התייעצות בקשר למקום האישפוז להורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בקשר למקום האישפוז להורה
    איציק
    15/06/2017

אבי מאושפז במוסד גריאטרי שנחשב למוסד טוב. הוא חולה באלצהימר ונמצא שם במחלקה לתשושי נפש.
    לאחרונה חלק מבני המשפחה מביעים אי שביעות רצון מהטיפול שהוא מקבל . בעיקר בגלל חסר בפעילויות ויחס לא חם מצד חלק מהמטפלים. (אני אישית פחות חווה את זה..)
    עלתה אצלנו אפשרות להעביר אותו למוסד אחר שנחשב יותר חם ומשפחתי. היות והוא אדם דתי, עלתה גם נקודה שבהיות המוסד השני מוסד דתי הרי שאבא בנוסף לטיפול גם יחווה יותר את ענייני הדת שבמוסד הראשון הוא אינו חווה אותם.
    מנגד, עלה עניין תדירות הביקורים שאנו ילדיו מבקרים אותו. המוסד הראשון נמצא קרוב אלינו עד כדי כך שאני כמעט כל יום מבקר אצלו , יושב איתו ובוודאות הביקורים האלה עושים לו טוב והוא מחכה להם. המוסד השני מרוחק ובהכרח כמות הביקורים תפחת באופן דרמטי. נכון שהביקורים הם לכשעה ביום ובמשך 23 השעות הנותרות הוא לבד אבל עדיין בעיניי לפחות יש ערך לא מבוטל בהם.

יש עוד כל מיני טיעונים לשני הכיוונים אבל אם למצות את גדר ההתלבטות העיקרית הרי שמצד אחד יש מוסד שבו יש פחות יחס חם מצד המטפלים לעומת השני שעשוי להיות יחס יותר חם
    במוסד הראשון אין אוירה דתית לעומת השני שיש ולבסוף במוסד הראשון אנחנו מבקרים אותו כל יום ואילו בשני זה ממש לא יהיה כך.

אודה על המלצה מה נכון לעשות בהנתן שאלה הטיעונים העיקריים..

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשפוז

ד``ר ירחמיאל ברבר
    28/08/2017

קשה לי מאוד לענות אני לא מכיר את שני המקומות לדעתי רצוי לדבר עם משפחות שמטופלים שם , ועם עובדת סוציאלית המתמחה בתחום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו