מה דעתך על נונה ובייביבוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה דעתך על נונה ובייביבוס
    נטע
    01/04/2025

אשמח לדעת מה דעתך לגבי נונה TRIV NEXT
    בכללי נדגשים זה שבעיקר תהיה קלה ומתקפלת ביד אחת וכמובן אמבטיה בשכיבה מלאה ונוחה לתינוק. בעיקר שימוש עירוני או בפארק/חורשה/ דרך עפר. צריך להיכנס לרכב קטן.

איפה ניתן לראות את הבייבי בוס? בפתח תקווה/רמת גן/ראשון לציון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנונה והבייבי בוס עונות לדרישה

קובי סופר
    02/04/2025

שלום נטע,

הנונה והבייבי בוס עונות לדרישה.
    שתי העגלות מתקפלות די בקלות ולגודל קומפקטי.
    יכולת הניוד העירונות של שתי העגלות מעולה ושתיהן יוכלו להתמודד עם דרך משובשת של פארק וכו'.

אני כמובן ממליץ יותר על הבייבי בוס כי המושב שלנו יצוק מפלסטיק ולא מרשת. העגלות שלנו יותר קלות במשקל. דגם הבובקט 3 מתקפל יותר קטן ולכן תופס פחות מקום ברכב. כמוכן הגגונים שלנו יותר גדולים ומצלים טוב יותר.
    משלמים פחות, מקבלים יותר כי אצלנו יש 5 שנים אחריות מלאה. בנוסף כל הבדים 100 יורדים לכביסה כולל גגונים, בד היקפי חיצוני של האמבטיה כאשר ברוב העגלות החלקים האלו לא מתפרקים או מתפרקים עם חלקי פלסטיק שלא מאפשרים הכנסה למכונה.

יחד עם זאת, תמיד אני ממליץ לא להתסמך עליי או על אנשי מכירות כי יש לכולם אינטרס למכור מה שטוב לכיס ולא תמיד מה שנכון לצרכן.
    לכן אני ממליץ להתנסות פיזית עם העגלות:
    לשים משקל של 12 ק"ג ולנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לקפל כאשר המושב פונה לכיוון ההורה, לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל יחד עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב. ככה תוכלו לראות מה נכון לכם יותר.

החיסרון הגדול של הבייבי בוס שהעגלות לא נפוצות ברשתות והרבה חנויות.
    ניתן לראות בעיקר במגזר החרדי בבני ברק בחנויות ניו בורן, קינדרלנד, גולד בייבי.
    כמוכן ניתן בתיאום מראש (דרך דרכי יצירת הקשר באתר שלנו) להגיע לאור יהודה ולראות אצלנו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו