מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- אבא חולה בדמנציה ואני בדיכאון וחרדות עקב זהאנונימית20/07/2018
שלום רב.
אבא שלי חולה בדמנציה והמצב שלו לאט לאט מידרדר. המצב בבית קשה במיוחד כלפי אימא שלי ואני מושפעת מכל המצב הזה אימא שלי פנתה לרופא משפחה שיתן לו כדור והוא אמר שזה יקח זמן. אימא שלי לא רוצה להעביר אותו למקום אחר היא רוצה שהוא יגור בבית. מאז שאבא שלי חלה אני ממש בדיכאון וחרדות לגבי המצב בבית לגבי אבא שלי כרגע מסיבה אישית אני לא יכולה לפנות לטיפול פסיכולוגי או משהו כזה ואני גם לא רוצה את זה אני רוצה להתחזק לבד בלי כל הטיפולים האלה ולחזור לעצמי לשמחה שלי לאנרגיה שלי ולהיות חזקה כלפי אימא שלי והמשפחה מה עושים במצב כזה? לפנות למישהו זה לא תלוי בי זה תלוי במשפחתי. אני ממש במצוקה ואני רוצה להוריד הילוך ולחזור לעצמי להרגיע את עצמי. אני ממש אודה לך עם תציע לי מה לעשות. תודה רבה שבת נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דורון תודר21/07/2018שלום רב
יש כאן 2 סוגיות:
לגבי אביך- כדי להתייעץ עם פסיכיאטר או גריאטר שיוכלו לרשום תרופות. חלקן יכולות לעזור באופן די מיידי (להפרעות ההתנהגות). גם אם הדבר ייקח מעט זמן חשוב להתחיל בתהליך.
לגביך- נסיבות חיים קשות אינן הצדקה למצב דיכאוני או חרדתי. דיכאון וחרדה הן הפרעות שפעמים רבות יכולות להיגרם מאירועי חיים, אבל בכל מקרה הן דורשות טיפול. במקרה כזה הכי נכון עבורך להתייעץ עם רופא שיוכל להמליץ לך על טיפול. הטיפול יכול להיות פסיכולוגי, תרופתי או אחר. התאמת הטיפול תלויה בין השאר במצבך וברצונותיך. את תמצאי עצות רבות ושיטות טיפול רבות באינטרנט. שיטות רבות נועדו לעזור לך להתחזק לבד.
אני מקווה בשבילך שתצליחי בכך. עם זאת, חשוב שתגדירי לעצמך זמן שבו את מנסה להתמודד עם הקשיים לבד, ואם לא תצליחי בכך כדאי לפנות לעזרה מקצועית. לאי טיפול בבעיה יש מחירים רבים...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?