חולה דמנציה שמסרב לשתות כבר חודש וגם לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה דמנציה שמסרב לשתות כבר חודש וגם לאכול
    יעקב
    16/04/2016

מה אני בתו עושה \
    כי בבית חולים נותנים לו עירוי נוזלים ושולחים הבייתה
    וככה זה כבר חודש מיון עירוי נוזלים והבייתה
    אבי חולה בדמנציה בינונית והפסיק לאכול ולשתות לאחר שמטפל סיעודי זר התעלל בו רגשית ,, מה אני עושה קופת חולים מציעה רק מחלקה תת חריפה כשאבא צריך שיקום
    בלבד השגחה רפואית והבנה רפואית למה אבא הפסיק לאכול ולשתות נ.ב אבא גם שבר חוליה בגבו ומסוגל ללכת בעזרת הליכון אך הדיכאון הקשה והנורא התחיל לא לאחר השבר הוא עדיין אכל ושתה ועוד איך לאחר שהמטפל התעלל בו הפסיק לשתות ולאכול
    ברגעים אלה ממש אבא שוב לאחר יומיים בבית מיובש ואני צריכה אמבולנס למיון בכדי לקבל עירוי נוזלים
    מה זאת המדיניות הזאת למה בית החולים וקופת חולים לא מוכנים לאשפז את אבא במחלקת שיקום כי זה מה שהוא צריך
    הם רוצים לאשפז אותו רק במחלקה תת חריפה שלא מתאימה לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת אבי

יעקב
    16/04/2016

מטופל על פי בקשתי בפריזמה כבר 15 ימים אך זה עדיין לא השפיע
    קצת עזר אך מסרב עדיין לשתות ולאכול
    הקופת חולים בשיתוף עם בית החולים כל הזמן אומרים לי תהיה לך מנוחה 10 ימים כשאבא יהיה מאושפז בבית חולים במחלקה תת חריפה
    אני כמובן מסרבת כי משם יוצאים מתים מבית חולים ספיציפי זה ובטח ממחלקת תת חריפה אוי ואבוי
    אבא שבר חוליה וצריך פיזיותרפיה כל יום אך אני משלמת בפרטי כי עד שיגיעו מפיזיותרפיה קופת חולים אבא ישכב במיטה עד אין סוף
    והדיכאון מטופל לפי בקשתי בפריזמה שדי עוזר אך לא מספיק זמן עבר
    אבא שחולה בדמנציה קלה ואיש מאושר ושמח לפני ההתעללות זקוק להשגחה רפואית צמודה עם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק ואבא יחזור לחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולה דמנציה שמסרב לשתות כבר חודש וגם לאכול - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    18/04/2016

אני יכול להת ייחס לחלק הנפשי ,אני ממליץ על מתן טיפול אנטי דכאוני ,לגבי כל החלק האשפוזי אני לא כל כך מתמצא בזה מומלץ לערב גם עובדת סוציאלית המתמחה בתחום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעקב
    18/04/2016

אבא מקבל טיפול לדיכאון וזה התחיל לעזור והוא חזר לאכול מעט אך לשתות לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו