצרבות במשך תקופה, ורופא משפחה הפנה אותי לבדיקת נשיפה.
הבדיקה יצאה חיובית לרמה גבוהה של הליקובקטור.
התחלתי טיפול באומפרדקס+ קלרידקס+ מוקסיפן. אחרי 3 ימים הפסקתי טיפול בשל כאבי בטן עזים.
הרופא נתן לי טיפול חלופי של אומפרדקס+קלרידקס+פלג'יל ושוב סבלתי מכאבים חזקים והפסקתי טיפול כעצתו כעבור יום.
הרופא הפנה אותי לרופא גסטרו, ששלח אותי לעוד בדיקת נשיפה ושוב יצאה חיובית, שעדיין יש לי את החיידק.
הרופא רשם לי טיפול באומפרדקס+פלג'יל+טבעציקלין. כבר 4 ימים אני לוקחת את התרופות ושוב סובלת מאד. הפעם זה מבחילות קשות, ותחושות של חולשה קיצונית, ברמה של כמעט עלפון ורעד בגוף.
יש לציין שאף פעם לא חוויתי תופעות לוואי כ"כ קשות לשום תרופה, ובד"כ אני אשה בריאה.
שאלתי היא: האם עניין הבחילות והחולשה הוא חלק מתופעות הלואי ה"רגילות" של טיפול זה?
האם להמשיך בטיפול על אף התופעות הקשות, או שישנה אפשרות לטיפול אחר בחיידק?
שני ההורים שלי אלרגים לפנצילין, האם יכול להיות שבשל כך אני מגיבה כך לתרופות אילו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות
ד''ר רם דיקמן24/06/2010את מציינת סבל רב והשאלה האם את מוכנה לוותר על הכחדת החיידק שעלול לגרום לסרטן קיבה, עד כמה את מוכנה לסבול? שאלה אחרת היא מה הקשר בין הצרבת להליקובקטר, להערכתי עלייך לקבל את התשובות מרופא הגסטרו שלך, ולבסוף - עניין הרגישות של ההורים לא עוזר לנו לפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)