חרדות, בכי חולת אלצהיימר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות, בכי חולת אלצהיימר
    יעלי
    02/01/2016

אחותי חולת אלצהיימר בת 62. לאחרונה התגלו אצלה פחדים { מפחדת להיכנס לחדרה}, בוכה הרבה ורוצה לצאת מהבית בטענה שאמא שלה מחכה לה. {אימי נפטרה לפני כ-8 שנים}. מה אפשר לתת לה להרגעת הסטרס הזה. תודה על המענה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות, בכי חולת אלצהיימר

הוספת תגובה

• חרדות, בכי חולת אלצהיימר - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    03/01/2016

טיפול בנוגדי חרדה מקובלים - בנזודיאזפינים או תרופות נוגדות פסיכוזה במינון קטן כמו Seroquel. כל זאת אך ורק לאחר בדיקת רופא !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי חרדות חולת אלצהיימר

יעל
    08/02/2016

תודה על המענה. לשאלתי הקודמת. היום היינו אצל הפסיכיאטר והוא נתן לה מרשם רספידל כ1 מ"ג כדור אחד כל ערב אחרי האוכל , וקלונקס רק במצבים קשים. האם מינון של כדור אחד הינו מינון גבוה? אני פוחדת יש לי טראומה מהכדור הזה שהגביר לאימי ז"ל את ההזיות. אנא תרגיע אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי חרדות חולת אלצהיימר - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    09/02/2016

המינון הרצוי משתנה מאדם לאדם. מ"ג אחד זה מינון לא קטן. תלוי איך יגיב המטופל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו