מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנוגע לאלצמהיירנועה22/11/2011
שלום , אני נועה תלמידת יב' במגמת מכטרוניקה.
במסגרת המגמה שלי אני עושה פרויקט לעיכוב מחלת האלצמהייר
כלומר - מערכת לאלו שחלו - בתוך הפרויקט אני מכניסה כול מיני דברים פעילויות פיזיות ודורשות חשיבה על מנת לעכב את התדרדרות המחלה .
אני צריכה לחקור את המחלה לעומק ולכן פניתי לפורום זה ואשמח אם יענו לי על כמה שאלות חשובות -
במסגרת הפרויקט אני רוצה קודם כול לבדוק את רמת החולה כדי למיין אותו לכול מיני משימות שונות .
השאלה שלי היא כזאת - כיצד יש לאבחן בדרכים טכנולוגיות את החולה ?
בנוסף אני רוצה לבנות לו כול מיני משחקי זיכרון אך אני צריכה לדעת מה הם יכלתם כדי להתאים את המשחק.
כלומר מהם ההבדלים המהותיים בין בן אדם בריא לבין חולה במחלת האלצמהייר ?
לדוגמא במשחק זיכרון - לעומת בן אדם בריא מה יהיו היכולות הבסיסיות שיוכל לבצע חולה האלצמהייר ?
אשמח לתשובות , ומקווה שרשמתי מספיק ברור . אם לא תקן אותי.
תודה נועה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע לאלצמהייר - תגובה
ד``ר ירחמיאל ברבר23/11/2011שלום
אלו שאלות קשות לענות ככה ,
אני ממליץ לך לפנות למרפאה לטיפול באלצהיימר למשל באיכילוב דר אש ולהגע לשם ולנסות לקבל הדרכה יותר ספציפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)