מינון של הכדור ויואנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון של הכדור ויואנס
    שרון
    19/08/2018

שלום דר, אני מטופל עם הכדור ויואנס 50 מג כבר כ 3 שנים. לפני כשנתיים בערך ניסיתי לעלות את המינון ל 70 מג ואני זוכר שלא אהבתי את התחושה היא הייתה התחושה הזאת שאתה לוקח את הכדור בפעם הראשונה - תחושה של over ריכוז, לא בדיוק זוכר את ההרגשה אבל היא הייתה משהו בסגנון ולכן הפסקתי.קראתי קצת מאמרים שאומרים שמטופל בדרך כלל מחפש את התופעות לוואי של חוסר תאבון ולפי זה הוא בעצם מרגיש אם התרופה פועלת או לא ולכן ניסיתי באמת את ה 70 מג. היום אני מרגיש ש ה 50 מג פחות משפיע עליי ואני שוקל לנסות 70 שוב. כיצד אני אמור לדעת את המינון הנכון בישבילי? העלאת המינון היא בעצם השפעת התרופה לזמן ארוך יותר או השפעה חזקה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון של הכדור ויואנס

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    20/08/2018

שלום רב
    בסופו של יום כל אדם הוא שונה.
    ניתן להעלות שוב את התרופה ולראות את ההשפעה.
    צריך לזכור שמחקר הגדול ביותר שנעשה על טיפול בהפרעת קשה (מחקר ה MTA) כן הדגימו באופן חד משמעי את המצב שבו הגוף מתרגל וזקוק למינונים גבוהים יותר עם השנים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו