חג שמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח
    חנה
    01/10/2012

יש לי תהיה: 1. בעלי בן 66 נמצא כנראה בשלב התחלתי של דימנסיה. שוכח מהרגע להרגע ועוד... הוא נמצא בבקרים במתנ"ס. 2. בהתיעצות עם מנהלת מחלקת זיכרון לא קיבלתי "שם" ברור לתופעה.. לשאלתי האם זה אלצהיימר ענתה ש"אינה פוסלת את האפשרות". אני מבינה שהתוצאה אינה חד משמעית , ורק בודקים את ההבדלים בין בדיקה אחת לשניה. 3. היה לי חשוב להשיג את תרופת "אקסלון" - לאחר מאבק כרגע הוא מטופל עם מדבקות "אקסלון". 4. הוא הופנה ל ריפוי ועיסוק- אך לא התקבל שם לטיפול מאחר והוא אינו מחובר לעצמו (תמיד היה כזה) ואינו חושב שיש לו בעיה. 5. שאלתי הינה: האם יש צורך/כדאיות להמשיך ולבדוק כאשר הראיות נמצאות בשטח. 6. נלחמתי רבות בקבלתו לריפוי ועיסוק במרפאת בית חולים בלינסון, אך ללא הועיל - האם זה חשוב?? ולמי רעיון הכיצד אפשר להתקבל שם , גם כאשר הפציינט בהכחשה. 7. האם ישנם גברים/נשים בפתח תקוה במצב דומה שניתן לחבר ביניהם למשחקי רמי או משחקים אחרים. 8. ואחרון במידה ויש "אדם" שהינו "מאנטש" בסביבות ה 60 אשר מתמודד עם בעיה דומה עם זוגתו ואולי רוצה /זקוק לשתף - אשמח.. כמו כן ישנה אפשרות לצרוך מעט תרבות ע"מ למלא מצברים. תודה מראש חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח

הוספת תגובה

• חג שמח - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    02/10/2012

לשאלתך רצוי להמשיך עם אקסלון ,לגבי מעון יום לקשישים בפתח תקוה אין לי כל ידע ,צריך לבדוק שם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו