תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות
    ליאור
    10/11/2012

שלום ושבוע טוב
    אבי חולה באלצהיימר אובחן לפני שנתיים והתחיל לפני שנתיים ליטול אביקסה. היה במצב טוב עצמאי . לפני 6 חודשים אושפז בבית חולים עקב אצירת שתן ובעיות ערמונית, היסתבך בזיהומים מבית החיולים היה מונשם עקב דלקת ריאות. אושפז 3 חודשים עד ספטמבר. במהלך האישפוז היתדרדר מצב האלצהיימר הזיות רגזנות זיכרון . הזיות ואי שקט שמתחילים להופיע החל משעות הערב. קיבל מהפסיכוגריאטר ריספונד רבע מילגרם פעמיים ביום. שאלתי את הפסיכוגריאטר מה לגבי האיביקסה ונוא אמר לי שזה לא יעזור לו , שזה ניתן רק בהתחלת המחלה.
    הייתי מעוניינת שתשיב לי האם יש כדור שמונע היתרדרות המחלה במצב של אבי .? או שבשלב מסויים באמת לא יעזור שום כדור.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

• תרופות - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    11/11/2012

אביקסה אומנםנ יתנתבשלבים הראשונים והמתקדמים של המחלה היא לא מרפאת ,ניתן לעשות נסיון למס חודשיםלראות אם יהיה שיפורכלשהו או לפחות מניעת התדרדרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו