חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
    יעל
    30/01/2020

שלום לדר כמעט שנה יש לי בעיות בהליכה הולכת הליכת ברוז מתקשה ללכת יש לי חוסר שווי משקל סחרור בקימה אם אני לא עומדת קצת אני עפה יש לי חולשןת בשתי הרגליים יש לי אי יציבות בעיות בליעה בעיות עצירות כרונית בעיות במתן שתן מיעוט שתן יש לי צבירת נוזלים בגוף כאביי תופת בגב עליון וברום הבטן מתקשה לשתות מים ואז לאכול האוכל נשאר בושט סובל מלחץ מוגבר לושט העליונה המים השומנים והמזון לא נספגים היטב אני רזה מאד ומיובשת האף מדמם מהיובש אין לי רוק אז זה מקשה גם על הבליעה כל העור יבש גם העיניים נשלחתי לסי.טי.מח ולסי.טי. מותני שניהם לא מראים שיש לי פרקינזון איזו בדיקה עליי לבקש? מאד מודאגת ממצבי רעד אין לי יש לי תנוחת סקיפוזיס צעדים איטיים עם בעיות העיכול כבר חולה 5 שנים מאז בעיות ההליכה גם נהיו בעיות בליעה האוכל נעצר בושט וזה גורם לכאביי תופת גם כל שתית מים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• חשד למחלת פרקינסון

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    04/02/2020

שלום ועל ותודה על שאלתך,

התחום הנוירולוגי באמת מורכב, במיוחד פרקינסון והפרעות תנועה. הסימפטומים שלך אינם ספציפיים - שזה אומר שיש רשימה של מחלות שיכולות להסביר את התלונות. לכן, לצערי, הדרך היחידה זה להיבדק ע"י נוירולוגים בתחומים שונים כולל הפרעות תנועה כמובן ואולי גם להיבדק ע"י אורתופד.

בהצלחה ותרגישי טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו