אטרופיה מוחית, בת 26

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטרופיה מוחית, בת 26
    מ
    24/09/2012

שלום,
    לאחר בדיקת CT קיבלתי חוות דעת שבין היתר אומרת:
    "יש מידה של אטרופיה כללית קלה ביחס לגיל הנבדקת (26) החריצים והחדרים נדיבים מהצפוי"

מקריאה באינטרנט זה לא נשמע מבטיח לבחורה בגילי. למה עליי לצפות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטרופיה מוחית, בת 26

הוספת תגובה

• אטרופיה מוחית, בת 26 - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    24/09/2012

למה בוצעה הבדיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מ
    24/09/2012

אני סובלת ממיגרנות מזה מס' שנים ופניתי לניורולוג כדי שיפנה אותי לבדיקה שכזו.

הבדיקה גילתה הצטברות נוזל אקסטרה אקסיאלית בגומה האמצעית משמאל - ואז שלחו את הדיסק לחוות דעת שניה. חוות הדעת השניה אמרה כך:

- מידה של אטרופיה כללית קלה ביחס לגיל הנבדקת, החריצים והחדרים מעט נדיבים מהצפוי
    - חלל CSF מורחב בקדמת הגומה האמצעית מצד שמאל

כעת שוקלים להפנות אותי לMRI בכדי לבדוק את הציסטה\הצטברות הנוזלים. אך המושג "אטרופיה" די מדאיג אותי כשלעצמו. הבנתי שהתנוונות שכזו מתרחשת רק בגיל הרבה יותר מאוחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    24/09/2012

אני מציע שתפני לנוירולוג שמטפל בך. אני לא מניח שיש קשר למחלה ניוונית כלשהי שצריכה אכן להדאיג אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו