מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשולים למעלה משבועייםמיקי02/10/2011
בתי בת 10 וחצי חודשים. כבר תקופה ארוכה שמתעוררת הרבה בלילה ונראה שאינה בנוח אך היציאות היו תקינות. לפני שבועיים וקצת חזרה הגן עם חום והחלה צואה לא תקינה (עם ריח וצבע רע אך לא שילשול) וכך היה כמה ימים. בהמשך השתפרה וחזרה לגן לכמה ימים. בנתיים בתי הגדולה חלתה בוירוס של שילשולים והקאות וכמה ימים אחריה שוב הקטנה החלה להקיא והפעם לשלשל ממש. בכל התקופה הזו התיאבון ירד (אם כי בימים בהם חזרה לגן אכלה יפה וכרגיל. אחר"כ שוב יומיים שהצואה היתה רכה אך לא שילשול (חשבתי שמשתפרת) וכעבור 3 ימים שוב שילשול וחוסר תיאבון למעט תחיליף. ירדה הרבה מאוד במשקל וכל יום נראה שיותר גרוע, כעת גם שפוכה יותר ונראית חולה. יש חציין כי השילשולים הם כ- 4 פעמים ביום בערך והיא מרבה לשתות מים ואוכלת תחליף חלב (בין4-5 ארוחות ביום בהתאם לתיאבון שלה). הבוקר שלחתי בדיקת צואה למעבדה אך רציתי לדעת האם ייתכן כי מדובר בוירוס במשך תקופה ארוכה? במידה ולא ונניח שמדובר בטפיל במעיים, מה הטיפול הניתן ועד כמה זה מסוכן? אני כבר ממש בלחץ מהשתלשלות והחמרת המצב כל יום..אודה על תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו פורום מבוגרים
ד''ר יהודית אסולין דיין02/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חזרו לייצר ולמכור את האנציפלמדחני02/10/2011
ואם לא מה ממומלץ במקום? בתודה מראש,חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חזרו לייצר ולמכור את האנציפלמד - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/10/2011אנציפלמד מכיל אנזימי עיכול. אפשר להיעזר בפנקראופלאט או קראון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקיםדליה01/10/2011
יש לי הליקובקטור. כאבי בטן ותחושת מלאות בא והולך לסרוגין. עשיתי קולונוסקופיה ותודה לאל תקינה. האם כאבי הבטן שלסרוגין, מהחידק הנל? היום גיליתי שיש לי גם blastocystis hominis n n
מה הטפול לזה אם צריך.? והאם אני חייבת לקחת האנטיביוטיקה להליקובקטור? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידקים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין02/10/2011בלסטוציסטיס הומיניס אינו פתוגן, כלומר הוא קיים במערכת אבל לא גורם לשום בעיה ולכן אין הכרח לטפל בו. הליקובקטר יכול לגרום כאב/מלאות ברום הבטן, עלול לגרום לכיב-"אולקוס" ובמקרים נדירים לסרטן קיבה. ההחלטה אם לקחת טיפול צריכה להיעשות לאחר התייעצות עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין נשיפה ביום ביוץזוהר01/10/2011
שלום רב,
בבדיקת נשיפה נתגלו בגופי חיידק הליקובקטר (ערך 46).
אני מנסה זמן רב להיכנס להריון,אך עקב נטילת טיפול אנטיביוטי משולש (קרין+אומפרדקס+מוקסיפן) הפסקתי החודש את ניסיונותיי.
לפני שבוע סיימתי את הכדורים וכעת אני ניצבת בפני ההתלבטויות הבאות:
א.נאמר לי שעליי להמתין חודש כדי לערוך תבחין נשיפה נוסף.האם אוכל לעורכו מחר בבוקר (שבוע בלבד מיום הפסקת נטילת האנטיביוטיקה)?האם בדיקה כזו תהא אמינה?עשויה להזיק?אני שואלת שאלה זו מפני שמחר גם יחול הביוץ שלי ואני רוצה "להיפטר" מהבדיקה בבוקר וכבר בערב לנסות את מזלי בקליטה להריון.
ב.כמה זמן לוקח לאיזוטופ להתפרק בגוף?אני לא רוצה חלילה לגרום נזק להריון במידה שאכן אקלט... בנילים אחרות,האם יש סכנה בכניסה להריון ביום שבו נעשה תבחין נשיפה ?אני לא רוצה להיכנס להריון שיש בו ולו שמץ קטן שבקטנים של ספק.
ג. האם אתה ממליץ לא לעשות תבחין נשיפה בכלל ולקוות שההליקובקטר חוסל או שמוטב לבדוק זאת מחר (כאמור,ביום הביוץ).
סליחה על כל השאלות,אבל אני מוטרדת וחוששת לעשות צעד שאינני שלמה עימו.
תודה רבה,
זוהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבחין נשיפה ביום ביוץ - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/10/2011יש צורך לחכות 4 שבועות לפחות מסיום האנטיביוטיקה ועד לתבחין.
אם בחודש הקרוב תהרי אפשר לבדוק הכחדה של הליקובקטר לאחר הלידה, אין לכך שום השפעה על ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהת29/09/2011
שלום.יש לי ריפלוקס.כבר יותר מחצי שנה שאני מאוזנת ולא צריכה טיפול תרופתי.לפני שבועיים עשו לי השתלת שן ובעקבות כך נתנו לי אנטיביוטיקה בשם מטרונידזול 250 מ"ג שעשתה לי שמות בקיבה וגרמה לשילשולים קשים צהובים ומימיים, לשון לבנה... ולאחר 5 ימים הפסקתי ליטול אותה בעצת הרופא המטפל.לאחר שהפסקתי חטפתי התקפת ריפלוקס וכמובן חזרו התופעות המוכרות כמו טעם חמוץ בפה, ליחה מוגברת, צרבות וכאבי בטן בקיבה העליונה.התחלתי הבוקר לקחת פנטרופזול 40 מ"ג פעם ביום.זהו הטיפול הקבוע שלי כל אימת שתוקף אותי הריפלוקס.האם האנטיביוטיקה גרמה לי נזק בלי הפיך? תוך כמה זמן הכדורים הללו יגרמו למצב להתאזן שוב? כי כרגע עדיין אני מרגישה את הסימפטומים שציינתי על אף שהתחלתי את הטיפול התרופתי.אני לא זוכרת אם לוקח זמן לתרופה להשפיע.אני גרה בארה"ב ולכן שמות התרופות אולי מוזרים לכם.תודה מראש ושנה טובה לכל צוות הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/09/2011למטרוגיל תופעות לוואי רבות במערכת העיכול ואין דרך לדעת מתי שיווי המשקל יחזור למערכת. זה שונה מאדם לאדם. אם לאחר שבועיים של פנטופרזול אין הטבה, כדאי לנסות פרוביוטיקה למשך חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות גסטרוסקופיהיעל27/09/2011
תוצאות הבדיקה:
ושט: לא נצפה ממצא פתולוגי
קיבה: דלקת קלה ברירית של האנטרום
תריסריון: לא נמצא ממצא
הרופא ביקש גם US
הטיפול שהומלץ: לקיחת LANTON במשך 60 יום.
מה הגורם לדלקת מעין זאת? האם אמשיך לדאוג שמא תוצאות ה- US לא יהיו תקינות?? מדוע צריכה לבצע טסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/09/2011הממצא בקיבה מינימלי ולא מדאיג. לרוב ממצא כזה גם לא גורם לשום תלונה ולכן התבקשת להשלים US על מנת לבדוק סיבות נוספות לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה לאחר הצואהי26/09/2011
שלום רב,
הנני בת 27 ויש לי שאלה קצת מוזרה / מביכה. מקווה שתוכל לענות לי עליה.
לעיתים אני נתקלת בתופעה שמיד לאחר יציאה הצואה , מופרש מפי הטבעת מעין נוזל שקוף מעט סמיך.
הדבר קצת מטריד אותי לכן אשמח לקבל תשובה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה לאחר הצואה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/09/2011זהו ריר שהינו הפרשה תקינה של המעי. אין סיבה להיות מוטרדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
י28/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן ימנית עליונהנורי26/09/2011
שלום רב, בעלי בן 60 מזה כחדש וחצי כאבים בבטן ימנית עליונה , בתחילה בצורת מיחושים עם התגברות הכאב בשבועות האחרונים.
ביצע U.S בטן - תקין
בדיקת נשיפה להליקובקטר - חיובית - נטל את הטיפול בן 10 הימים - ללא שינוי
כעת ממשיך לקבל COLOTAL לכאב ו-LOSEC .
לציין - אין כאבים בכלל בזמן שכיבה !
מה המלצתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן ימנית עליונה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/09/2011בגיל 60 אנחנו לא מבצעים תבחין נשיפה אלא גסטרוסקופיה ואם תהיה תקינה לרוב ממשיכים ב-CT.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בליעת בריום+2 שאלותאורטל26/09/2011
תוצאת בדיקת בליעת בריום:
הבדיקה : צלום מערכת עיכול - ושט, קיבה ותריסריון
.מעבר חופשי לאורך הוושט ללא עיכוב
.לא הודגמה הרניה סרעפתית
.לא הודגם רפלוקס
.קיבה עם גבולות תקינים
.הודגם מעבר חופשי לאורך התריסריון
2 שאלות יש לי לשאול:
1) האם לפי הממצאים יש לי דיספגיה/אספירציה?
2) האם ניתן לגלות קנדידה לאורך הושט בצילום בליעת בריום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת בליעת בריום+2 שאלות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/09/2011הבדיקה תקינה. קנדידה לאורך הושט רואים בגסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת חנק בטן נפוחה וגרפסים ללא הפסישראל .ס.25/09/2011
שלום לרופא שבאתר - מדיי פעם יש לי תופעה שחוזרת על עצמה שהכל בא ביחד -נפיחות בבטן תחושה של חנק וקשיי נשימה (ממש תחושה של קוצר נשימה ) והמון גרפסים ללא הפסקה שגם מקשים על הנשימה
אמרו לי שזה כניראה גזים במערכת העיכול כמו מה זה נישמע לכם?
תודה ירון (בן32)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חנק בטן נפוחה וגרפסים ללא הפס - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין27/09/2011זה יכול להיות ריבוי גזים. ייתכן שללא משים אתה מנסה להקל על התחושה ע"י גרפס וזה גורם לבליעת אויר נוספת, ולכן רק מחמיר את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה בזמן דלקת מעייםרוז25/09/2011
אישתי אובחנה בדקלת מעיים וזאת לאחר כאבים עזים בבטן , באיזור מותן ימין. במהלך הבדיקות נשללהב האפשרות של אבנים בכליות על-ידי אולטרה סאונד וגם על ידי סיטי. למרות זאת נאמר לנו כי יש סתיידות קלהבכליות ויתכן כמו-כן שיש חול אותו לא ניתן לראות. כמו-כן נבדקה על ידי אורולוג וגניקולוב ושניהם אמרו שאמצלם אין בעיה. רופא הגסטרו שראינו אמר שהדלקת יכולה לעבור תוך כמה שבועות והנה חלפו כמעט שלושה שבועות ועדיין אישתי סובלת מכאבים אם היא לא מקפידה לאכול צנימים ואורז. בשבועיים הראשונים זה היה האוכל היחיד שלה עם תפוח אדום לעיתים. וכעת לאחר שחלפו כמעט שלשוה שבועות אנו מבקשים לברר מה אפשר עוד לאכול.
אישתי בסך-הכל בריאה, נוטלת ברזל בשל אנמיה(בתקופת הדלקת כמובן שלא לקחה התוספים), בת 45 עם קצת עודף משקל(שוקלת כ 76 לגובה 167).
אנא המלצותכם כדי שנוכל לחזור לאכילה יותר מסודרת ותקינה מבלי לסבול מכאבים .
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה בזמן דלקת מעיים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין26/09/2011במקרה של שלשולים מרובים מומלץ להפחית צריכת פירות ירקות, מוצרי חלב וכו. אם יש רק כאבים אין כזאת המלצה. כדאי לצמצם מזון שומני, מטוגן או חריף אבל אין המלצות לאכול רק אורז וצנימים. אם אין הטבה במצב יש לחזור לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטוראורלי24/09/2011
שלום אני בן 36 לאחרונה סובל מצרבות ולחצים בחזה,
בבדיקת גסטרוסקופיה נמצא : אודם בבצל התריסיון וחיידק הוליקובטור,
ההבחנה: EROSIVE GASTRODUODENITIS
טופלתי באנטיביוטיקה להליקובקטור מוקסיפן + מטרוגיל+ וקארין למשך שבועיים
מאז המשכתי עם אומפרודקס 20 מ"ג,
לאחר שלא היה שינו הגדילו את המינו ל - 40 מ"ג
אני כבר חודש וחצי לאחר הבדיקה ואין שינוי,
רופא הגסטרו כבר שינה את התרופה לנטון ולאחר מכן לקונטרלוק והיום אני לוקח נקסיום 40 (כל התרופות שונו כי לא היה שינוי)
מה עושים אין שיפור האם התהליך אמור לקחת כל כך הרבה זמן?
האם יש שיטות אחרות?
אשמח לכל תשובה
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטור - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין24/09/2011את התרופות לנטון וכו חשוב לקחת לפני האוכל ואם לא הקפדת על כך חשוב להקפיד. אם בכל זאת אין תגובה לכל הטיפולים הנ"ל כדאי למרות הגיל הצעיר לשלול בעיה בלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בליעה בריוםאורטל23/09/2011
2 שאלות לגבי בדיקת בליעה בריום:
1)מה ניתן לגלות בבדיקה זו?
2)האם אפשר להתאים לחולה תרופה במידה ונמצאה בעיה רפואית מסוימת אך ורק על פי ממצא כזה או אחר של הבדיקה הספציפית הזאת או שצריך להמשיך בבדיקות נוספות (כמו בדיקה עם צינור בגרון )ורק אח"כ מתאימים לחולה טיפול הולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בליעה בריום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין24/09/2011אפשרי למצוא רפלוקס, כיב ועוד. לא תמיד יש צורך בבדיקות נוספות ואפשר להתחיל טיפול לאחר הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי בטיפול משולשאושרת23/09/2011
שלום, לפני כשבוע אובחנתי , הליקו בקטר פילורי בערך 16 . קיבלתי טיפול משולש: אומפרזול, קלרידקס ומוקסיפן. אני נוטלת גם פרוביוטיקה כחצי שעה לאחר נטילת הכדורים והאוכל. היום זהו היום השישי לטיפול ואני עדיין מרגישה כאבי בטן, צרבות, וטעם מגהנום בפה. רציתי לדעת אם תופעות אלה - בעיקר כאב הבטן והצרבת, הן סימן לכך שהטיפול לא עובד. נשארו לי 4 ימים לטיפול ובאופן כללי אני יצור חרדתי. אני זקוקה לאיזושהי אינפורמציה מרגיעה, או לחלופין פתרון למה שאני עדיין עוברת במשך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי בטיפול משולש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין24/09/2011אין קשר בין התופעות להצלחת הטיפול. הן קשורות לאנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריביוטיקה בזמן טיפול משולש
רויטל16/02/2014שלום
אובחנתי בחיידק הליקובקר.
לוקחת טיפול משולש
האם אפשר לקחת פריביוטיקה אחרי כל מנה של כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גורם לצרבת ?ישראל22/09/2011
ערב טוב,
היום אחה"צ אכלתי 2 צלחות מרק עוף עם שקדי מרק.
לאחר שעתיים+ התחלתי להרגיש צרבת מטרידה.
האם מאכל זה גורם לצרבת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורם לצרבת ? - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין23/09/2011מזון שומני גורם לצרבת, אז אם המרק בושל עם עוף זה יכול לגרום לצרבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)