אבי חולה דימנציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי חולה דימנציה
    חבס גלית
    10/11/2011

שלום
    לפני כמה זמן שאלתי אותך שאלה וקיבלתי תשובה יש לי שאלה נוספת
    לפי התפרצות המחלה גלינו סוד על אבי ממשך כל חייו גילינו כי הוא ניהל חיים כפולים הרבה שנים ולא ידענו פתאום עם פרוץ המחלה העבר עזב אותו ואנחנו נשארנו בתמונה כמובן משפחתו העיקרית המצב הבריאותי לא איפשר להחזיק אותו בבית מפני שהוא השתתק ברגליים לא יכול לתת שתן ללא קטטר ולכן נאלצנו בהמלצת הרופא להכניס אותו למוסד סיעודי , אנו הולכים כל יום כולם כולל אמא (למרות שהיא פגועה מאד ממה שגילינו) ונמצאים לידו מבוקר עד ערב אבל אבי מאד מדוכא כל הזמן עם הראש למטה לא רוצה לאכול לא לדבר ומדבר כל הזמן על האוטו שלו הוא היה נהג מונית , אמא שלי מפרשת את הדבר כיאלו שהוא רוצה לראות את אהובתו ולכן אלינו הוא לא מתיחס ,אני רוצה להאמין שהוא אולי כועס על זה שהכנסנו אתו למוסד, כרופא ממוחה מה דעתך האם זה נכון מה שאמא שלי חושבת או שזה רק פנטזיה שעולה לה לראש
    מה עובר על אדם כזה מבחינת המחלה האם יתכן שהוא באמת כועס עלינו הוא שהוא מתגעגע ולכן הוא מרזה וסובל מאד אני מאד רוצה להבין מה עובר לו בראש לציין שהוא שפוי מזהה אותנו לפעמים מדבר לענין
    מצפה לתשובה מעמיקה על המחלה
    האם יש מקום שבו אנו יכולים לקבל הסבר או שיחות על מנת שנבין יותר מהי המחלה הארורה הזאת שנפלה עלינו בפתאומיותמצפה לתשובה
    גלית חבס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבי חולה דימנציה

הוספת תגובה

• אבי חולה דימנציה - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    13/11/2011

אין דרך לדעת מה קורה אתו מלבד לדבר אתו ולנסות להבין ממנו מה קורה לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו