מיועד למשפחות חולי הדמנציה- עזרה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיועד למשפחות חולי הדמנציה- עזרה דחופה בבקשה
    שיר אורנשטיין
    29/02/2016

שלום רב לכולם,
    אנו, צוות ReMemory, אשר הוקם מתוך הפרויקט של נס טכנולוגיות, בתהליכי מחקר של מוצר אשר בא לתת מענה לחוסר האונים של חולי הדמנציה ובני משפחתם ולשם כך אנו זקוקים לעזרתכם הדחופה. בנינו שאלון אשר מהווה חלק ממחקר הבוחן את התמודדותם של קרובי המשפחה של חולי דמנציה.
    השאלון הינו אנונימי ובמידע הנאסף יעשה שימוש אך ורק למטרות המחקר ואינו יועבר לאדם או גוף זר. אנו נודה למענה מלא וגלוי.
    אנו נשמח אם תשלחו לי את המילל שלכם כדי שאני אוכל להעביר לכם את השאלון כדי שתענו עליו
    תודה מראש
    אורנשטיין שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיועד למשפחות חולי הדמנציה- עזרה דחופה בבקשה - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    10/03/2016

שלום לדעתי תעבירו את השאלון לעמותת עמדא הם עוסקים בנושא משפחות אלצהיימר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שיר אורנשטיין
    11/03/2016

פניתי כבר אבל תודה בכל זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד למשפחות חולי הדמנציה- עזרה דחופה בבקשה - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    13/03/2016

תנסו בעמותת עמדא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי חולה בדמנציה

יעקב
    19/04/2016

אשמח לעזרה לייעוץ כל דבר שיכול לעזור לי לעזור לאבא וגם לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו