מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- רוצה לברר לגבי מחלת האלצהיימרסבי01/11/2017
היי ..
אני בת 51 וקראתי קצת על המחלה ..בעיקר בגלל כושר הזיכרון וההבעה בעל פה שלי שנפגעה.. בכתב אין בעיה להתבטא.. .ישנם לפחות שישה סימפטומים שקיימים אצלי ..אומנם לא באפן קיצוני ..אבל הזדהתי איתם..
האם יש סיכוי בגילי שזו התחלה של המחלה?…
מאוד מוטרדת ..
אשמח לתשובה האם כדאי לפנות לבדיקה ..
והיכן או איך עושים זאת..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: רוצה לברר לגבי מחלת האלצהיימר
ד``ר דורון תודר13/07/2018שלום רב
התפתחות אלצהיימר בגיל צעיר היא נדירה מאוד.
הכי סביר שהשינויים שאת חשה בקוגניציה הם בטווח השינויים הנורמטיביים שחלים אצל כל אדם כאשר הוא מתבגר.
כדי לוודא שאכן זה המצב ניתן לעשות מבחנים סטנדרטיים שיכולים להשוות את היכולות הקוגניטיביות שלך לאלה של נשים בנות גילך עם אותה השכלה. במידה ובמבחנים אלה תמצא בעיה אזי יהיה מקום להתחיל לחשוב מה הגורמים לבעיה.
ניתן לברר בקופת החולים היכן את יכולה לעשות זאת. יש מכונים פרטיים שנותנים שירות זה, כולל בקליניקה שלי.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?