מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רעש לבן לתינוק - מומלץ?דור28/02/2025
היי, אנחנו הורים טריים לתינוק (בן 4 חודשים) שמסרב לישון בלילה. קראתי כתבה באיזה בלוג שמומלץ לשים רעש לבן כדי לעזור לתינוק לישון. ממליצים? מוצר ספציפי שכדאי? איך הhatch rest שמומלץ בכתבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לדעתי פחות הכתובת
קובי סופר02/03/2025שלום דור,
אני לדעתי פחות הכתובת. אני רק יכול לומר מילדיי שלא השתמשנו. ניסתי להשמיע דרך יוטיוב ולא ראיתי תועלת. מה שקרה אצלנו שגם היה ילד שלא התחבר לשינה זה שבמקרה הייתה הרצאה של יועצת שינה שעלתה 20 שקלים (עד היום אני חושב שאלו ה-20 שקלים הכי טובים ששילמתי).
הדבר הכי חשוב שלמדנו הוא הרגלים. האכלה בשעות מסודרות, שנת צהריים 2-4, טיול בערב בשקיעה כדי שהילד יבין שלילה ותכף ישנים, האכלה, מקלחת והרדמה. בהתחלה זה היה קשה מן הסתם לא נרדם בצהרים ולא בערב אבל המשכנו להתעקש על הסדר ובסוף זה תפס (ואפילו יחסית מהר). לכן ההמלצה שלי לפחות זה הרגלים ושגרה קבועה.
כמוכן צריך לבדוק אם התינוק עם מוצץ או שהוא גם סרבן מוצצים כי זה גם משפיע על השינה (אצלנו התינוק היה סרבן מוצצים), לכן בשילוב השגרה וכאשר מצאנו את המוצץ המתאים שהוא נתפס הכל עבד. בנוסף יש טכניקות הרדמה כמו עם מנשא קשירה וקפיצה על כדור פיזיו, את זה עשינו בלידה השנייה (כמובן הרגלנו די מהר למוצץ). כאן מהתחלה הייתה שינה די טובה כמובן יחד עם ההרגלים.
מעבר לזה אני לוקח בספק כל כתבה/בלוג. בסוף יש אפלייט שהמקשר למוצר מקבל תמלוגים. אבל אפשר לבחון עם יועצי שינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)