מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה קוגניטיבית בגיל צעירלירי01/09/2019
שלום,
אני בחורה בת 23, סטודנטית. בחודשים האחרונים אני חווה קושי לשלוף שמות של אנשים מפורסמים ומילים גבוהות מהזיכרון. אציין שהייתי שרויה בסטרס גדול בתקופה האחרונה, שאני מטופלת בקורטיקוסטרואידים (לא דרך הפה אלא מריחה מקומית), ושבשנה האחרונה הקפדתי פחות על היגיינת פה, כך שהיו לי דימומים במהלך צחצוחי שיניים (הבנתי שנמצא קשר בין דלקות חניכיים לבין פגיעה בזיכרון). הקושי בשליפה שאני חווה מסב לי תסכול רב. אני רוצה לשאול האם עליי להיבדק היכן שהוא והאם הליקויים שאני מרגישה יכולים להיות הפיכים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: ירידה קוגניטיבית בגיל צעיר
ד``ר דורון תודר01/09/2019שלום רב
סביר שלניח שאת מתארת ירידה קוגנטיבית שנובעת מעודף לחץ. כל שאר הפקטוריםש הוזכרו לא נשמעים כגורמים סבירים.
יש ברשותינו מערכות שיכולולת לבחון את הסוגיה של הירידה הקוגנטיבית אל מול השפעת מתח. לדוגמא המערכת של חברת ELMINDA יכולה לעשות זאת בצורה מדוייקת.
על פי הגורם ניתן להציע טיפולים שיעזרו לך לשקם את מצבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)