מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאבא שלי יש דמנציה קשה אימא שלי קורסתיעל26/10/2019
שלום רב.
אני כותבת באופן דחוף לאבא שלי יש דמנציה מתקדמת הוא לא מזהה את אימא שלי אני גרה עם ההורים הוא משגע אותה ואותי אימא קורסת בוכה לא יודעת כבר מה לעשות אני לא יודעת למי לפנות אנחנו שנינו סובלות מזה אני נכנסתי לחרדות איומות ויש לי גם בעיות פיזיות לא קלות האחיות שלי לא עוזרות בכלום אני ממש מבקשת לדעת מה לעשות אני גם לוקחת הכל על עצמי לעזור לאימא שלי ולי בעצמי קשה לראות את כל המצב הזה בוכה הרבה גם ככה עברתי חיים לא פשוטים רציתי לשאול באופן דחוף למי לפנות ראשונית כדי להיעזר ולעזור לאימא שלי אין לי למי לפנות אני לא בטיפול פסיכיאטרי אין לי סל שיקום אני הייתי בעבר אבל כרגע אני לא מעוניינת לפנות לפסיכיאטר או משהו כזה אני רוצה לדעת איך להתנהג עם אימא שלי ואבא שלי אני לא יודעת איך מתנהגים עם מישהו שיש לו דמנציה אני מחפשת עזרה גם בשבילי דבר ראשון בלי לפנות לפסיכיאטר באופן ישיר למי אני יכולה לפנות ראשונית לעזרה כדי לעזור גם לי וגם לאימא שלי קשה לאימא שלי לחיות לבד איתו ורציתי לשאול האם בכלל אני צריכה לעזור בשלב זה לאימא שלי שלי באופן עצמי קשה ואני עוברת משבר קשה בגלל כל הדבר הזה? יום שני יש לי תור לרופאת משפחה האם לפנות אליה ולספר לה? אני לא יודעת איך מתנהגים בנושא אני ממש מודה לך על התמיכה זה דחוף לי מאוד המענה מקווה שתוכל לייעץ לי משהו לעשות ממש תודה מכל הלב אני פשוט לא יודעת איך להתנהג עם אימא או עם המשפחה במצב כזה וגם עם אבא וגם אני בעצמי עוברת משבר קשה מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: לאבא שלי יש דמנציה קשה אימא שלי קורסת
ד``ר דורון תודר10/11/2019שלום רב
צר לי לשמוע על הקשיי. הם מוכרים היטב לכל מי שמתמודד עם הקושי של הורה הסובל מדמנציה. הפיתרון המהיר ביותר הוא לפנות לעו"ס בקופת החולים או ברווחה ולבקש אם עזרתם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)