מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה דמנציה שמסרב לשתות כבר חודש וגם לאכוליעקב16/04/2016
מה אני בתו עושה \
כי בבית חולים נותנים לו עירוי נוזלים ושולחים הבייתה
וככה זה כבר חודש מיון עירוי נוזלים והבייתה
אבי חולה בדמנציה בינונית והפסיק לאכול ולשתות לאחר שמטפל סיעודי זר התעלל בו רגשית ,, מה אני עושה קופת חולים מציעה רק מחלקה תת חריפה כשאבא צריך שיקום
בלבד השגחה רפואית והבנה רפואית למה אבא הפסיק לאכול ולשתות נ.ב אבא גם שבר חוליה בגבו ומסוגל ללכת בעזרת הליכון אך הדיכאון הקשה והנורא התחיל לא לאחר השבר הוא עדיין אכל ושתה ועוד איך לאחר שהמטפל התעלל בו הפסיק לשתות ולאכול
ברגעים אלה ממש אבא שוב לאחר יומיים בבית מיובש ואני צריכה אמבולנס למיון בכדי לקבל עירוי נוזלים
מה זאת המדיניות הזאת למה בית החולים וקופת חולים לא מוכנים לאשפז את אבא במחלקת שיקום כי זה מה שהוא צריך
הם רוצים לאשפז אותו רק במחלקה תת חריפה שלא מתאימה לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת אבי
יעקב16/04/2016מטופל על פי בקשתי בפריזמה כבר 15 ימים אך זה עדיין לא השפיע
קצת עזר אך מסרב עדיין לשתות ולאכול
הקופת חולים בשיתוף עם בית החולים כל הזמן אומרים לי תהיה לך מנוחה 10 ימים כשאבא יהיה מאושפז בבית חולים במחלקה תת חריפה
אני כמובן מסרבת כי משם יוצאים מתים מבית חולים ספיציפי זה ובטח ממחלקת תת חריפה אוי ואבוי
אבא שבר חוליה וצריך פיזיותרפיה כל יום אך אני משלמת בפרטי כי עד שיגיעו מפיזיותרפיה קופת חולים אבא ישכב במיטה עד אין סוף
והדיכאון מטופל לפי בקשתי בפריזמה שדי עוזר אך לא מספיק זמן עבר
אבא שחולה בדמנציה קלה ואיש מאושר ושמח לפני ההתעללות זקוק להשגחה רפואית צמודה עם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק ואבא יחזור לחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה דמנציה שמסרב לשתות כבר חודש וגם לאכול - תגובה
ד``ר ירחמיאל ברבר18/04/2016אני יכול להת ייחס לחלק הנפשי ,אני ממליץ על מתן טיפול אנטי דכאוני ,לגבי כל החלק האשפוזי אני לא כל כך מתמצא בזה מומלץ לערב גם עובדת סוציאלית המתמחה בתחום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעקב18/04/2016אבא מקבל טיפול לדיכאון וזה התחיל לעזור והוא חזר לאכול מעט אך לשתות לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)