שיכחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיכחה
    נטלי
    28/01/2012

אני בת 50 ואני מרגישה שאני שוכחת דברים לפעמיים כשאני מדברת עם אנשים אני שוכחת את המילים אני נלחצת מזה וכשאני רוצה להסביר את עצמי אז קשה לי מאוד, או שכשמדברים בטלויזיה אחרי דקה אני שוכחת מה נאמר הכוונה אני לא יכולה או לא מצליחה לספר ולהסביר בדיוק מה נאמר יוצא לי סלט ולפעמיים איני זוכרת פתאום במין דאון,מה קורה לי בראש האם יש לי בעיה משהו שיכול לרכז לי את הזיכרון,אני ממש גרועה בזיכרון לזכור שמות של ילדים בצהרון לפעמיים קשה לי אני צריכה לשבת עם הילד המון בשביל להזכר בשם שלו, מה עושים? אני אישה בריאה לחלוטין אישה שמחה,משפחה בעל ילדים הכל טוב ב"ה וכמובן שאני עובדת. מה אני יכולה לעשות בכדי להיות יותר מרוכזת כי לפעמיים אני מעדיפה לא לדבר ולשתוק לא רוצה להגיע למצב של להסתגר בתוך עצמי חלילה וזה כואב לי ולזה אני לא רוצה להגיע ,אנה עיזרו לי להמשיך להיות מאושרת לבעלי ולילדיי, אשמח לדברים טבעיים. אגב. לאימי יש אלצהיימר בשלב של שכחה לארועים לימים איזה יום היום את ילדיה עדיין היא מזה את נכדיה כמעט ולא רק חלק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיכחה

הוספת תגובה

• שיכחה - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    29/01/2012

שלום
    זה יכול להיות גם ממתח בכל אופן רצוי לבא לבדקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו