תרופות לאחר אבחון אלצהיימר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות לאחר אבחון אלצהיימר
    יפעת
    23/03/2015

שלום רב,
    אודה על תשובתכם המקצועית,
    סבתי בת 85. לפני כשנה אובחנה בשלב התחלתי של אלצהיימר. בחודשים האחרונים חלה החמרה בעיקר בהיבט זיכרון טווח קצר אך גם חלק מפרטי טווח ארוך כמו שכונת המגורים ששבה גרה כל חייה, שמות קרובים וכו (אין תחושות רדיפה/פארדנואידיות אלא באמת בעיקר נסיגה קוג ומנטלית מהיום יום, מצבי רוח תנודתיים מאד ושיכחה משמעותית).
    אבחנה אותה נוירולוגיצת מומחית עכשיו וטענה כי מדובר באלצהיימר בשלב בינוני ונתנה לי תרופה אחת בלבד- ASENTA 10 MG להבנתי פעם ביום.

קראתי כי יש תרופות נוספות לעיכוב המחלה (ברור לי כי אין פיתרון אמיתי למצב ) אך האם אין מקום לשלב תרופות מתקדמות נוספות?
    האם תיאור הסימפטומים אינו מאפיין דמנציה ולא אלצהיימר? (לא שיש בכך בשורה גדולה מבחינת התרופות ...)
    בקיצור, אני מבולבלת , אודה מאד על "סדר" בדברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופות לאחר אבחון אלצהיימר - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    24/03/2015

שלום ניתן להוסיף גם ממוקס (אביקסה) תרופות אלו מעכבות במידת מה את הדמנציה אינן מרפאות ,
    לגבי המחשבות הפרנואדליות יש לתת תרופות מסוג אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו