מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?יעל30/01/2020
שלום לדר כמעט שנה יש לי בעיות בהליכה הולכת הליכת ברוז מתקשה ללכת יש לי חוסר שווי משקל סחרור בקימה אם אני לא עומדת קצת אני עפה יש לי חולשןת בשתי הרגליים יש לי אי יציבות בעיות בליעה בעיות עצירות כרונית בעיות במתן שתן מיעוט שתן יש לי צבירת נוזלים בגוף כאביי תופת בגב עליון וברום הבטן מתקשה לשתות מים ואז לאכול האוכל נשאר בושט סובל מלחץ מוגבר לושט העליונה המים השומנים והמזון לא נספגים היטב אני רזה מאד ומיובשת האף מדמם מהיובש אין לי רוק אז זה מקשה גם על הבליעה כל העור יבש גם העיניים נשלחתי לסי.טי.מח ולסי.טי. מותני שניהם לא מראים שיש לי פרקינזון איזו בדיקה עליי לבקש? מאד מודאגת ממצבי רעד אין לי יש לי תנוחת סקיפוזיס צעדים איטיים עם בעיות העיכול כבר חולה 5 שנים מאז בעיות ההליכה גם נהיו בעיות בליעה האוכל נעצר בושט וזה גורם לכאביי תופת גם כל שתית מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד למחלת פרקינסון
ד``ר סיימון ישראלי-קורן04/02/2020שלום ועל ותודה על שאלתך,
התחום הנוירולוגי באמת מורכב, במיוחד פרקינסון והפרעות תנועה. הסימפטומים שלך אינם ספציפיים - שזה אומר שיש רשימה של מחלות שיכולות להסביר את התלונות. לכן, לצערי, הדרך היחידה זה להיבדק ע"י נוירולוגים בתחומים שונים כולל הפרעות תנועה כמובן ואולי גם להיבדק ע"י אורתופד.
בהצלחה ותרגישי טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?