מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    ירון
    26/10/2011

שלום רב
    אבי בן 63 לאחרונה התחיל לשכוח דברים למרות שמאז ומעולם היתה לו בעית זיכרון לאחרונה היא מחמירה בקצב דיי מהיר,מתבלבל בהתמצאות מדי פעם(לא תכופות)כשנוהג ברכב מתבלבל ואז מתקן וחוזר לעצמו, נעזר בפתקים ומתעד מה עושה,הוא בעצמו טוען שזה קורה לו לעיתים תכופות בזמן האחרון,בנוסף יש לו ירידה בשמיעה בכמה שנים האחרונות ,לאחרונה ממש מורגש,בבדיקת שמיעה נמצא תקין לגילו.שמתי לב שמתעצבן בקלות מדברים קטנים.
    אבי מאוד שומר על עצמו ואין רופא שהוא צריך ללכת אליו מפאת גילו והוא לא הלך, או בדיקת ביטחון שלא עשה.משקל תקין הכולסטרול ולחץ הדם תקינים אינו סוכרתי.
    יש לי חששות לגבי מצבו, כיצד עליי להגיד לו שיעשה בדיקה אצל נוירו גריאטר או רופא מישפחה לאבחון אלצהיימר , הוא גם ככה מרגיש לא טוב עם המצב..אני חושש שיכנס לדיכאון .אמרתי לו שיילך לנוירולוג לבדיקה אך אינו עושה את זה.האם הוא יכול להבין לבד שצריך עזרה.?
    אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

• מה עושים - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    27/10/2011

צריך להסביר לו שרופא מתאים יכול לעזור לבעיות שמטרידות אותו ולפי מה שאתה אומר הוא אכן מודע לבעיות. ניתן לשפר את מצבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסף יקר - עליך לעזור לו

ירושלמית
    02/08/2012

אני מטפלת עכשו במקרה משפחתי דומה - בן 59 ...לקח לנו זמן, אבל בסופו של דבר צריך לשכנע אותו - בעדינות - וללכת איתו לבדיקה. קרוב לודאי שלא ילך בעצמו. יש מרפאות זכרון שבודקות את כל המצב - באיכילוב בת"א ובשערי צדק בירושלים. עם האבחנה ממשיכים הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו