מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק הליקובקטק פילורינטלי11/09/2011
היי שלום
עשיתי את הבדיקת משאף של הליקובקטר לפני כמה ימים והגיעה היום התוצאה שלי והיא 31.5
מה זה אומר שאני ממש במצב על הפנים?
הרופאה נתנה לי את הכדורים:
לנסו - כדוור 1 בבוקר על קיבה ריקה
אחרי אורחת בוקר - מוקסיויט - 2 כדורים
קארין - 1 כדור
אחרי ארוחת ערב - מוקסיויט - 2 כדורים
קארין - 1 כדור
לנסו - כדור 1 בערב שעתיים אחרי אוכל
8 כדורים ביום אמלה
ואני רק בת 19
רציתי לדעת אם זה בסדר כל מה שהיא נתנה לי ?
בתודה נטלי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מתייחסים לשאלה שלי ?!
נטלי13/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק הליקובקטק פילורי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין13/09/2011זה הטיפול המקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות וגרפסיםאולגה11/09/2011
שלום רב,
לפני כחודש התחילו אצלי פתאום בחילות קשות והקאות. רופא משפחה אמר שיכול להיות שזה גסטריטיס ולא וירוס פשוט. הגעתי לגסטרואנטרולוג והוא אמר שזה שטויות ושהיה לי פשוט וירוס. אחרי כשבוע+ זה עבר אך היו עוד בחילות קלות. אחרי שבועיים של רגיעה התחילו אצלי עוד פעם בחילות (נסבלות) שמלוות אותי לאורך כל היום ופעם אחת אפילו התעוררתי בלילה ולא יכולתי לישון. בנוסף לבחילות התחילו אצלי גרפסים (בדרך כלל אין לי אולי אחד ביום), אחרי ביס של מהו אחרי שתיית מים או סתם ללא סיבה וכך כל הזמן. (לא אוכלת מטוגן ולא שותה מוגז)
אני מטופלת בגלולות נגד הריון ומצאו אצלי פירורים קטנים בכיס המרה- קראתי שזאת יכולה להיות אחת הסיבות לבחילות.
מה יכולה להיות הסיבה למה שיש לי? ומה עלי לעשות בנדון?
תודה מראש
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות וגרפסים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/09/2011בחלק מהאנשים לאחר זיהום במערכת העיכול נותרת הפרעה למספר שבועות ואפילו חודשים. אפשר להשלים תבחין אוראז להליקובקטר ואם אין שיפור בשבועות הקרובים שוב לפנות לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר IBS ללחץ בראש.רבן11/09/2011
בן 60, מאובחן ב-IBS ,אשר מתבטא בעיקר בעצירויות. במצבים של עצירות קשה,היא מלווה בכאב ראש באזור המצח .
לאחרונה,כאב הראש ,באותו אזור, הפך ללחץ בלתי נסבל!!!,למרות שקשה להצביע על עצירות.
הלחץ בראש מתגבר עם הזזה של העיניים לכל כיוון שהוא.לאחר שהלחץ נמשך למעלה מחודשיים,יבוצע MRI מוח בימים הקרובים.
נקודה נוספת: לאחר שנטלתי אנטיביוטיקה,באותה סמיכות זמנים,הייתכן שהאנטיביוטיקה החמירה את מצב מער. העיכול?
שאלותי: 1. האם הרפואה יודעת,נכון להיום, לאפיין את הקשר בין מוח <-> מער. עיכול?
2. האם ,כמאובחן חד-משמעית ב-IBS,אני יכול להמשיך ליטול את מכלול התרופות?ובפרט אנטיביוטיקה?
3. האם בדיקות דם,ואיזה, יכולות להצביע על בעייה במער. העיכול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר IBS ללחץ בראש. - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/09/2011אין אפיון ברור של הקשר בין מח למעי- הכל בגדר מחקרים שום דבר עדיין לא מעשי.
אם ידוע על מעי רגיז למה יש צורך בבדיקות דם? האבחנה של מעי רגיז לא נעשית על סמך בדיקות אלא על סמך סיפור קליני. אנטיביוטיקה מותרת במעי רגיז אך בחלק מהמטופלים עלולה להחמיר את הסימפטומים של IBS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהליובקטר פלורי והפרעות חרדהmona11/09/2011
שלום אני בת 42 לפני כשבוע נבדקתי בגסטרוסקופיה עקב כאבים בקיבה, והתגלה אצלי חיידק הליובקטר פלורי. קיבלתי מהרופא את הטיפול הבא קלרידקס 250מ"ג 4 כדורים ביום, מוקסיפן 500 מ"ג 4 כדורים ביום, ואומפרדקס 2 כדורים ביום. בנוסף אני לוקחת כ 10 שנים כדורי ציפרלקס, 10 מ"ג ביום, להקל על תופעות חרדה. לאחר 3 ימים של הטיפול בחיידק בקיבה הופיעו אצלי תופעות חרדה חזקות, לחץ בחזה, קוצר נשימה, ואי שקט. האם ידוע על התנגשות בין התרופות האלה? מה מומלץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהליובקטר פלורי והפרעות חרדה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/09/2011ישנם דיווחים של התקפי חרדה בעקבות נטילת קרין ואין אינטראקציה משמעותית בין התרופות. יותר סביר שזה הקרין בעצמו. תפסיקי טיפול ותחזרי לרופא המשפחה על מנת להחליף אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת בליעהשי11/09/2011
שלום רב.
בטעות בלעדתי את מדבקת התווית שהייתה על האפרסק.
אני מרגיש אי נוחות בגרון אך יכול להיות שזה מתבטא בצורה פסיכולוגית..
תוך כמה זמן, סביר שהמדבקה תצא בדרך הטבעית?
האם זה יכול לגרום לי לנזק כלשהו?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת בליעה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/09/2011המדבקה מגיעה לקיבה תוך מספר שניות ומאותו רגע היא לא תהווה שום בעיה. היא תצא תוך 12-48 שעות אבל לא תוכל להבחין בה קרוב לוודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשוליםנ.10/09/2011
שלום
אני בן 36 ללא עבר רפואי ,אני סובל כבר כשבוע משלשולים כאשר ביומים הראשונים היו לי 3-4 יציאות מימיות ועכשיו פעם ביום שלשול מימי, הרופא המליץ על קלבטן 2 טבליות 4 פעמים ביום לאחר לקיחת מנה אחת היציאות נפכו לשלשול וסובל מגזים ובטן נפוחה
מה אני צריך לעשות?האם להמשיך לקחת קלבטן?האם לפנות שוב לרופא לביצוע בדיקות כלשהן?
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין11/09/2011לא צריכים לבצע בדיקות מכיוון שאתה משתפר. זה המהלך הטבעי של זיהום במערכת העיכול. נשמע שקל בטן לא שיפר את מצבך אתה יכול להפסיק. הוא ניתן להקלה בלבד והזיהום חולף גם בלעדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פלוריי09/09/2011
שלום,
לאחר בדיקת תבחין נשיפה התגלה אצלי חיידק ההליקובקטר- (16.6).
קיבלתי את הטיפול המשולש:
- LANSOPRAZOLE 30 MG
-MOXYVIT FORTE 500 MG שני כדורים
- KARIN 500 MG
בפעם הראשונה שלקחתי את הכדורים לפי הוראות הרופא.. לפני האוכל/אחרי האוכל, עכבור כחצי שעה הקאתי.
האם התופעה שכיחה? האם עלי להפסיק את הטיפול או להמשיכו כרגיל?
האם יש תחליף לכדור KARIN?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פלורי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין09/09/2011אפשרי במקום קרין לקחת מטרוג'יל (גם עלול לגרום לבחילה) , אבל כדאי לנסות לקחת פעם נוספת לפני שמחליפים טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי09/09/2011
שלום, הכנתי תבשיל חם מלא בשר ובחשתי אותו בכף עץ שמצאתי שהיתה בצבע לבן. נראה שהכף לא היתה העשויה רק עץ (לפחות לא הצבע שלה) כי לאחר שסיימתי לבחוש ולהכין את התבשיל גיליתי שקצה הכף כמו נמס מהחום ועיווות את קצה גב הכף ויצר מעין בליטה בקצה וכשניסיתי למשוך אותה ראיתי שיוצאים סיבים דמוי ניילון. אני חוששת שבמהלך הבישול והבחישה אולי הופרשו חומרים מזיקים שהיו בצבע הכף לתוך התבשיל - האם מסוכן לאכול אותו? זה יהיה לי מאוד חבל.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין09/09/2011מכיוון שלא אוכל לדעת ממה הכף עשויה לא אוכל לתת תשובה לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך
טלי11/09/2011הקציצות כבר נאכלו...נקווה לטובתודה אך כיוון שראיתי רק במוצ"ש את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה קשה ויבשה לילדה בת שלוש וחציקרן09/09/2011
שלום רב, בתי סובלת מבטן נפוחה, כאבי בטן, גזים ובעיקר צואה קשה, יבשה ובצורת עיגולים קטנים. הצואה יכולה להופיע בצבעים של ירוק וחום באותה יציאה.
היא נותנת צואה כל יום, אך נראה שהיא די מתאמצת ושהיא לא לגמרי מתרוקנת בתום מתן היציאה.
המצב הוא כזה מאז נולדה. כתינוקת היא ינקה ונתנה צואה אחת לשלושה שבועות. מרגע שהתחלנו מזון מוצק היא סובלת מהתסמינים הנ"ל (כבר 3 שנים).
אציין עוד כי היא ילדה פעילה , היא נראית גדולה מגילה (נראית כבת ארבע וחצי) ויש לה תיאבון בריא. היא לא מאוד אוהבת פחמימות, אבל אוהבת קטניות, בשר, פירות וירקות. היא שותה המון מים.
שאלותיי הן:
1- האם יתכן שהיא סובלת מצליאק (לא ידוע על מקרים במשפחה), או תסמונת המעי הרגיז?
2- איך עליי להתחיל את תהליך הבדיקה?
אני גרה בקנדה ולכל רופא מומחה דרושה הפנייה של רופא משפחה, כך שהתהליך יכול לקחת חודשים. לכן, הייתי רוצה להגיע מוכנה ולדעת מה לדרוש מהרופא, על מנת שלא לבזבז עוד זמן יקר. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה קשה ויבשה לילדה בת שלוש וחצי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין09/09/2011עליך לפנות לפורום גסטרו ילדים. זהו פורום מבוגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקיבהיוסי08/09/2011
יש לי עבר של בעיות בקיבה שלאחר שנים של רגיעה שוב פעם חזרו לי כאבים חזקים באיזור הקיבה שלחו אותי לעשות בדיקת חיידק הליקובקטר: התוצאה 0.6(טווח בין 0-3.5) רציתי לברר מה זה התשובה שקיבלתי שיש את החיידק? או שאין? כרגע לאחר ביצוע בדיקת הליקובקטר אני נוטל כדור לנטון בהמלצת רופאת הגסטרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקיבה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/09/2011אין חיידק. תנסה לנטון למשך חודש ואם אין הטבה תפנה לביקורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בהקשר לשטיפה מוגזמת במקלחתג.08/09/2011
שלום רב,
אני כעיקרון שומר על ניקיון אבל תהיתי אם זה אולי חלק מהעניין שגורם לי לכאבי בטן.
עד כמה שאני יודע יש לי מעי רגיז, ככל הנראה פסיכוסומטי לגמרי/כמעט לגמרי.
בעת שאני מתקלח אני שוטף את הישבן היטב עם זרם מים חזק למדי לאורך זמן, על מנת לשמור על ניקיון שכן יש לי יציאות רבות יחסית לשירותים.
תהיתי אם שטיפה כזו "נמרצת" על בסיס יומי במקלחת עלולה לפגוע באיברים הפנימיים יותר?, אולי במעיים? (עקב החדרת המים לאורך זמן). האם יש מקום לדאגה, האם יכול להיות שזה מהווה חלק מהסיבה לכאבי הבטן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בהקשר לשטיפה מוגזמת במקלחת - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/09/2011זה יכול לגרום לכאבי בטן בגלל החדרת אויר למעי. כמו כן יש דיווחים נדירים על קרע במעי בגלל שטיפות דומות. לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והמשך קצר לשאלה
ג.16/09/2011תודה רבה, אם כך עלי לשטוף את איזור הישבן בעדינות יותר וזה אמור להוריד את החשש מפגיעות כאלו ואחרות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארצה להוסיף דבר נוסף
ג.16/09/2011ארצה להוסיף גם, מכיוון שיש לי הרגשה שיתכן והבנת אותי לא נכון.
לא מדובר פה על חוקן או משהו, סך הכל על שטיפת הישבן במקלחת עם זרם מים בינוני-חזק לאורך זמן על מנת לשמור על ניקיון. האם זה אכן כה מסוכן?
ובהמשך לשאלה שהוספתי לעיל, כעיקרון הדרך למנוע את הסיכון היא פשוט להשתמש בזרם חלש יותר לאורך זמן קצר יותר?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והמשך קצר לשאלה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/09/2011שטיפה חיצונית בלבד ללא החדרת מים לחלחולת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, השטיפה הייתה חיצונית מלכתחילה
ג.18/09/2011מלכתחילה דיברתי על שטיפה חיצונית, פשוט יתכן שזרם המים עבר גם דרך פי הטבעת, זה לא שהצמדתי את ראש הדוש אל האזור שם.
אני חושב שהייתה קצת אי הבנה, אבל הבנתי את העקרון, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסלילי08/09/2011
לפני כחודש עברתי ניתוח של הוצאת פוליפ מהגרון. לפי דברי הרופא הפוליפ נוצר עקב ריפלוקס שגרם לי לחיכוכים בלתי פוסקים. לאחר הניתוח חלה הקלה בחיכוכים וביומיים האחרונים הם שוב חזרו אני לוקחת כשבועיים לוסק פעמיים ביום לפני כן לקחתי לנטון ואומפדרקס שלא עזרו בכלל. מה עושים אני חוששת שאם הריפלוקס לא יעבור אצטרך לעבור שוב ניתוח עקב היווצרות נוספת של הפוליפ כמה זמן לוקח עד שהלוסק מתחיל להשפיע.
אשמח לעזרה גם מנסיון של הגולשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/09/2011מקובל לקחת טיפול לחודשיים-שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאל באזור הצלעותקוגן08/09/2011
שלום ד"ר
ביום חמישי שתיתי אלכוהול במסיבה, בשישי היו כאבי בטן והקאתי פעם אחת. בגלל הכאבי בטן כמעט ולא אכלתי בשישי ושבת. בראשון כשניסיתי לאכול הרגשתי צריבה בבטן העליונה, עכשיו אני יכול לומר שהצריבה עברה אבל בערך כיומיים יש לי כאבים בצד שמאל כאילו ליד הצלע התחתונה. אתמול הייתי אצל רופא משפחה הוא הביא לי omepradex והפניה לבדיקת דם. תוצאות הבדיקה: bilirubin total 2.3 , וחוץ מזה הצואה עטופה כביכול בשכבה ירוקה(סליחה על הפירוט). אני בן 20 שוקל בסביבות ה70 קילוגרם ואף פעם לא היו לי בעיות מסוג זה. תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל באזור הצלעות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/09/2011אלכוהול וגם הקאות יכולים לגרום לצריבה שהרגשת. תעזר באומפרדקס לשבוע- שבועיים וקרוב לוודאי שהכל יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לתת תרבית צואה לקופת החולימור07/09/2011
שלום. הרופא דורש ממני למלא את המבחנה בצואה ולתת אותה בקופת חולים. מאחר וכל יום אני עובדת מתי ניתן לתת את המבחנה , האם ניתן לתת אותה בצהריים?צריך לכך אישור מיוחד? תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ניתן לתת תרבית צואה לקופת החולי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין08/09/2011כדאי לברר זאת עם המעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הליקובטורשרון06/09/2011
ערכתי בדיקת נשיפה ויצא לי 17.314 שהערך הוא 0-3.5 האם יש לי את החיידק ובאיזה רמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק הליקובטור - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין07/09/2011יש חיידק. אין ערך למספר זה לא קשור ל"רמה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)