מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- נטורופתיה ותזונה
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- רפואת שיניים לילדים
- NLP דמיון מודרך
- מחלות ריאה אסטמה
- תזונת ספורט
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- בנות, העצמה נשית
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- רשלנות רפואית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.פרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
- סרטן שד והמתנה להיכנס להריוןשני15/12/2016
שלום,
לפני 3 חודשים הובחנתי בסרטן שד חד צדדי, עברתי ניתוח כריתה חלקית בשד ימין להוצאת הגוש.
לאחר קבלת תשובת האונקוטייפ אושר לי שאין שלא חייב כימותרפיה ואני אקבל הקרנות וטיפול הורמונלי.
דובר עם האונוקולוגית על הריון עתידי והיא המליצה לי להתחיל כדורים ולחכות שנתיים וחצי ורק לאחר מכן להכנס להריון כי זה מה שמקובל בספרות הרפואית
רציתי לדעת אם קרינה יכולה לפגוע בפוריות וכמה זמן אחרי אפשר לתכנן הריון?
והאם יש מחקרים שמדברים על הריון לפני מתן כדורים הורמונלים?
יש לציין שקשה לי לחכות 3 שנים בשביל הריון וזה נושא שמלחיץ אותי מאוד
אם הוציאו את הגוש בשלמותו מה הבעיה להמתין עם הכדורים לאחר הריון?
יש לציין שהגוש חיובי להורמונים ושלילי לביולוגי וקטן מ2 סמ בגודלו ובלוטות נקיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אבי בן הרוש15/12/2016שלום רב, המשתנה החשוב ביותר שחסר הוא גילך. הקרינה (שאינה מכוונת לאגן) והכדורים אינם פוגעים בשחלות אך הזמן שחולף עלול לשנות. ייעוץ רחב יותר וספציפי צריך להנתן בפגישה אישית. מאחל לך החלמה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות

האם אתם אובססיבים?