רעש לבן לתינוק - מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רעש לבן לתינוק - מומלץ?
    דור
    28/02/2025

היי, אנחנו הורים טריים לתינוק (בן 4 חודשים) שמסרב לישון בלילה. קראתי כתבה באיזה בלוג שמומלץ לשים רעש לבן כדי לעזור לתינוק לישון. ממליצים? מוצר ספציפי שכדאי? איך הhatch rest שמומלץ בכתבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעש לבן לתינוק - מומלץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לדעתי פחות הכתובת

קובי סופר
    02/03/2025

שלום דור,

אני לדעתי פחות הכתובת. אני רק יכול לומר מילדיי שלא השתמשנו. ניסתי להשמיע דרך יוטיוב ולא ראיתי תועלת. מה שקרה אצלנו שגם היה ילד שלא התחבר לשינה זה שבמקרה הייתה הרצאה של יועצת שינה שעלתה 20 שקלים (עד היום אני חושב שאלו ה-20 שקלים הכי טובים ששילמתי).
    הדבר הכי חשוב שלמדנו הוא הרגלים. האכלה בשעות מסודרות, שנת צהריים 2-4, טיול בערב בשקיעה כדי שהילד יבין שלילה ותכף ישנים, האכלה, מקלחת והרדמה. בהתחלה זה היה קשה מן הסתם לא נרדם בצהרים ולא בערב אבל המשכנו להתעקש על הסדר ובסוף זה תפס (ואפילו יחסית מהר). לכן ההמלצה שלי לפחות זה הרגלים ושגרה קבועה.
    כמוכן צריך לבדוק אם התינוק עם מוצץ או שהוא גם סרבן מוצצים כי זה גם משפיע על השינה (אצלנו התינוק היה סרבן מוצצים), לכן בשילוב השגרה וכאשר מצאנו את המוצץ המתאים שהוא נתפס הכל עבד. בנוסף יש טכניקות הרדמה כמו עם מנשא קשירה וקפיצה על כדור פיזיו, את זה עשינו בלידה השנייה (כמובן הרגלנו די מהר למוצץ). כאן מהתחלה הייתה שינה די טובה כמובן יחד עם ההרגלים.

מעבר לזה אני לוקח בספק כל כתבה/בלוג. בסוף יש אפלייט שהמקשר למוצר מקבל תמלוגים. אבל אפשר לבחון עם יועצי שינה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו