מטפלת או בית אבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטפלת או בית אבות
    אביש
    21/01/2016

שלום
    אמא שלי 64 חולה באלצהיימר. לאחרונה המצב התדרדר מאוד היא הולכת לאיבוד בשכונה של הבית. היא לא אוכלת או שותה מים כמעט יום שלם כי היא לא זוכרת . אני בת יחידה ואמא חיה לבד ומאוד קשה לי לעזור לה מרחוק אני איתה בטלפון כל חמש דקות או רצוף מהרגע שהיא יוצאת מהבית ועד שהיא חוזרת. כי אני מפחדת עליה שתלך לאיבוד ותהיה חסרת אונים. אני מתלבטת מה עדיף בשבילה? בית אבות סגור או עובדת זרה? שמעתי שבכניסה למוסד יש התדרדרות חדה...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטפלת או בית אבות

הוספת תגובה

• מטפלת או בית אבות - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    24/01/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה ריקה מתוכן

אביש
    24/01/2016

אודה לך אם תוכל לענות שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלת או בית אבות - תגובה - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    28/01/2016

איון תשובה חד משמעית. לכל אפשרות היתרונות שלה. הישארות בבית עם מטפלת זרה נוחה יותר לחולה שלא צריך לעבור את הקושי במעבר למקום חדש. לעומת זאת במוסד מתאים הטיפול מקצועי וכוללני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו