עזרה דחופה לבת 68 שאיבדה התמצאות בזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לבת 68 שאיבדה התמצאות בזמן
    נטע
    03/06/2018

עזרה דחופה בבקשה
    אמא שלי בת 68 עם הדרדרות קוגניטיבית כבר שנתיים ולאחרונה חלה החמרה מטורפת. היא מזהה אנשים וזוכרת דברים אבל עניין הזמנים לגמרי הלך לה לאיבוד. הלילה ישנתי אצלה במקאה וב2 בליחה היא התעוררה והתלבשה וחשבה שצריכה לצאת מהבית. מה לעשות?? איך דואגים שמישהו מהר יבוא לעזור לה? מאיפה משיגים מטפלת או מישהי ישראלית שתוכל להסביר לה איזה יום היום ודברים כאלה? היא אישה אינטליגנטית ומלאת תחומי עניין, עצמאית אקטיבית וכו. פיליפינית או מוסד לא באים בחשבון אבל אני ממש חוששת לה עכשיו. אח שלי נמצא איתה בבית אבל לא 24 שעות... ממש צריכה עזרה.
    אציין שההכנסה גבוהה מזו שביטוח לאומי מאשר אבל לא אכפת לי אפילו לשלם פרטי למישהי שתוכל לעזור לה, אני רק לא יודעת איך ואיפה מחפשים. גרים בצפון ירושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה: עזרה דחופה לבת 68 שאיבדה התמצאות בזמן

ד``ר דורון תודר
    13/07/2018

שלום רב
    את מתארת מצב של התדרדרות איטית שבבת אחת הופיעה מדרגה עם התדרדרות מהירה. בד"כ שמצב זה מתרחש יש לחפש גורמים גופניים בשורש הבעיה: חוסר איזון מטאבולי, חוזר איזון מינרלי, דלקות ועוד מצבים גופניים. חשוב לפנות בהקדם לרופא המשפחה על מנת לבצע את הבדיקות המתאימות.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו