הידרדרות במצב הקוגניטיבי של אבא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרדרות במצב הקוגניטיבי של אבא שלי
    אורנה
    20/06/2018

שלום ד"ר ירחמיאל ברבר, וד"ר דורון מזא"ה. אבי בן ה 86 ,אובחן ( במקרה, בעקבות אשפוז בינואר 2012, בבית חולים חיפאי, בעקבות בצקות ברגלייו) כסובל מ MCI . בשנה האחרונה דודתי ואני שמנו לב להידרדרות במצבו של אבי- למשל- אי זהירות עים מכשירי חשמל ( מוציא את כבל החשמל ביד אחת מהשקע, למרות שהוראות הביטות אומרות, בשתי ידיים) , נוהג לאכול מזון לא טרי שפג תוקפו מזמן, ומדיין ארועים שלא קרו. רציתי לדעת האים צריך לקחת אותו בהקדם אפשרי לנויירולוג/ פסיכיאטר, כי למרות שבנתיים הוא עצמאי ואינו סיעודי, יש לשקול לקחת אותו למוסד סיעודי או מטפל סיעודי. אגב, אבי עבר פגיעת ראש- תאונת עבודה בשנת 85' ,כשעבד בתעשייה הצבאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: הידרדרות במצב הקוגניטיבי של אבא שלי

ד``ר דורון תודר
    08/07/2018

שלום רב
    התשובה חיובית.
    בגיל זה כל התדרדרות מצדיקה היוועצות עם רופא. יש להתחיל ברופא המשפחה שצריך לעשות כמה בדיקות שגרתיות חיוניות לפני שניתן להגיע לאבחנה ברורה.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו