לאבא שלי יש דמנציה קשה אימא שלי קורסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאבא שלי יש דמנציה קשה אימא שלי קורסת
    יעל
    26/10/2019

שלום רב.
    אני כותבת באופן דחוף לאבא שלי יש דמנציה מתקדמת הוא לא מזהה את אימא שלי אני גרה עם ההורים הוא משגע אותה ואותי אימא קורסת בוכה לא יודעת כבר מה לעשות אני לא יודעת למי לפנות אנחנו שנינו סובלות מזה אני נכנסתי לחרדות איומות ויש לי גם בעיות פיזיות לא קלות האחיות שלי לא עוזרות בכלום אני ממש מבקשת לדעת מה לעשות אני גם לוקחת הכל על עצמי לעזור לאימא שלי ולי בעצמי קשה לראות את כל המצב הזה בוכה הרבה גם ככה עברתי חיים לא פשוטים רציתי לשאול באופן דחוף למי לפנות ראשונית כדי להיעזר ולעזור לאימא שלי אין לי למי לפנות אני לא בטיפול פסיכיאטרי אין לי סל שיקום אני הייתי בעבר אבל כרגע אני לא מעוניינת לפנות לפסיכיאטר או משהו כזה אני רוצה לדעת איך להתנהג עם אימא שלי ואבא שלי אני לא יודעת איך מתנהגים עם מישהו שיש לו דמנציה אני מחפשת עזרה גם בשבילי דבר ראשון בלי לפנות לפסיכיאטר באופן ישיר למי אני יכולה לפנות ראשונית לעזרה כדי לעזור גם לי וגם לאימא שלי קשה לאימא שלי לחיות לבד איתו ורציתי לשאול האם בכלל אני צריכה לעזור בשלב זה לאימא שלי שלי באופן עצמי קשה ואני עוברת משבר קשה בגלל כל הדבר הזה? יום שני יש לי תור לרופאת משפחה האם לפנות אליה ולספר לה? אני לא יודעת איך מתנהגים בנושא אני ממש מודה לך על התמיכה זה דחוף לי מאוד המענה מקווה שתוכל לייעץ לי משהו לעשות ממש תודה מכל הלב אני פשוט לא יודעת איך להתנהג עם אימא או עם המשפחה במצב כזה וגם עם אבא וגם אני בעצמי עוברת משבר קשה מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: לאבא שלי יש דמנציה קשה אימא שלי קורסת

ד``ר דורון תודר
    10/11/2019

שלום רב
    צר לי לשמוע על הקשיי. הם מוכרים היטב לכל מי שמתמודד עם הקושי של הורה הסובל מדמנציה. הפיתרון המהיר ביותר הוא לפנות לעו"ס בקופת החולים או ברווחה ולבקש אם עזרתם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו