אלצהיימר? דמנציה? או רק חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלצהיימר? דמנציה? או רק חרדה?
    אבי
    08/10/2018

לפני כחודש באותו יום שני אנשים שונים תיקנו אותי בזמן שדיברתי שאמרתי מילה לא קשורה, מאוד נלחצתי, והתחלתי לשים לב יותר לכך.
    במשך שבוע וחצי בערך מאותו יום אני שם לב שדיברתי עם אשתי כי אני אומר מילה לא נכונה במשפט, אבל הפעם היא לא תקנה אותי, כי ישר אני מתקן את עצמי! כי התבלבלתי.

הדבר מאוד מלחיץ אותי, האם יתכן כי זה היה אצלי בעבר ולא שמתי לב , כי רק לאחר שתיקנו אותי במדפט שני אנשים שונים אז התחלתי לדים לב לזה?

ועוד דבר , ממש לפני כמה ימים, מתי שישבתי עם אחיינים שלי ראינו מלא תמונות של חיות. ואמרנו מה השמות שלהם.
    בערך בחיה מס 15 היה תמונות של תנין, ואני אןמר להם שזה כריש כמה וכמה פעמים, אני אפילו אומר שיש לו רגליים זה כריש, רק לאחר קהילדים עצמם תירנו אותי קלטתי שזה כמובן לא כריש אלא תנין!!!

ממה זה יכול להיות?

עשיתי את כל המבחני מיני מנטל. ציור שעון.... והכל תקין.
    אני בן35 ,משכיל.

הרופא נורולו בדק אותי לאחר שאמרתי לו שאני התחלתי לבלבל מילים בערך פעמיים שלוש ביום . ראה שהכל תקין. אך שלח אותי לmri . התור הוא לעוד 4 חודשים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    09/10/2018

שלום רב
    הכי סביר שמדובר בעומס קוגנטיבי שמביא לבלבול. תופעה מוכרת וידועה.
    כמובן שעכשיו יש גם חרדה שתחמיר את המצב ותגרום לכך שתהיה יותר מודע לכך...
    אני מקווה שאחרי שהבדיקה תהיה תקינה תוכל להירגע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו