התלבטות לגבי הקפאת עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות לגבי הקפאת עוברים
    E
    07/06/2017

    שלום
    אנחנו עם 2 ילדים מהריון טבעי
    רצינו לעשות הקפאת עוברים לשלב
    יותר מאוחר
    האם הסיכוי לעוברים עם מומים יותר
    גדול?
    האם הטיפול יכול לגרום לגירוי יתר?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הקפאת עוברים

    פרופ` אבי בן הרוש
    09/06/2017

    יש משתנים רבים שקשורים בשאלות שלכם, בעיקר גיל האישה. באופן כללי ניתן לומר שבטיפולי הפריה חוץ גופית יש עלייה מסויימת במומים ביילוד אך הדבר בעיקר קשור ברקע של בני הזוג. להקפאה עצמה אין כמראה תוספת סיכון משמעותית. ניתן להמנע מגירוי יתר שחלתי בבחירה נכונה של פרוטוקול הטיפול.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


