אלצהיימר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלצהיימר
    ליאת
    18/09/2012

שלום
    אבי בן 79 אובחן כחולה אלצהיימר לפני כשנה,נטל כדורי אביקסה וסבל משיכחה והזיות קלות. לפני חמישה חודשים אבי אושפז בבית חולים במצב לא טוב מעצירת שתן עקב התרחבות הפרוסטטה , הגיע לבית חולים עם קרטנין 20 . אבי אושפז בבית חולים שלושה וחצי חודשים , עקב זיהומים וחיידקים מבית החולים. הונשם הנשמה מלאכותית כשלושה שבועות, קיבל אנטיביוטיקה בכמויות. אבי שוחרר מבית החולים ונמצא בבית כרגע , אבל חלה הידרדרות משמעותית מבחינה קונגטיבית בילבול לא מזהה אנשים הזיות ומונולוגים וסיפורים וכאילו אני עובדת אצלו וכאילו הוא מוכר לי סחורה. עושה את צרכיו בחיתולים , ולא אומר שהוא צריך ללכת לשירותים. [ עד לפני חודשיים וחצי לפני שהיה מונשם היה הולך לשירותים לעשות את צרכיו , ] השאלה שלי .. האם זה הידרדרות של המחלה , תוך חודשיים למצב מתקדם , . האם זה בגלל שהיה מאושפז תקופה ארוכה בבית חולים? תרופות שקיבל באישפוז ? הנשמה מלאכותית? מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלצהיימר

הוספת תגובה

• אלצהיימר - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    18/09/2012

שלום בגיל כזה כל מחלה כל זיהום מחמיר מצבו של החולה הקשיש קל וחומר מי שסובל מדמנציה , במידה ויש הזיות ניתן לטפל בתרופות , שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

ליאור
    21/09/2012

שלום דוקטור
    בהמשך לשאלתי שכחתי .. כשאבי אושפז לפני 5 חודשים היה הולך לשירותים באופן עצמאי, גם בבית חולים , לאחר חודשיים של אישפוז אבי קיבל דלקת ריאות ומצוקה נשימתית ואז חובר להנשמה מלאכותית שלושה שבועות . מאז שניגמל מההנשמה המלאכותית חלה הידרדרות ועושה את צרכיו בחיתולים ולא אומר שצריך לשירותים. יש לציין שבחודשיים הראשוני לאישפוזו לפני ההנשמה היה הולך לשירותים . האם זה יכול להיות מהאלצהיימר [ אובחן לפני שנתיים] או מהתהליך שעבר בבית חולים. האם יש מצב לשינוי

תודה דוקטור
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתה לי

ליאור
    26/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתה לי - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    27/09/2012

עניתי עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    27/09/2012

שלום רב
    במחלת אלצהימר ובכלל בחולים קשישים ,כל מחלת חום,אשפוז וכו יכולים לדרדר מצבו של החולה ,
    כמובן שבמחלת דמנציה כמו אלצהיימר אי שליטה על סוגרים יכולה להיות כתוצאה מהחמרה במחלת האלצהיימר ,
    צריך לתת לזמן. ולראות אם זה הפיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו