אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא
    טלי
    27/08/2011

אמי בת 65 לאחרונה החלו אצלה סימנים מדאיגים כגון היא שוכחת המון לכבות את הגז , שוכחת להוסיף תבלינים לאוכל, שוכבת המון, מתלוננת על כאבים ברגליים ובגב, למרות שבבדיקות רפואיות לא נמצא דבר, הולכת לקניות ולא קונה דבר כי היא "לא צריכה", הצעדים שלה כבדים ואיטיים, הדיבור שלה כבד ואיטי, מתקשה בשליפת מילים, אפילו שמות של נכדים, הבית מאד מוזנח ומלוכלך, אני חושבת שגם ההגיינה האישית, אין לה כח לעשות דבר. בהתחלה חשבנו שזה אולי דכאון כי אבא היה מאושפז בבית חולים תקופה ארוכה. היא לא רצתה לטפל בדכאון ואני חוששת שהמצב רק החמיר ויחמיר. האם אלו סימנים לאלצהיימר? מה לעשות איתה? היא לא מעוניינת שנלך איתה לרופא ואומרת שהיא תספר לו מה קורה, אבל אני לא כ"כ סומכת עליה. מה אפשר לעשות? למי לפנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא

הוספת תגובה

• אמא - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    28/08/2011

שלום
    זה יכול להיות גם דכאון אך חייבים לעשות איבחון ,נא לפנות לרופא המישפחה ומישם תוכל לפנות ליועצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו