אמא חולת אלצהיימר מסרבת למטפלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא חולת אלצהיימר מסרבת למטפלת
    טובה
    13/02/2016

שלום אמא בת 87 חולת אלצהיימר במצב מתקדם ומתעתע. מנסה להכניס הביתה מטפלת לכמה שעות בבקר היות ואבא יוצא להתאוורר. ואם אין מטפלת היא משגעת אותו בטלפון. אבל אמא העקשנית לא מוכנה להכניס את המטפלת הביתה. כשהיא באה אמא בהסטריה, צועקת, מקללת, וחסרת מנוחה , גם כשהמטפלת הולכת אמא יוצאת מהבית כדי להרגע וחוזרת. ככה זה יכול להיות פעמיים או שלוש. האמת אני לא מוכנה להשאיר אותה לבד ואפילו שהרופא העלה לה את מינון הריספרדל ל כדור שלם בבקר, חצי בצהריים, ועוד שלם בערב, היא מתנהגת כך. אבא אומר שאחר הצהריים היא בסדר. מה דעתך ד"ר מה אני אמורה לעשות??? אני אובדת עצות.כמו כן כפי שכתבתי פעם קודמת היא כבר חודשים לא מתקלחת, לא מחליפה בגדים, עדיין מדברת לפעמים לעניין ולפעמים לא,כל החיים שלה היא היתה עקשנית שלא מוכנה לשמוע לאחרים ורק היא יודעת מה טוב לה. כעת הכל מחצין. אותי היא לא מזהה בתור הבת שלה אלא חברה או אחותה, מאבי היא מבקשת שיילך מהבית, אני נמצאת בקבוצת תמיכה אבל אף אחד לא הצליח לפתור לי את הבעיה של להכניס מטפלת הביתה בלי שאמא תהיה בהסטריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא חולת אלצהיימר מסרבת למטפלת - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    14/02/2016

שלום רב
    התנהגויות אלה שכיחות לצערי באלצהיימר ניתן לעזור על ידי לקיחת ריספונד 1 מג
    תודה ד ברבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו