מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- עזרה דחופה לבת 68 שאיבדה התמצאות בזמןנטע03/06/2018
עזרה דחופה בבקשה
אמא שלי בת 68 עם הדרדרות קוגניטיבית כבר שנתיים ולאחרונה חלה החמרה מטורפת. היא מזהה אנשים וזוכרת דברים אבל עניין הזמנים לגמרי הלך לה לאיבוד. הלילה ישנתי אצלה במקאה וב2 בליחה היא התעוררה והתלבשה וחשבה שצריכה לצאת מהבית. מה לעשות?? איך דואגים שמישהו מהר יבוא לעזור לה? מאיפה משיגים מטפלת או מישהי ישראלית שתוכל להסביר לה איזה יום היום ודברים כאלה? היא אישה אינטליגנטית ומלאת תחומי עניין, עצמאית אקטיבית וכו. פיליפינית או מוסד לא באים בחשבון אבל אני ממש חוששת לה עכשיו. אח שלי נמצא איתה בבית אבל לא 24 שעות... ממש צריכה עזרה.
אציין שההכנסה גבוהה מזו שביטוח לאומי מאשר אבל לא אכפת לי אפילו לשלם פרטי למישהי שתוכל לעזור לה, אני רק לא יודעת איך ואיפה מחפשים. גרים בצפון ירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: עזרה דחופה לבת 68 שאיבדה התמצאות בזמן
ד``ר דורון תודר13/07/2018שלום רב
את מתארת מצב של התדרדרות איטית שבבת אחת הופיעה מדרגה עם התדרדרות מהירה. בד"כ שמצב זה מתרחש יש לחפש גורמים גופניים בשורש הבעיה: חוסר איזון מטאבולי, חוזר איזון מינרלי, דלקות ועוד מצבים גופניים. חשוב לפנות בהקדם לרופא המשפחה על מנת לבצע את הבדיקות המתאימות.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?