מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסט טראומה עקב שירות צבאידניאל חנוכייב26/04/2020
שלום לכולם
שמי דניאל בן 27
אני מאובחן כסובל מפוסט טראומה עקב השירות הצבאי בצוק איתן
לפני שלוש שנים התחלתי להרגיש תחושות מוזרות ברגליים לפני שינה ועוד תופעות שרירים שלא הכרתי בעבר
כל פעם שאני הגעתי לרופא איך ששמעו את הפוסט טראומה הפסיקו להקשיב לי
והבעיה רק הולכת ומחמירה
אני סובל מפירקוסי שרירים שמגיעים לעיתים בכל הגוף ולאחרונה גם בראש
אני סובל מסוג של דקירות ותזוזה בלתי רצונית אחראי בחלק אחר בגוף
לפני השינה השרירים של הרגליים שלי צורבים מרגיש לי כאילו אני חייב להזיז אותם סוג של מתח מוזר כזה טקס שנמשך כל לילה במשך חצי שעה בערך
בנוסף יש לי לפעמים תחושת שריפה ברגליים ודקירות
זאת בעיה שנמשכת כבר המון זמן ורק מחמירה ואני מרגיש הרופאים לא מקשיבים לי בגלל הפוסט טראומה
היום הייתי אצל רופאה שלא הקשיבה לי ונתנה לי כדורים בשם sifrol שרק מהקריאה של האזהרות נלחצתי עוד יותר
אשמח לחוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת יפרול
ד``ר סיימון ישראלי-קורן02/05/2020שלום דניאל ותודה על השאלה,
הסימפטומים שלך אכן מתאימים לרגליים חסרות מנוחה (restless legs syndrome). שזה כנראה המחשבה של הרופאים שלך שרשמו לך סיפרול. לדעתי זה אופציה טובה. אתה גם מתאר עוד סימפטומים, אולי כן קשור לפוסט טראומה / מצב נפשי, אולי לא. מומלץ בכל מקרה גם הערכה פסיכולוגית פסיכיאטרית על מנת להערך בזה ואף לקבל טיפול תרופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?